سلام, سوالم اینه که چرا اکثر ایرانی ها شاد نیستند؟ چرا بزرگترها عصبی هستن؟ چرا جوونترها غمگین هستن؟ چرا هیشکی حوصله انجام کاری اونم بصورت درست رو نداره؟ نمی دونم من اینطور حس میکنم یا واقعا هم اینطوره که انگار اکثر ایرونی ها تو یه ابر غم آلود هستن؟
چون اسلام با شادی مخالفه!
البته اسلامی که در ایران هست.
با من مشکل داره ؟ چرا خوب؟
خخخخ گفتید مسجد یاد یه خاطره جالب افتادم چندسال پیش تو مراسم شب احیا یه اخوندی بود داشت روضه میخوند انگار داشت به زور مجبورمون میکرد گریه کنیم...دوستم از بس گریه کرد گفتم هر انه از حال برهجواب این سوالو فقط حاج اقا ها می دونن ، یه توکه پا برو مسجد محلتون جوابشو بگیر :ی
همیشه میگن هرکس برای این امام یا ان امام گریه کند چند هکتار از بهشت به نامش میشه ، میوه ها میان کنارش میگن مارو بخور و ....خخخخ گفتید مسجد یاد یه خاطره جالب افتادم چندسال پیش تو مراسم شب احیا یه اخوندی بود داشت روضه میخوند انگار داشت به زور مجبورمون میکرد گریه کنیم...دوستم از بس گریه کرد گفتم هر انه از حال بره
خلاصه بنده هم شروع کردم غلط املایی اخونده رو گرفتن کم کم داشت حال دوستم جا میومد گریه هاش تبدیل به خنده شد تو ردیف ما این یکی بغل دستیم داشت گوش میداد اونم خندید
خلاصه نوبت رسید به دعای جوشن کبیر یکی داشت پشت بلند گو میخوندش اونقد کلماتو میکشید یک دقیقه زمان واسه یه کلمه صرف میکرد یکی از خانوما تند تند دوتا صفحه میخوند بعد چرتی میزد تا وقتی اون اقا برسه صفحه بعد
منو دوستم با دیدن این صحنه ها از خنده اشکمون دراومده بود چندتای دیگه هم وقتی فهمیدن موضوع چیه خنده اشون گرفت
شب بعد منو دوستمو راه ندادن وخیلی چیزا بارمون کردن
چرا چون شاد بودیم خندیدیم
این ملت تا بوده اشکشونو دراوردن حالا به هر طریقی بوده
اثرات جنگ هم هنو رو قدیمیا هست که خودش بدترینه
میشه شما اول جواب منو بدید که مثلا از چی باید شاد باشیم ؟؟؟؟ بعضی ها الکی خودشون رو شاد نشون میدند
همیشه میگن هرکس برای این امام یا ان امام گریه کند چند هکتار از بهشت به نامش میشه ، میوه ها میان کنارش میگن مارو بخور و ....
ولی من یه بار ندیدم بگن اگه یاد امامی بیفتی لبخند بزنی بهت ابنبات میدن چه برسه به زمین
فعلا کسی به شادی نرسیده و اوناییم که فک می کنن شادن توهم زدن ... جز عده معدودی که بازم باید رفت مساجد محل ...
نه دوست من...
اسلام با شادی مشکلی نداره... اسلام از اونجایی که دین کاملی هست هم روی شادی تاکید داره هم روی غم...
چون این دوتا از خصوصیات انسانه و ما به هر دو احتیاج داره...
ولی متاسفانه در ایران فقط روی جنبه ی سوگواری و غم سرمایه گذاری شده...
همین مولودی خوندن!شادی از این بیشتر میخوای ؟بی زحمت چندتا عمل شاد که مورد تایید اسلام هست رو نام ببرید.
چندتا مثال تاریخی شادی در دوران پر شکوه صدر اسلام و بعدش هم بزنید فکر نکنم بد باشه.
شاید این کامل بودن اسلام بر اون غافلانی مثل من که شادی رو در اسلام نمیبینن، ثابت بشه.
اون بیشتر اشکاوره تا خندههمین مولودی خوندن!شادی از این بیشتر میخوای ؟
همین مولودی خوندن!شادی از این بیشتر میخوای ؟
همیشه میگن هرکس برای این امام یا ان امام گریه کند چند هکتار از بهشت به نامش میشه ، میوه ها میان کنارش میگن مارو بخور و ....
ولی من یه بار ندیدم بگن اگه یاد امامی بیفتی لبخند بزنی بهت ابنبات میدن چه برسه به زمین
بی زحمت چندتا عمل شاد که مورد تایید اسلام هست رو نام ببرید.
چندتا مثال تاریخی شادی در دوران پر شکوه صدر اسلام و بعدش هم بزنید فکر نکنم بد باشه.
شاید این کامل بودن اسلام بر اون غافلانی مثل من که شادی رو در اسلام نمیبینن، ثابت بشه.
چون اسلام با شادی مخالفه!
البته اسلامی که در ایران هست.
بهتر نیست به جای اسلام از شیعه استفاده کنید.
بطور مثال کشورهای عربی یا ترکیه و بقیه جاها ... مسلمان هستند ولی غم زده نیستند.
فرقه ی شیعه هست که میگه گریه کنی میری بهشت!
بی زحمت چندتا عمل شاد که مورد تایید اسلام هست رو نام ببرید.
علت شادنبودن روزمره گی وغرق شدن درمشکلاتی که بعضاخودمون عاملش هستیم .
یکی دیگه ازعواملش فاصله گرفتن اززندگی سنتی وورودبه دنیای مدرن هست.
مثلاعروسیای سنتی رومقایسه کنیدباعروسیای جدید.من عروسی شمال خراسانی هاروخیلی دوست دارم
واقعاعروسیه هااینجاکسی کرمانج خراسان هست؟؟؟البته مثال عروسی کرمانج زدم چون زیاددیدم 100%مناطق
دیگه کشورهم ازاین مراسم فرح بخش دارن.
موردبعدی ازرفتارهای سنتی که فراموش شده شب نشینی هایی بوده که الآن جاشوداده به اخبار20:30یاشایدم بی بی سی!
یکی دیگه ازرفتارهای سنتی مذهبی کشورتوعیدغدیره که به دیدن سادات میرن وباشیرینی وشربت پذیرایی انجام میشه .