نمیدونم شما متوجه نیستید یا خودتونو زدین به اون راه...
متاسفم برای شمایی ک هیچی نمیدونید و قضاوت میکنید و بارها از کلمات تهمت و غیبت و دروغ تو حرفاتون علیه من استفاده کردید
خیلی تند رفتی محمد آقا.اون حرفایی ک تو ادامه مطلبت درمورد من زدین رو نادیده میگیرم.
در ضمن بخاطر افراد تند رو و افراط گرایی مثل شماست ک خیلیا تو باشگاه نمیتونن حرفاشونو کامل بزنند و یکی مثل من با دیدن شما بیشتر حالم از جامعه خودم بهم میخوره.وای اگه شما انقلابی باشین...
جالب اینجاست ک منم شما رو نمیتونم درک کنم.مثل مرفهین بی درد میمونین ک دو دستی چسبیدین ب دین و ادعا میکنین ک همه بدن و فقط خودت خوبی...
هر حرفی ک بزنید من دیگه جوابی ب شما نخواهم داد.صرفا بخاطر این ک حرف زدن با شما مثل آب دادن ب گل مصنوعی میمونه...
روابط عمومی مؤسسه مسکن طلاب و روحانیون (عمران نورگستر) به اطلاع کلیه طلاب و روحانیون محترم فاقد مسکن که محل صدور شناسنامه یا سکونت آنان در شهرستان زنجان می باشد می رساند:
مؤسسه مسکن طلاب و روحانیون در راستای کمک به تأمین مسکن طلاب و روحانیون معزز استان و براساس سیاست ها و راهبردهای ابلاغی طرح جامع مسکن (مبنی بر عدم حمایت از مسکن طلاب شهرستانی در قم و لزوم حمایت از ایشان در استان محل تولد) و با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اقدام به ثبت نام پروژه ثمین در شهر زنجان با مشخصات ذیل می نماید. لذا در صورت تمایل و داشتن توانائی مالی حداکثر تا تاریخ 1394.11.30 جهت ثبت نام و تحویل مدارک به مرکز خدمات استان زنجان مراجعه نمایید.
مشخصات پروژه:
1- موقعیت: شهرک ثمین زنجان
2- واحدها خود مالکی و دارای سند شش دانگ
3- پروژه دارای 30 واحد: 3 بلوک 5 طبقه، هر طبقه 2 واحد
1- پیشرفت فیزیکی پروژه 100 درصد و آماده واگذاری
2- متراژ واحدها 72 الی 80 متر مربع، 2 خوابه
3- قیمت واگذاری بر اساس قرارداد بنیاد مسکن هر متر مربع 950.000 تومان
4- دارای 35 میلیون تومان وام اوراق مسکن (هزینه اوراق توسط بنیاد مسکن پرداخت شد است)
5- میزان واریزی اولیه نقدی جهت ثبت نام 15.000.000 تومان و الباقی طی 6 ماه از تاریخ ثبت نام
6- پروژه دارای آسانسور و تعداد محدودی پارکینگ مسقف به مبلغ 5 میلیون تومان
شرایط ثبت نام:
1- پرداخت مبلغ 15.000.000 تومان بابت ثبت نام قطعی و انعقاد قرارداد با بنیاد مسکن
2- تابعیت جمهوری اسلامی ایران
3- دارای کد پذیرشی فعال مرکز خدمات حوزه های علمیه و امکان استفاده از کلیه خدمات مرکز
4- محل صدور شناسنامه یا سکونت متقاضی شهر زنجان
5- مرد (مذکر) و متأهل
6- غیر شاغل
7- فاقد هرگونه سابقه مسکن شخصی و زمین شهری متقاضی و همسر ایشان در سراسر کشور (فرم ج سفید باشد)
مدارک موردنیاز:
1- کپی خوانا از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی و همسر ایشان
2- کپی خوانا از پشت و روی کارت ملی متقاضی و همسر ایشان
3- مراجعه حضوری به مرکز خدمات استان زنجان جهت تأیید شرایط اولیه و دریافت شماره حساب
تذکرات مهم:
• با عنایت به محدودیت تعداد واحدها، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام قطعی نمایند.
• مرکز خدمات حوزه های علمیه درصدد رایزنی جهت اعطای کمک های حمایتی مسکن به متقاضیان می باشد.
• به پیوست تصاویری از پروژه ارائه گردیده است.
• جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 33335223-024 تماس حاصل فرمائید.
.
.
.
http://www.tasnimnews.com/fa/news/1393/05/18/455472/مجتمع-56-واحدی-مسکن-مهر-طلاب-افتتاح-شد
.
.
این ها وام میگیرن ....حسن سابقه و داشتن پرونده فعال در مرکز مدیریت حوزه علمیه ...... اشتغال به تحصیل در حوزه علمیه به صورت رسمی........ عدم اشتغال به فعالیت های غیر حوزوی و قبولی(حداقل) پایه چهارم ....... عدم استفاده از تسهیلات حوزوی یا دولتی مربوط به زمین و مسکن(خود و همسر)........ نداشتن هر گونه مسکن و زمین شهری(خود و همسر) اعم از ملکی یا قول نامه ای ...مثل سایر مردم به جای خانه های اشرافی به مسکن مهر راضی هستند ......قیافه خیلی اشرافی هم اتفاقا ندارد

و البته خود طلاب هم به سبک معماری این ساختمان ها اعتراض داشته اند ........اصلا یکی از عیب های مسکن مهر همین مسئله است
خواستید وارد بعد های بیشتر ماجرا میشویم .........دفعه بعد هم سعی کنید انقدر بگم بگم راه راه نندازید حرفتون رو بزنید و جواب رو بشنوید حالا چه خوشایند شماست چه نه ......ضمن اینکه باز هم میگم ......300 طلبه یعنی 300 طلبه .........به کل مربوط نیست
در ضمن سرکار خانم استان زنجان نزدیک به 1000 طلبه داره......این آمار تا سال 93 هست تا سال 96 که خدا میدونه چقدر بشه و تا الآن چقدر هستند ........340 تا هم فقط در سال 91 اضافه شده بودند!
پذيرش ۳۴۰ طلبه جديد در حوزه علميه زنجان
من کاری به دین شما ندارم سرکار خانم........ولی ظاهرا شما به دین بنده کار داشتید و دارید ....البته نقد همیشه خوب است .....منم اگر حرفی زدم ولو به تندی اولا به خاطر رک گویی بنده هست و در ثانی برای تلنگر به شما و اینکه خب اگر من اشتباه کردم فرصت دفاع داشته باشید ....حالا که هستید .......عادت ندارم پشت سر کسی حرف بزنم.....خیر پیش
آخرین ویرایش توسط مدیر: