چقدر خدارو دوس داری؟؟؟

rahaaaaa

عضو جدید
آهنگری بود که با وجود رنج های متعدد و بیماری اش عمیقاً به خدا عشق می ورزید. روزی یکی از دوستانش که اعتقادی به خدا نداشت از او پرسید:
تو چگونه می توانی خدایی را که رنج و بیماری نصیب می کند دوست داشته باشی؟ آهنگر، سر به زیر آورد و گفت:
وقتی می خواهم وسیله ای آهنی بسازم یک تکه آهن را در کوره قرار می دهم. سپس آن را روی سندان می گذارم و می کوبم تا به شکل دلخواهم درآید. اگر به صورت دلخواهم درآمد، می دانم که وسیله مفیدی خواهد بود. اگر نه، آن را کنار می گذارم.
همین موضوع باعث شده است که همیشه به درگاه خداوند دعا کنم که خدایا! مرا در کوره های رنج قرار ده، اما کنار نگذار.

z@p

عضو جدید
دست داشتن خدا

دست داشتن خدا

ارزش دوست داشتن خدا بهترین کاره چون خدا بندشو هیچ وقت تنها نمیزاره........اما تو این زمونه هر کی رو دوس داری و خوبی می کنی بهش .ازش بدی می بینی متآسفانه

آخرین ویرایش:

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
اینقدر خدا رو دوس دارم که دوس دارم بمیرم و پیشش برم.شایدم بخاطر بلاهای زندگیمه که فقط مرگ بهم آرامش میده.

daneshjoo_1361

عضو جدید
من خودمو خيلي دوس دارم ولي مدير جونم دوسم نداره هر چي ميزنم پاك ميكنه

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی!!

خدا که بیکار نیست زندگی 6 میلیارد انسان رو همرا هبا میلیون ها گونه ی مختلف حیوانی کنترل لحظه به لحظه بکنه که!!

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خدا رو 1 دونه دوست دارم.ولی اون 1 دونه رو مردونه دوستش دارم

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
نمیدونم چقدر دوسش دارم ..:(
ولی اینو میدونم که هر کاری میکنم که اون منو دوست داشته باشه :smile:

یعنی خدا رو به اندازه ایی که بتونم بهش ثابت کنم که دوسش دارم , دوسش دارم ... حالا چقدر تاحالا تونستم ثابت کنم رو خدا میدونه

(دوست ندارم دوستش داشته باشم .. ولی به حرفاش گوش ندم )

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا این حرفو به عنوان عقیده زدید؟؟؟

پـ نه پـ به عنوان نقل قول از یه دانشمند گفتم!!!
نظر شخصی من اینه که خدایی وجود نداره!! ولی،اگر هم وجود داشته باشه،زندگی ملت رو ثانیه به ثانیه کنترل نمیکنه، چون در اونصورت،وجود عقل و قدرت انتخاب بی معنی بود!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
پـ نه پـ به عنوان نقل قول از یه دانشمند گفتم!!!
نظر شخصی من اینه که خدایی وجود نداره!! ولی،اگر هم وجود داشته باشه،زندگی ملت رو ثانیه به ثانیه کنترل نمیکنه، چون در اونصورت،وجود عقل و قدرت انتخاب بی معنی بود!
خوب این که میگید وجود نداره یعنی مطمئنید پس باید براش برهان بیارید
کنترل هم معنیش این نیست.کنترل یعنی هرچه که ما انجام میدهیم و نمیدهیم و داده ایم و انجام خواهیم داده در محضر خداست!
اون جملتون هم اگه عقیده بوده که خیلی سطحیه چون خدا رو در حد موجودات مادی تنزل داده!!!

Sohrab.net

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همه میگیم خدا رو دوست داریم، ولی چرا بعضی ها فقط وقتی به مشکل میخورن یاد خدا میوفتن؟!!!
جالبیش اینجاست که همش هم میگم ای خدا چرا پس مشکل ما رو حل نمیکنی؟؟!!! :surprised:
ما آدم ها کلا خیلی پررو هستیم:redface:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این که میگید وجود نداره یعنی مطمئنید پس باید براش برهان بیارید

بحث در این مورد،توی ایران!! و توی سایت های ایرانی نتیجه اش مشخصه!!(بن شدن من و احساس پیرویز برای شما!!)

کنترل هم معنیش این نیست.کنترل یعنی هرچه که ما انجام میدهیم و نمیدهیم و داده ایم و انجام خواهیم داده در محضر خداست!

تایید میشه!!

اون جملتون هم اگه عقیده بوده که خیلی سطحیه چون خدا رو در حد موجودات مادی تنزل داده!!!
کجاش؟ اینکه چرا باید روی 6 میلیارد ادم در لحظه نظارت کنه؟!
اگر هست،کنترل کردن پیشکش! ولی تصمیم گرفتن برای قدر و مصلحت و براورده کردن دعا و اینجور چیزها،اون چیزیه که مد نظر بود و از نظر من،در صورت وجود خدا،یه چیز خنده داره!!

Farzane.R

عضو جدید
]ttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ nnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaadddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ashshshshshshshshshsheeeghesham biiiiiiiinahaaaaayat .
ghabele tosif niiiiiiiiiiist .

rahaaaaa

عضو جدید
خیلی دوسش دارم و میدونم اونم خیلی دوسم داره.بنده خوبی براش نبودم...اما اونقد بزرگه که همیشه لطفش شامل حالم شده..خدایا شکر....شکر....شکر....شکر...شکر...شکر...شکر..............................

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بحث در این مورد،توی ایران!! و توی سایت های ایرانی نتیجه اش مشخصه!!(بن شدن من و احساس پیرویز برای شما!!)
اما معمولا بحث میشه و هیچ موردی هم نبوده!!

کجاش؟ اینکه چرا باید روی 6 میلیارد ادم در لحظه نظارت کنه؟!
اگر هست،کنترل کردن پیشکش! ولی تصمیم گرفتن برای قدر و مصلحت و براورده کردن دعا و اینجور چیزها،اون چیزیه که مد نظر بود و از نظر من،در صورت وجود خدا،یه چیز خنده داره!!
چون خدا خالق همون لحظه هاست و تو مخلوق خودش محصور نمیشه:gol:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما معمولا بحث میشه و هیچ موردی هم نبوده!!
اخرین باری که در این مورد حرف زدم،یه ماه بسته شدم!!

چون خدا خالق همون لحظه هاست و تو مخلوق خودش محصور نمیشه:gol:

چه خدای پر کار و خوبی!! میلیارد ها سال جهان هستی رو به صورت اپ تو سکند اپدیت کردن،باید خیلی سخت باشه!! ولی اون خداست و ازش بر میاد!! بهش تبریک میگم!!

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهنگری بود که با وجود رنج های متعدد و بیماری اش عمیقاً به خدا عشق می ورزید. روزی یکی از دوستانش که اعتقادی به خدا نداشت از او پرسید:

تو چگونه می توانی خدایی را که رنج و بیماری نصیب می کند دوست داشته باشی؟ آهنگر، سر به زیر آورد و گفت:
وقتی می خواهم وسیله ای آهنی بسازم یک تکه آهن را در کوره قرار می دهم. سپس آن را روی سندان می گذارم و می کوبم تا به شکل دلخواهم درآید. اگر به صورت دلخواهم درآمد، می دانم که وسیله مفیدی خواهد بود. اگر نه، آن را کنار می گذارم.
همین موضوع باعث شده است که همیشه به درگاه خداوند دعا کنم که خدایا! مرا در کوره های رنج قرار ده، اما کنار نگذار.
خیلی دوسش دارم..بی نهاااااااااااااااااااااایتت می پرستمش .......................

کافر مقدس

عضو جدید
به اندازه ی موهای سرم !پ.ن: از طرف یک آدم کچل ! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif