از رو بیکاری!!اگر ازش خوشت نمیاد چرا بهش فکر میکنی؟
باشه..اصلا پیاده هم نمیشیم مستقیم با هامر میریم تو خونشون...نه من دوس دارم سوار ماشینت بشمپ ن پ میخوایی با تاکسی بیام واسطه بشم
از رو بیکاری!!اگر ازش خوشت نمیاد چرا بهش فکر میکنی؟
باشه..اصلا پیاده هم نمیشیم مستقیم با هامر میریم تو خونشون...نه من دوس دارم سوار ماشینت بشمپ ن پ میخوایی با تاکسی بیام واسطه بشم
من که عمرا زبانه بدنمو الکی خسته کنم :دینه عزیزم هیچ کدوممون هممون مخالفیم ولی می خواهیم با زبان بدن به اونا حالیشون کنیم که ازشون خوشمون میاد
تابحال چن نفرازشماخاسگاری کردن؟سرنوشتشون چی شد؟
من بلد نیستم
من که عمرا زبانه بدنمو الکی خسته کنم :دی
خودش باید انقد آی کیوش برسه نرسیدم خودش ضرر میکنه :دی
از رو بیکاری!!
باشه..اصلا پیاده هم نمیشیم مستقیم با هامر میریم تو خونشون...
من که عمرا زبانه بدنمو الکی خسته کنم :دی
خودش باید انقد آی کیوش برسه نرسیدم خودش ضرر میکنه :دی
خوب از کجا باید بفهمه مگه مثل حشره ها شاخک داره که بتونه حس کنه ........نمیشه.....دی
خب اومدیم اون نخاست اونوق تکلیف این همه نخ وکلاف وچشمک چی میشه؟این خواستگاری نیست اطمینان دادن به پسره برای اینکه بدونه شما ازش خوشتون میاد
آمارش از دستم در رفته ولی کلن فقط طرف یکی رفتم که اونم فهمیدم دوست پسر داره ولش کردم...
اون دیگه مشکله مکن نیس ، مشکله خودشه :دیی
براوو میس..بااااااااااشه
ها پس چی :دی
بچه به این خوبی
چی چی پاتی؟!
به منم یاد بده..
خب اومدیم اون نخاست اونوق تکلیف این همه نخ وکلاف وچشمک چی میشه؟
عزیزان هنرآموزیه وقت میدم بتون بیاین وبتون هنرتله پاتیویادمیدم درپایان هزینه رامتقبل شوید.باتشکردکترالمیرا
خب اومدیم اون نخاست اونوق تکلیف این همه نخ وکلاف وچشمک چی میشه؟
عجب ترشی بازاریه اینجا
چت رومه گوجه ترشیاست
خوازکجابفهمیم اون فلک زده میخادخوب باید مطمئن بشی که اون میخوادت وگرنه نگفتیم که تو خیابون مثل چراغ راهنما چشمک بزندخی جون
گوجه ترشی دیگه چیه!!
بهتره بگی کیه؟
اتفاقن الان یه دختره که تو ساختمون محل کارمونه بهم نخ میده ولی الان چند وقته دیگه پیداش نیست احتمالن مثل شما فکر میکنه یعنی فکر میکنه خودش رو کوچیک کرده ولی من اصلن فکر نمیکنم که اون خودش رو کوچیک کرده ... به خاطر این تا حالا طرفش نرفتم که نمیخوام بیخودی سر کارش بزارم میخوام فکرامو بکنم تا مطمئن باشم
خوازکجابفهمیم اون فلک زده میخاد
آهان ازاون لحاظ میگی آره زیادی تابلوئن ولی خودشون فک میکنن زیرپوستی بازی میکنن اصن مشخص نیس میدونم میدونمپسرا که خیلی خیلی تابلو بازی در میارن یعنی شما متوجه نمیشین گیرنده دخترا خیلی بالاست
آهان ازاون لحاظ میگی آره زیادی تابلوئن ولی خودشون فک میکنن زیرپوستی بازی میکنن اصن مشخص نیس میدونم میدونم
اوه چه کارایی میکنن دخترای ولایت شما
تویی...
واا ینی چون شبیه اون اجوزه کیه جولیا...بودبهش نگاکردین؟؟؟؟؟یه چیز طبیعیه اولین بار پارسال تو زمستون تازه اومده بود تو ساختمون ما آمار میداد ولی من ازش خوشم نمیومد بعد دو ماه پیش عکس جولیا سانر رو نگاه کردم دیدم خیلی شبیه اونه بعد تصمیم گرفتم برم طرفش ... یه بار که از آسانسور اومد بیرون زیاد نگاهش کردم اونم گرفت ... بعدش چند بار اون زیاد نگاه کرد ولی حالا دیگه کمتر آفتابی میشه شنبه میخوام صبح برم دم در منتظرش که بیاد باهاش صحبت کنم...
یه چیز طبیعیه اولین بار پارسال تو زمستون تازه اومده بود تو ساختمون ما آمار میداد ولی من ازش خوشم نمیومد بعد دو ماه پیش عکس جولیا سانر رو نگاه کردم دیدم خیلی شبیه اونه بعد تصمیم گرفتم برم طرفش ... یه بار که از آسانسور اومد بیرون زیاد نگاهش کردم اونم گرفت ... بعدش چند بار اون زیاد نگاه کرد ولی حالا دیگه کمتر آفتابی میشه شنبه میخوام صبح برم دم در منتظرش که بیاد باهاش صحبت کنم...