خب حسام جان از خودت شروع کن، کجا قبول شدی؟
من الهام خانم حشره اینمی دونم چرا این تاپیک یهو خلوت شد؟!
والا من که تربیت مدرس قبول شدم.....شما چطور علی آقای آبیاری؟
چطور میشه که شما دو تا رشته قبول شدین؟من الهام خانم حشره ای
حشره پزشکی تربیت
حشره کشاورزی کرج
!!
اینطور میشه که من دو تا کنکور دادممن آبیاری-زهکشی کرج قبول شدم
چطور میشه که شما دو تا رشته قبول شدین؟
الان هر کدوم رو که دوست داشتین می تونین برین؟ (یکمم توضیح بدین درباره ی گرایشاتون بار علمیمون بره بالا )
اینطور میشه که من دو تا کنکور دادم
یه کنکور ارشد وزارت علوم
یکی کنکور ارشد وزارت بهداشت
حشره شناسی کشاورزی مربوط میشه به آفت های گیاهی و دیگه همه چی تو فیلد کشاورزیه
ولی حشره پزشکی مختص حشرات ناقل بیماری انسانی
هر دو گرایش در جهت مبارزه بیشتر کاربرد تا درمان !!!
دراین حد بار علمی خوبه ؟؟!
سلام !!سلام چطوری؟
مدرسی شدی یا کرجی؟
سلام !!
فعلا متمایل به مدرس !! ( دیوانه شدم دیگه یه روز درمیون تصمیم عوض میشه تا دیروز کرج بودم امروز یه سر رفتم یونیمون پرس و جو مدرسی شدم !!! )
یعنی تا روز ثبت نام این قیافه منه
اینطور میشه که من دو تا کنکور دادم
یه کنکور ارشد وزارت علوم
یکی کنکور ارشد وزارت بهداشت
حشره شناسی کشاورزی مربوط میشه به آفت های گیاهی و دیگه همه چی تو فیلد کشاورزیه
ولی حشره پزشکی مختص حشرات ناقل بیماری انسانی
هر دو گرایش در جهت مبارزه بیشتر کاربرد تا درمان !!!
دراین حد بار علمی خوبه ؟؟!
خب حسام جان، حالا که شما تهران قبول شدین حتماً دوستاتون انتظار یک شیرینی درست و حسابی ازتون دارن!!
با شناختی که من از خوندن کامنتای شما نسبت بهتون پیدا کردم و شما رو آدم لارجی دیدم حداقل یک آبمیوه یا بستنی افتادن دوستاتون، درست نمی گم؟!
ای آقا، من که شیرینی رو همون موقع که هنوز مهر رتبه خشک نشده بود تقدیم دوستان کردم، به هر حال اگه ندادین هنوز زودتر دست بجنبونین که دوستانتون دلخور نشن یک وقتی، برای خودتون می گم وگرنه به من که چیزی نمیرسهخواهش می کنم لارج بودن از خودتونهD)....اتفاقا دوستان من که اصن تو فکر اینجور چیزا نیستن و فقط هی تاکید داشتن برای موفق بودن خودم تا شکم خودشون.......
البته من خودم یادمه یکی از دوستام چون قبل کنکور باهم شرط گذاشتیم واسه هم رتبه و هم دانشگاه (چون یکم مشکل خود کوچک بینی داشت) که
شام بده (که خوب هم رتبه 9 شد و هم.....) ولی تو این دوره و زمونه آدمای لارجی مثل شما که دیگه پیدا نمیشه........
شما که الان دیگه تهران قبول شدی ، 100درصد و حتما شیرینی داره برای دوستات؟!.......
ای آقا، من که شیرینی رو همون موقع که هنوز مهر رتبه خشک نشده بود تقدیم دوستان کردم، به هر حال اگه ندادین هنوز زودتر دست بجنبونین که دوستانتون دلخور نشن یک وقتی، برای خودتون می گم وگرنه به من که چیزی نمیرسه
کاشکی این رفیق ماهم یکم خسیس بازی رو میذاشت کنار و به قولش عمل می کرد.....البته من شیرینی شو قبلا دادم.......شما هم اگه سعادت بود، تهران همدیگر رو دیدیم در خدمتیم......
سلام خدمت همه مهندسان عزیز من امسال میخوام ارشد منابع شرکت کنم و از رتبه های برتر می خوام کمکم کنن که چطور و چه درسهایی رو بیشتر بخونم
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
خیلی از صفحه های این تاپیک رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم خب تعداد صفحات تاپیک خیلی زیادن.
سلام خدمت همه مهندسان عزیز من امسال میخوام ارشد منابع شرکت کنم و از رتبه های برتر می خوام کمکم کنن که چطور و چه درسهایی رو بیشتر بخونم
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
خیلی از صفحه های این تاپیک رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم خب تعداد صفحات تاپیک خیلی زیادن.
سلام
دوستان من اصلن انگیزه ی خوندن ارشد ندارم آخه؟
سلام
خب برو دنبال کار البته اگه شاغل نیستی ,هر وقت کار مناسب پیدا نکردی انگیزه ت قشنگ میاد سرجات.
خوب کار دارم دوس دارم ارشدم بخونم ولی با این وضع تعریف دوستان روحیه ام مرده
میگن اینکه ارشد و بیخیال..درحالیکه خودشون دارن ارشد میخونن هامیشه بپرسم دقیقا کدوم وضع؟! وضع همیشه که یه شکل نمی مونه!
اگه قرار باشه با حرف این و اون زود دلسرد و بی انگیزه بشی. همون بهتره که ادامه ندی چون هدفت قوی نیست و بر پایه ی باور دیگران شکل گرفته
حتما خودشون به نتیجه ای نرسیدن که دارن میگن!میگن اینکه ارشد و بیخیال..درحالیکه خودشون دارن ارشد میخونن ها
هوم نه باو تو هم
حتما خودشون به نتیجه ای نرسیدن که دارن میگن!
به هر حال خودت میدونی .اما میتونی با چهار تا استاد و یا کسانی که این رشته رو ادامه دادن و موفق شدن یکمم مشورت کنی بد نیست!
آره خوب اینو میگن آدم دلسرد میشه..ولی همزمان با کار خوندن بهتره مرسی عزیزمبه نظر من که دلسرد شدن اشتباهه ! همه درسته میگن برا دکترا هم کار نیس چه برسه ارشد ولی به هر حال یه مقطع بالاتر دید بازتری به هر کسی تو گرایش خودش میده میتونه بهتر کار کنه یا کار پیدا کنه !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |