سلام خدمت کلیه دوستان عزیز بخصوص علاقمندان به کنکور ارشد پلیمر
با توجه به درخواست دوستان عزیز من رفرنسهای لازم برای درسهای کنکور ارشد پلیمر رو اینجا مینویسم:
1- زبان تخصصی: جزوه کلاسی درس زبان تخصصی دانشگاه امیرکبیر (استاد درس آقای دکتر عارف آذر)
2- شیمی پلیمر: جزوات کلاسی درس شیمی پلیمر دانشگاه امیرکبیر (استاد درس آقای دکتر افشار) توضیح اینکه این درس 1 جزوه چاپی داره که انتشارات کپی میکنه و یه جزوه گفته های استاد سرکلاس هست. اگه جزوه انتشارات مطالعه بشه کافیه، اما مطالعه جزوه کلاسی هم توصیه میشود. در ضمن این درس بین دانشجویان رنگ و پلیمر مشترک هست.
3- مکانیک سیالات: 3 فصل اول کتاب مکانیک سیالات استریتر و کتاب مکانیک سیالات هولند (این کتاب بصورت جزوه کپی میشه و انتشارات به دانشجوها میده) و جزوه کلاسی درس. (استاد درس آقای دکتر گرمابی) این درس بین دانشجویان رنگ و پلیمر مشترک هست.
4- ریاضی مهندسی: کتاب کاربرد ریاضی در مهندسی شیمی، مهندسی پلیمر و ... نوشته آقای دکتر رفیع زاده (استاد درس آقای دکتر رفیع زاده) این درس بین دانشجویان رنگ و پلیمر مشترک هست.
5- انتقال حرارت: 5 یا 6 فصل اول کتاب انتقال حرارت هولمن (استاد درس آقای دکتر غفاریان)
6- شیمی فیزیک پلیمرها: کتاب شیمی فیزیک نوشته دکتر اسپرلینگ و جزوه چاپی شیمی فیزیک پلیمرها نوشته دکتر محمدی (این جزوه هم از انتشارات دانشکده پلیمر قابل تهیه است) (استاد درس آقای دکتر محمدی) کتاب شیمی فیزیک اسپرلینگ رو هم من توی تاپیک کتابهای مهندسی پلیمر آپلود کردم.
7- رئولوژی پلیمرها: 3 فصل اول کتاب پدیده های انتقال نوشته بیرد (این کتاب رو هم توی تاپیک کتابهای مهندسی پلیمر آپلود کردم) و کتاب رئولوژی ولیکینسون (این کتاب هم بصورت جزوه کپی میشه و انتشارات به دانشجوها میده) و از همه مهمتر جزوه کلاسی رئولوژی دانشگاه امیرکبیر (استاد درس سرکار خانم دکتر گوهرپی)این درس بین دانشجویان رنگ و پلیمر مشترک هست.
8- خواص مهندسی پلیمرها: کتاب خواص فیزیکی و مهندسی پلیمرها نوشته نیلسون (این کتاب رو هم انشالله بزودی آپلود میکنم) و جزوه کلاسی دانشگاه امیرکبیر (استاد درس: آقای دکتر عارف آذر)
9- کنترل فرآیند: کتاب کنترل فرآیند دکتر نیک آذر و جزوه درسی کنترل فرآیند (این جزوه هم از انتشارات دانشکده پلیمر قابل تهیه است) (استاد درس آقای دکتر رفیع زاده)
10- مهندسی پلاستیک: جزوه کلاسی درس مهندسی پلاستیک به اضافه جزوه چاپی این درس(این جزوه هم از انتشارات دانشکده پلیمر قابل تهیه است) (استاد درس آقای دکتر نازکدست)
11- مهندسی الاستومر: جزوه کلاسی درس مهندسی لاستیک (این جزوه هم از انتشارات دانشکده پلیمر قابل تهیه است) (استاد درس آقای دکتر کتباب)
12- اصول مهندسی پلیمریزاسیون: جلد 1 و 2 کتاب پلیمریزاسیون دکتر حدادی (استاد درس: آقای دکتر حدادی)
13 و 14- با توجه به عوض شدن اساتید درسهای انتقال جرم و کامپوزیت، رفرنسهای این درس عوض شده که در صورت آگاهی پیدا کردن هر چه سریعتر به اطلاع عموم خواهد رسید.
با آرزوی موفقیت همه دوستان
GNMS
یه دنیا ممنونم ازت GNMS عزیز