سلام. بچه ها هزینه کلاسای ایوان واسه امسال خیلی بالاست 3.580.000
من یه جورایی به همه کلاسا احتیاج دارم چون تغییر رشته دادم درسا یکم برام سخته ولی این هزینه رو هم نمیتونم پرداخت کنم
راهنماییم میکنید؟بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
برنامشون مشخص شد مگه؟
سلام. بچه ها هزینه کلاسای ایوان واسه امسال خیلی بالاست 3.580.000
من یه جورایی به همه کلاسا احتیاج دارم چون تغییر رشته دادم درسا یکم برام سخته ولی این هزینه رو هم نمیتونم پرداخت کنم
راهنماییم میکنید؟بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
به ترتیب اولویت کدوم استادهای ایوانخانه خوب هستند؟من شنیدم آقایی زیاد تعریفی نداره و همین طور علی مدد...لطفا راهنمایی کنید.
منظرش دو تا استاد داره هم عظمتی و هم کوثر محمود نژاد .این یعنی چی؟یعنی دوتا استاد با هم منظر درس می دن؟مگه می شه؟
کدوم کلاسهای ایوان خانه زود پر میشه؟
کدوم استاد منظر بهتره؟
راهنمایی کنید.
منظر 2 تا استاد داره با دو تا کد!!!!
یعنی میتونی از 2 تا کلاس یکی رو انتخاب کنی
روزاشونم فرق میکنه
با برنامه ات باید جور در بیاد !
بچه ها من امروز رفتم ایوانخانه حرفهاشون با هم خیلی تضاد داره.اول سوال کردم جزوه هاش رایگانه گفتند بله کاملا رایگانه بعد توی تعهد نامه نوشته بودن پولیه.نوشته بود هر ساعت درسی 50 دقیقه است و این اجازه رو دارن که از تایم کلاس 10 درصد هم کسر کنند.قانونهاش که فقط سوء استفاده از وقت و اطمینان ما دانشجو ها بود.در ضمن اونجا مگس هم پر نمی زد.نظم خوبی هم نداشت و کسی درست پاسخگو نبود.خواستم بنویسم که شما هم مثل من توی ذوقتون نخوره.
موفق باشید.
من الان زنگ زدم گفت گفت از فردا به صورت رسمی اعلام میشه...بهش گفتم میتونم جمعه بیام واسه ثبت نام گفته ..احتمال داره پر بشه..یعنی چی اخه خب من چیکار کنم؟یکی که راهش دوره تا بخواد بره تهران کلی طول میکشه...کسی میدونه کلاسای سروشنیا معمولا چقدر طول میکشه تا پر بشه؟
اگه برات زمان کلاس مهمه بهتره زودتر بری. کلاسای سروشنیا زود پر میشه مخصوصا کدهایی که ساعتشون مناسب باشه.
از تبلیغات سازنده تون بسیار سپاسگزارم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
برای ارشد 90 کدام موسسه بهتر است ؟ | کارشناسی ارشد | 8 | ||
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | ||
آمادگی زبان عمومی برای ارشد | کارشناسی ارشد | 949 | ||
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | ||
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 |