میگم بهتر یه تایپیکم واسه مشاوره برای کنکور بزنیم علاوه بر تاپیک های دیگه که از بحث های اضافی جلو گیری شه و هر کسی سوالی داشت در این قسمت بپرسه
چرا دعوام می کنید خوب یادم نبود بهش
منم هستم!من و شاهین و shalize-123خانوم هم تو سازه فعالیت میکنیمسازه ایا دیگه کین؟؟من دقیق نمیدونم!!
کاش یکی هم بود کلاس زهکشیو را مینداخت......![]()
میخواین من کلنگ تاپیکشو بزنم؟؟!!
خودتون فعالیتو شروع کنین
![]()
آره داداش شما كلنگشو بزنين ، منم تو زهكشي درخدمتم ، اميدوارم تاپيك خوبي بشه![]()
سلام بچه ها
بابت راه اندازی کلاس کنکور مرسی
آیا کسی هست که بخواهد منابع امتحان دهد؟
مرسی
میخوای خودت شروع کن
سلام عرض شد... کسی اینجا نیس؟![]()
گفتم بیام امتیازهای تشویقی این ماه دلبندانم رو تقدیم کنم و برم
دوستان بر اساس نوع و میزان فعالیتی که داشتن این امتیازها تقدیمشون میشه:
yekariayi ← امتیاز 50
armx← امتیاز 50
saminaz← امتیاز 30
agriboy← امتیاز 30
eghlimaa← امتیاز 30
به امید تلاش بیشتر دوستان عزیزم و موفقیت روز افزونشون در تمام مراحل زندگی![]()
ما دیگه رفتیم... به کارتون برسید![]()
منم منابع برنامه چیه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بچه ها
بابت راه اندازی کلاس کنکور مرسی
آیا کسی هست که بخواهد منابع امتحان دهد؟
منم منابع برنامه چیه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشاالله موفق باشی منم منابع میخوام امتحان بدم درسا رو تا اینجا تقریبا خوب خوندم فقط یه عیب خیلی بزرگ دارم که میترسم برام مشکل ساز بشه و میشه اینه که تست ها رو زیاد حل نمیکنم بیشتر چشمی جواب میدم آخر سر همین کار ضرر میکنم خیلی سعی کردم درست بشه این عادتم ولی تا حالا موفق نبودمسلام!ایشالا میخام تو گرایش منابع آب ارشد بدم/من که طبق برنامم پیش میرم 3 روز درهفته دانشگام ! 3 روزشو برنامه ریختم یه روزشم گزاشتم واسه درسای این ترمم!هم میخونم هم تست میزنم یکم چون دانشگام میرم واسم سخته ولی دیگه چاره ای نیست!!به امید موفقیت همه!ممنونم از استارتر![]()
چشمی دیگه نه!!من تاآخرش حل میکنم آخه یه بار واسه درس ریاضی ترم یک اصلن حل نمیکردم میگفتم بلدم رفتم سر جلسه سوالا آشنابود ولی تا آخر نمیتونستم حل کنم دیگه از اونموقه دارم حل میکنم خیلی هم خوب نتیجه داده!شمام دیگه سعی کن دستت کارکنه تاچشم و فکرت مخصوصن ریاضی و درسای حللی!من بعضی چیزارو ک مشکل دارم روش وقت نمیزارم میخونمش یبار ولی اینکه بخام بفهممش نه چون اگه قرار بود بفههمم همون موقه می فهمیدمشون دیگهانشاالله موفق باشی منم منابع میخوام امتحان بدم درسا رو تا اینجا تقریبا خوب خوندم فقط یه عیب خیلی بزرگ دارم که میترسم برام مشکل ساز بشه و میشه اینه که تست ها رو زیاد حل نمیکنم بیشتر چشمی جواب میدم آخر سر همین کار ضرر میکنم خیلی سعی کردم درست بشه این عادتم ولی تا حالا موفق نبودم
اره هیدرولوژی دیباگران مهندس رضاییان رو دارم---انهار ساسان امیر افشاری---ریاضی هم که از پایه افتضاحم فعلا دارم تست کانون میزنم البته تست های ریاضی یک رشته یه ما در حد دبیرستانه ولی خوب منم کلا ریاضیم از کنکور کارشناسی خراب بوده--هیدرولوژی فصل های 5 و 6 و7 رو خوندم انهار هم سه فصل خوندم ولی تست زیاد نزدم ریاضی هم انشاالله تا آخر این ماه حسابان تموم میشه میرم سراغ دیفرانسیل بعدشم ادامه ریاضی یک و ریاضی 2 خداکنه کارم اشتباه نباشهچشمی دیگه نه!!من تاآخرش حل میکنم آخه یه بار واسه درس ریاضی ترم یک اصلن حل نمیکردم میگفتم بلدم رفتم سر جلسه سوالا آشنابود ولی تا آخر نمیتونستم حل کنم دیگه از اونموقه دارم حل میکنم خیلی هم خوب نتیجه داده!شمام دیگه سعی کن دستت کارکنه تاچشم و فکرت مخصوصن ریاضی و درسای حللی!من بعضی چیزارو ک مشکل دارم روش وقت نمیزارم میخونمش یبار ولی اینکه بخام بفهممش نه چون اگه قرار بود بفههمم همون موقه می فهمیدمشون دیگهشمام موفق باشی !تست هیدرولوژی چی میزنی؟دیباگران؟
اره هیدرولوژی دیباگران مهندس رضاییان رو دارم---انهار ساسان امیر افشاری---ریاضی هم که از پایه افتضاحم فعلا دارم تست کانون میزنم البته تست های ریاضی یک رشته یه ما در حد دبیرستانه ولی خوب منم کلا ریاضیم از کنکور کارشناسی خراب بوده--هیدرولوژی فصل های 5 و 6 و7 رو خوندم انهار هم سه فصل خوندم ولی تست زیاد نزدم ریاضی هم انشاالله تا آخر این ماه حسابان تموم میشه میرم سراغ دیفرانسیل بعدشم ادامه ریاضی یک و ریاضی 2 خداکنه کارم اشتباه نباشه
اینم میدونی که ریاضی ما با ریاضی دبیرستان فرق داره؟ینی آسون تره خودتو بین کتابای کانون سرگردون نکن چون سخته!!هیدرولوژی منم رضاییان زاده دارم باشکوهی!
خوب میگی برای ریاضی چیکار کنم؟؟؟؟
یعنی این کتاب توضیحاتشم کامل هست برا منکه مثلا ریاضیم ضعیفه؟؟؟؟؟کتاب خالد احمد آلی خوبه!من خودم جزوه پارسرو دارم خواستی برات میفرستم!کتاب آقاسی هم شنیدم خوبه