خبرای تکان دهنده رو اینجور باید بدی
من بعید می دونم یحیی بخواد بازی هوایی انجام بده. اگه بخواد از دو طرف سانت بشه باید قاضی رو فیکس بازی بده.بنگر از لحاظ جنگندگی و توپای رو هوا از نورمحمدی بهتره ولی بعضی وقتا بی محابا خطا میکنه و ممکنه پنالتی بده .. بهتره جای بنگر از نورمحمدی استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه داور قهرمانیه و هممون میدونیم چقد ضد پرسپولیسی هاست و قضاوتش تو بازی فجر و پرسپولیس رو دیدیم که چجوری بر علیه ما داوری میکرد ..
قاضی و مهدوی کیا هم همزمان تو زمین باشن بهتره ..
گلمحمدی تفکرات جدیدی برای دربی دارد/ سلامتی کریمی برایمان مهم است |
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با مطلوب ارزیابی کردن شرایط سرخپوشان پایتخت گفت: یحیی گلمحمدی تفکرات جدیدی برای دربی 76 دارد تا ضمن ارائه بازی زیبا، بتواند رضایت هواداران را هم جلب کند. |
به گزارش خبرنگار مهر، سعید شیرینی در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دربی 76 ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان با تمرکز کامل کارشان را پیش میبرند. ضمن اینکه یحیی گلمحمدی پیشنهاد داد، تمرینات تیم را در کردان کرج برگزار کنیم که خیلی سریع این پیشنهاد اجرایی شد. وی با اشاره به جو خوب حاکم بر تیم اضافه کرد: بازیکنان به خوبی تمرینات را پیگیری میکنند تا بتوانند بازی خوبی را برابر استقلال انجام دهند و از پرسپولیس جدید در این بازی رونمایی شود. سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تصریح کرد: یحیی گلمحمدی برای این مسابقه تفکرات جدیدی دارد تا پرسپولیس بتواند ضمن ارائه یک بازی خوب، رضایت هواداران را هم جلب کند. وی در مورد وضعیت علی کریمی هم اظهار داشت: قرار است کادرفنی وضعیت کریمی را بطور کامل بررسی کرده و در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند. البته کریمی کنار بازیکنان است و با آنها صحبت کرده و به نفرات تیم روحیه میدهد. شیرینی با بیان اینکه تنها دغدغه مسئولان پرسپولیس رساندن علی کریمی به شرایط مطلوب است، گفت: اگر کریمی به بازی برسد، هواداران بیشتر خوشحال میشوند اما در حال حاضر کادر پزشکی تیم حضور کریمی را در دربی تائید نکرده است. ضمن اینکه سلامتی کریمی برای ما مهتر است. هفتاد و ششمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس که از رقابت های هفته بیست و سوم لیگ دوازدهم محسوب می شود، ساعت 15 روز جمعه 6 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. |
خب اگه بازی گره خورد میتونیم از این تاکتیک هم استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه رحمتی رو سانتر از کناره ها ضعف داره .. میتونیم مهدوی کیا و قاضی رو بیاریم و اونوقت مهدوی کیا و پروییچ از راست و چپ رو دروازه شون توپ بریزن .. مطمئنا بعد از چند ارسال به گل میرسیم ..من بعید می دونم یحیی بخواد بازی هوایی انجام بده. اگه بخواد از دو طرف سانت بشه باید قاضی رو فیکس بازی بده.
خب اگه بازی گره خورد میتونیم از این تاکتیک هم استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه رحمتی رو سانتر از کناره ها ضعف داره .. میتونیم مهدوی کیا و قاضی رو بیاریم و اونوقت مهدوی کیا و پروییچ از راست و چپ رو دروازه شون توپ بریزن .. مطمئنا بعد از چند ارسال به گل میرسیم ..
اینا هم هیچی ندارن که به بهانه ش سعی کنن قبل دربی برا پرسپولیس حاشیه درست کنن چسبیدن به شیرینی ..پاسخ تند شوري به شيريني
علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند
سعيد شيريني دربرنامه 90 وقتي با سوال خبرنگار اين برنامه درباره شوري، سرپرست پيشكسوتان استقلال مواجه شد خنديد و مدعي شد او را نمي شناسد.
علي شوري كه زماني براي استقلال بازي مي كرد در پاسخ به صحبتهاي شيريني مي گويد:« اين آقا تازه به فوتبال آمده و حق هم دارد كسي را نشناسد. شيريني بايد كمي مطالعه داشته باشد و بعد درباره پيشكسوتان حرف بزند. فوتبال شيء نيست كه از اين دست بخري و از آن دست بفروشي. اين آقا در تجارت بوده و فقط معامله كرده. به همين خاطر احترام و بزرگي را نمي داند. چون كه فوتبالي نيست.با اين افراد بايد ساخت ديگر. شيريني پيشكسوتان پرسپوليس را نمي شناسد چه برسد به استقلال. ايشان بايد مطالعه كند و از اطرافيانش اطلاعات بگيرد تا بتواند حرمت ها را حفظ كند»
شوري كه سرپرست پيشكسوتان استقلال است در پايان مي گويد:« علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند. »
اتفاقا هفته های قبل خیلی آماده بود و خوب هم بازی میکرد .. مثل بازی با ملوان .. نمیدونم چرا دقیقه های آخر بازی با داماش بد بازی کرد ...من هنوزم میگم یکی از بهترین بازیکنامون فشنگچیه ..یکی به من بگه این اقای فشنگچی برای چی باید تو پرسپولیس بازی کنه با اون بازی ضعیف...
100٪ موافقم....فشنگچی خیلی خوبه....ولی مارکو رو که داریم واسه همین شده نیمکت نشین چون دیگه جای مارکو رو نمیتونه بگیره....اگه به جای پولادی هم که واقعا افتضاح بوده بیاد فک نکنم بتونه تو کار دفاعی موفق باشه.
اتفاقا هفته های قبل خیلی آماده بود و خوب هم بازی میکرد .. مثل بازی با ملوان .. نمیدونم چرا دقیقه های آخر بازی با داماش بد بازی کرد ...من هنوزم میگم یکی از بهترین بازیکنامون فشنگچیه ..
پولادی اصلا نمیتونه تو هافبک چپ خوب بازی کنه ..ولی برای دفاع چپ خوبه..برا هافبک دفاعی هم خوبه .. فکر کنم پولادی اولش هافبک دفاعی بوده ..100٪ موافقم....فشنگچی خیلی خوبه....ولی مارکو رو که داریم واسه همین شده نیمکت نشین چون دیگه جای مارکو رو نمیتونه بگیره....اگه به جای پولادی هم که واقعا افتضاح بوده بیاد فک نکنم بتونه تو کار دفاعی موفق باشه
پولادی اصلا نمیتونه تو هافبک چپ خوب بازی کنه ..ولی برای دفاع چپ خوبه..برا هافبک دفاعی هم خوبه .. فکر کنم پولادی اولش هافبک دفاعی بوده ..
اما یه ایراد داره که چند بازیه ظاهرا بهتر شده اونم اینکه توپ رو از جریمه خودی به جریمه حیف سانتر میکنه .. همینطوری اکثر توپا لو میره ..
مثلا بازی با داماش که ما نیاز داشتیم به حفظ توپ ، بازیکنامون اصلا نتونستن درست اینکارو انجام بدن .. نیلسون هم با شروع مجددای بلند توپو میداد به دفاع و گلر داماش ..
بنظرم یحیی باید رو این کار کنه ..
درسته ..تیم ما کلا بازی دفاعی بلد نیست .. اما استقلال خیلی خوب دفاع میکنه و واقعا ساختار دفاعی سازمان یافته ای داره ..
از بازیای قبل میتونیم کاملا اینو بفهمیم که ما هر وقت عقب کشیدیم و بازی رو شل کردیم گل خوردیم ..مثل بازی با نفت ابادان .. ما محکوم به بازی هجومی هستیم ..
اینه که ما حتی یه لحضه هم نباید به دفاع فکر کنیم بهترین دفاع برای ما حمله س ...
امیدوارم نوری همون نوری بازی با نفت تهران و ملوان باشه و رضایی همون رضایی بازی با فجر و انصاری فرد همون کریم بازی با فجر و ملوان .. در اینصورت هیچ تیمی جلوار خط حمله پرسپولیس نخواهد بود ...ضمن اینکه ما حقیقی رو داریم که تو همه بازیای گذشته اجازه نداده تیمی وسط زمین رو در اختیار بگیره .. بازی با داماش حقیقی خیلی احتیاط میکرد و حریف وسط زمین رو گرفته بود ... کاملا مشخص بود تاثیرش چقد تو وسط زمین زیاده ...
اما استقلال به احتمال زیاد برای نباختن میاد و برا گرفتن یک امتیاز ..چون قلعه نوعی دوست نداره رکوردش شکسته بشه ..البته بنظر من رکوردش ارزشی نداره وقتی بیشتر بازیها رو مساوی گرفتی دیگه رکوردش کجا بود ... بهرحال من اصلا راضی نیستم این بازی مساوی بشه و بنظرم یک امتیاز هیچ تفاوتی تو کار ما نداره و فرقی با باخت نداره.. ما از این بازی فقط 3 امتیاز رو میخوایم .. و بنظرم کل تیم فقط و فقط باید به 3 متیاز فکر کنن ..
درسته ..تیم ما میتونه همچین کاری بکنه و پتانسیلشو داره .. اما خب دربیه و بازیکنا ناخواسته استرس میگیرن و این استرس خیلی رو کارشون تاثیر میزاره ..به نظر من باید در همون لحظات اول مثل بازی با ملوان که هنوز حریف به خودش نیومده استقلال را به توپ ببندیم وچند تا گل بزنیم . اگه بازبه نیمه دوم بکشه و بخوایم احتیاط بیش از حد را به کاربگیریم بازی به سمت مساوی پیش میره .
درسته ..تیم ما میتونه همچین کاری بکنه و پتانسیلشو داره .. اما خب دربیه و بازیکنا ناخواسته استرس میگیرن و این استرس خیلی رو کارشون تاثیر میزاره ..
اگه استرس در کار نبود میشد خیلی کارا کرد اما تو همچین بازی حساسی اصلا نباید توقع داشت تیم همون نیمه اول چند تا گل بزنه ...
نه اصلا ربطی به گفته های ما نداره .. بازیکن همین که وارد استادیومی بشه که 100هزار نفر نشستن و نصف ورزشگاه برد ازش میخوان استرس میگیره ..من میگیم که اگه بچه ها بخوان خیلی راحت میشه این کارا انجام داد . بخواییم مدارا کنیم بازی میکشه به نیمه دوم و کار مشکل میشه . هی میگیم بازی حساسه و استرس میگیرن بچه ها همین چیزا را به خودشون میگن ترس برشون میداره در حالی که راحت همون اول کار تا تیم حریف گیجه باید مثل پرسپولیس دهه ی 60 نسخشون بپیچیم .
نه اصلا ربطی به گفته های ما نداره .. بازیکن همین که وارد استادیومی بشه که 100هزار نفر نشستن و نصف ورزشگاه برد ازش میخوان استرس میگیره ..
بهرحال امیدوارم یحیی خوب رو ذهن بچه ها کار کنه و استرس نداشته باشن ..چون مطمئنم اگه استرس نداشته باشن و بازی خودشون رو بکنن میبریم ..
==================================================
حسین ماهینی در کنار پدربزرگ پرسپولیسیش ...
انشاالله .بابا ميبريم مطمئنم.................
انشاالله .
میبریم شک نکنید من مطمئنم میبریم
اگه نبردیم دیگه باشگاه مهندسان نمیام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 53999 |