کلوپ طرفداران پرسپولیس

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرای تکان دهنده رو اینجور باید بدی

sajad 3000

کاربر فعال تالار اقتصاد ,
کاربر ممتاز
بنگر از لحاظ جنگندگی و توپای رو هوا از نورمحمدی بهتره ولی بعضی وقتا بی محابا خطا میکنه و ممکنه پنالتی بده .. بهتره جای بنگر از نورمحمدی استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه داور قهرمانیه و هممون میدونیم چقد ضد پرسپولیسی هاست و قضاوتش تو بازی فجر و پرسپولیس رو دیدیم که چجوری بر علیه ما داوری میکرد ..
قاضی و مهدوی کیا هم همزمان تو زمین باشن بهتره ..
من بعید می دونم یحیی بخواد بازی هوایی انجام بده. اگه بخواد از دو طرف سانت بشه باید قاضی رو فیکس بازی بده.

sajad 3000

کاربر ممتاز
پزشک پرسپولیس در گفت‌وگو با فارس:

کلاه‌کج و حقیقی به دربی 76 می‌رسند

دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ اظهار داشت: رضا حقیقی به دلیل مصدومیت روز گذشته در تمرین امروز کم‌فشار تمرین کرد و به او اجازه ندادیم بیش از حد فشار بیاورد اما وی قطعاً‌ به دربی 76 می‌رسد.
وی درباره کلاه‌کج که قرار بود دو هفته خانه نشین شود گفت: طبق بررسی‌ها و عکس‌هایی که از این بازیکن گرفتیم در مسائل پزشکی مشخص شد که دو هفته باید دور باشد اما این بازیکن صبح و بعد از ظهر فیزیوتراپی کرد و وزنه زدن نیز در دستور کارش قرار گرفت که بالاخره مشخص شد شرایط بازی و تمرینات پرفشار را دارد و به همین دلیل او برای دربی 76 هیچ مشکلی ندار

sajad 3000

کاربر ممتاز
نورمحمدی: نمی دانم من فیکس هستم یا بنگر

رضا نورمحمدی می‌گوید، نمی‌داند خودش برابر استقلال بازیکن فیکس است یا محسن بنگر.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت این تیم پیش از داربی 76 اظهار کرد: پس از آمدن گل‌محمدی وضعیت خیلی خوبی پیدا کرده‌ایم. در 6 بازی چهار برد و دو مساوی به دست آوردیم. آن دو بازی را هم باید حتما می‌بردیم. اگر به همین روند ادامه دهیم، می‌توانیم به راحتی به بالای جدول برسیم. شناختی که گل‌محمدی از بچه‌ها داشت و تغییرات تاکتیکی که در تیم انجام داد، باعث شد که بهتر نتیجه بگیریم. ضمن این‌که قبل از او بازیکنان تیم از نظر روحی شرایط خوبی نداشتند اما الان همه آماده هستند و امیدواریم که هم در لیگ و هم در جام حذفی نتیجه خوبی بگیریم.

نورمحمدی درباره بازی آخر پرسپولیس برابر داماش گفت: درست است که روز خوب‌مان نبود اما توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم. این نشان می‌دهد که پرسپولیس شخصیت بردن پیدا کرده و حتی اگر در یک بازی عقب بیفتیم، می‌توانیم تا پایان بازی این را جبران کنیم و پیروز شویم.

مدافع پرسپولیس درباره این موضوع که از بین او و محسن بنگر چه بازیکنی در داربی برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت، گفت: هر بازیکنی که آماده‌تر باشد، در بازی بعد به میدان می‌رود. گل‌محمدی در هر بازی با توجه به تفکراتی که دارد، از بازیکنان استفاده می‌کند. خدا را شکر تا الان هم هیچ حرفی نبوده و کسی به نیمکت‌نشینی اعتراض نکرده است. در بازی قبل با داماش من روی نیمکت بودم و حرفی نداشتم. قبل از آن هم چند بازی محسن بنگر روی نیمکت بود اما من، بنگر و سیدجلال حسینی با هم رفیقیم و هر سه نفرمان در یک سطح تمرین می‌کنیم. گل‌محمدی هم به یک چشم به ما نگاه می‌کند و هر کدام آماده‌تر باشیم، در بازی به میدان خواهیم رفت. مهم شرایط پرسپولیس است، اگر تیم خوب نتیجه بگیرد، بازیکنان هم به بهترین شرایط خود می‌رسند. الان هم نمی‌دانم که در داربی فیکس هستم یا بنگر بازی می‌کند. باید تلاش‌مان را بکنیم که در تمرین‌ها خود را به گل‌محمدی نشان دهیم.

به نظرمن نورمحمدی باشه بهتره. اگه بنگر بازی کنه صد درصد پنالتی می ده

sajad 3000

کاربر ممتاز
درخواست هواداران از کریمی برای حضور در داربی/کریمی: هنوز وضعیتم مشخص نیست

علی کریمی در واکنش به درخواست هواداران پرسپولیس برای بازی مقابل استقلال به آن‌ها گفت: هنوز وضعیت حضورم در داربی مشخص نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم فوتبال پرسپولیس تمرین روز چهارشنبه خود را از ساعت 15 در ورزشگاه درفشی‌فر آغاز کرده است که این تمرین پشت درهای بسته برگزار می‌شود. محمد رویانیان پس از حضور در ورزشگاه جلسه کوتاهی را با بازیکنان برگزار کرد. حمید استیلی هم در اواخر تمرین به ورزشگاه درفشی‌فر آمد و برای روحیه دادن به پرسپولیسی‌ها با برخی از بازیکنان و همین طور کادر فنی این تیم صحبت کرد.

در اواسط این تمرین علی کریمی که از صبح روز چهارشنبه در کلینیک باشگاه حضور یافته بود و به فیزیوتراپی پرداخته بود، در هنگام خروج از ورزشگاه با هواداران پرسپولیس روبه‌رو شد که از او می‌خواستند حتما در داربی شرکت کند.

کریمی پس از تشویق خود توسط هواداران گفت هنوز وضعیتم مشخص نیست و الان هم وقت دکتر دارم و باید بروم.

پس از خروج کریمی از ورزشگاه رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس وارد ورزشگاه شد و با تشویق هواداران به درفشی‌فر رفت. مارکو پروویچ نیز در زمان خروج از ورزشگاه با تشویق هواداران مواجه شد و تماشاگران از او خواستند با دست‌های خود عدد 6 را نشان دهد.

سرخ‌پوشان که دو تمرین قبلی خود را ضمن برپایی اردویی دو روزه در کرج برگزار کرده بودند خود را برای داربی 76 آماده می‌کنند. در این میان مصدومیت علی کریمی بزرگ‌ترین دغدغه کادر فنی پرسپولیس بوده که هوادارانی که پشت درهای ورزشگاه درفشی‌فر ایستاده‌اند هم بحث اصلی‌شان درباره همین موضوع است.

sajad 3000

کاربر ممتاز
گل‌محمدی تفکرات جدیدی برای دربی دارد/ سلامتی کریمی برای‌مان مهم است
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با مطلوب ارزیابی کردن شرایط سرخپوشان پایتخت گفت: یحیی گل‌محمدی تفکرات جدیدی برای دربی 76 دارد تا ضمن ارائه بازی زیبا، بتواند رضایت هواداران را هم جلب کند.
به گزارش خبرنگار مهر، سعید شیرینی در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دربی 76 ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان با تمرکز کامل کارشان را پیش می‌برند. ضمن اینکه یحیی گل‌محمدی پیشنهاد داد، تمرینات تیم را در کردان کرج برگزار کنیم که خیلی سریع این پیشنهاد اجرایی شد. وی با اشاره به جو خوب حاکم بر تیم اضافه کرد: بازیکنان به خوبی تمرینات را پیگیری می‌کنند تا بتوانند بازی خوبی را برابر استقلال انجام دهند و از پرسپولیس جدید در این بازی رونمایی شود. سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تصریح کرد: یحیی گل‌محمدی برای این مسابقه تفکرات جدیدی دارد تا پرسپولیس بتواند ضمن ارائه یک بازی خوب، رضایت هواداران را هم جلب کند. وی در مورد وضعیت علی کریمی هم اظهار داشت: قرار است کادرفنی وضعیت کریمی را بطور کامل بررسی کرده و در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند. البته کریمی کنار بازیکنان است و با آنها صحبت کرده و به نفرات تیم روحیه می‌‌دهد. شیرینی با بیان اینکه تنها دغدغه مسئولان پرسپولیس رساندن علی کریمی به شرایط مطلوب است، گفت: اگر کریمی به بازی برسد، هواداران بیشتر خوشحال می‌شوند اما در حال حاضر کادر پزشکی تیم حضور کریمی را در دربی تائید نکرده است. ضمن اینکه سلامتی کریمی برای ما مهتر است. هفتاد و ششمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس که از رقابت های هفته بیست و سوم لیگ دوازدهم محسوب می شود، ساعت 15 روز جمعه 6 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو که اون جادوگریت
قبله راز منه
اون دریبلای نازت
زندگی سازه منه
میدونم که داغ تو روی دلم نمیمونه
اون خدای مهربون تو رو به دربی میرسونههههههههه هه

توی لحظه های غم تنها تو با من میمونی
من تو رو قد خدا میخوام خودت نمیدونییییییییی

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
من بعید می دونم یحیی بخواد بازی هوایی انجام بده. اگه بخواد از دو طرف سانت بشه باید قاضی رو فیکس بازی بده.
خب اگه بازی گره خورد میتونیم از این تاکتیک هم استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه رحمتی رو سانتر از کناره ها ضعف داره .. میتونیم مهدوی کیا و قاضی رو بیاریم و اونوقت مهدوی کیا و پروییچ از راست و چپ رو دروازه شون توپ بریزن .. مطمئنا بعد از چند ارسال به گل میرسیم ..

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[

خب اگه بازی گره خورد میتونیم از این تاکتیک هم استفاده کنیم ..مخصوصا اینکه رحمتی رو سانتر از کناره ها ضعف داره .. میتونیم مهدوی کیا و قاضی رو بیاریم و اونوقت مهدوی کیا و پروییچ از راست و چپ رو دروازه شون توپ بریزن .. مطمئنا بعد از چند ارسال به گل میرسیم ..

اگه منم بذارن سرمربی میدونم چطور باید ببریم...رحمتی بدجور ضعف داره رو ارسال از جناحین...خود گل دوم زاید که با سر زد سانت مهدی بود

گلای تیم ملی که خورد...گلی که از مس خورد...و..............
اگه من باشم چپ و راست توپ میفرستم رو دروازه....از عمق نمیتونیم..چون بسته بازی میکنن

FREE DOOM

عضو جدید
[h=1]فرانکو باره‌سی میهمان ویژه باشگاه پرسپولیس در دربی پایتخت
[/h][h=2] سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:[/h]
[h=4]فرانکو باره‌سی مدافعان سرشناس تیم ملی ایتالیا در سال‌های گذشته برای تماشای دربی به احتمال فراوان به ایران خواهد آمد و میهمان باشگاه پرسپولیس خواهد بود.
محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در سفری که به منظور مذاکره با باشگاه آ.ث.میلان به ایتالیا داشت، از فرانکو باره‌سی مدافع سرشناس تیم ملی ایتالیا و باشگاه آ.ث.میلان در سال‌های گذشته دعوت به عمل آورد تا ضمن تماشای دربی برگشت پایتخت، از امکانات باشگاه پرسپولیس نیز دیدن کرده و سفری چند روزه به ایران داشته باشد.
فرانکو باره‌سی نیز که به هنگام تشریح باشگاه پرسپولیس از سوی محمد رویانیان برای آدریانو گالیانی قائم مقام باشگاه آ.ث.میلان، تصاویری از دربی پرسپولیس و استقلال در سال‌های اخیر را دیده بود، در همان مقطع برای تماشای این بازی از نزدیک و سفر به ایران پاسخ مثبت داده بود.
بر اساس پیگیری‌های انجام شده طی دو روز اخیر، باره‌سی آمادگی خود را برای سفر به ایران و تماشای دربی پایتخت اعلام داشته و اقدامات لازم برای مهیا شدن این سفر از سوی باشگاه پرسپولیس انجام شده است. باره‌سی در صورتی که مشکلی پیش نیاید و بلیت و ویزایش صادر شود، راهی ایران خواهد شد و میهمان باشگاه پرسپولیس خواهد بود.
فرانکو باره‌سی که مدیر کانون پیشکسوتان باشگاه آ.ث.میلان است، علاوه بر تماشای دربی پایتخت، مذاکراتی نیز با محمد رویانیان خواهد داشت تا برخی از مواردی که قرار بود در پی تعامل دو باشگاه پرسپولیس و آ.ث.میلان اجرایی شود، در این مذاکرات پیگیری گردد.
روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره زمان دقیق سفر باره‌سی و قطعی شدن آن، اخبار تکمیلی را متعاقبا در اختیار رسانه‌‌ها قرار خواهد داد.
به گفته مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، تا این لحظه هنوز سفر باره‌سی قطعی نشده و پیگیری‌های لازم برای تهیه ویزا، بلیت و برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است اما احتمالا قطعی شدن این سفر با توجه به اقدامات انجام شده زیاد است.
[/h]

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]پاسخ تند شوري به شيريني[/h] [h=2]علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند[/h]

سعيد شيريني دربرنامه 90 وقتي با سوال خبرنگار اين برنامه درباره شوري، سرپرست پيشكسوتان استقلال مواجه شد خنديد و مدعي شد او را نمي شناسد.
علي شوري كه زماني براي استقلال بازي مي كرد در پاسخ به صحبتهاي شيريني مي گويد:« اين آقا تازه به فوتبال آمده و حق هم دارد كسي را نشناسد. شيريني بايد كمي مطالعه داشته باشد و بعد درباره پيشكسوتان حرف بزند. فوتبال شيء نيست كه از اين دست بخري و از آن دست بفروشي. اين آقا در تجارت بوده و فقط معامله كرده. به همين خاطر احترام و بزرگي را نمي داند. چون كه فوتبالي نيست.با اين افراد بايد ساخت ديگر. شيريني پيشكسوتان پرسپوليس را نمي شناسد چه برسد به استقلال. ايشان بايد مطالعه كند و از اطرافيانش اطلاعات بگيرد تا بتواند حرمت ها را حفظ كند»
شوري كه سرپرست پيشكسوتان استقلال است در پايان مي گويد:« علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند. »

آقا مگه زوره؟؟؟؟؟؟نمیشناسدش طرف ناراحته:D....منصوریانو چ جوی گرفته..میگه باید رویانیانم عذر خواهی کنه

....آقا اگه کسی کسی رو نمیشناسه باید معذرت خواهی کنه ازش؟؟؟

سردار خوبه بیاد بگه من معذرت میخوام که آقای شیرینی ایشون رو نمیشناسه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی به من بگه این اقای فشنگچی برای چی باید تو پرسپولیس بازی کنه با اون بازی ضعیف...

GAME_OVER

کاربر ممتاز
پاسخ تند شوري به شيريني

علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند
سعيد شيريني دربرنامه 90 وقتي با سوال خبرنگار اين برنامه درباره شوري، سرپرست پيشكسوتان استقلال مواجه شد خنديد و مدعي شد او را نمي شناسد.
علي شوري كه زماني براي استقلال بازي مي كرد در پاسخ به صحبتهاي شيريني مي گويد:« اين آقا تازه به فوتبال آمده و حق هم دارد كسي را نشناسد. شيريني بايد كمي مطالعه داشته باشد و بعد درباره پيشكسوتان حرف بزند. فوتبال شيء نيست كه از اين دست بخري و از آن دست بفروشي. اين آقا در تجارت بوده و فقط معامله كرده. به همين خاطر احترام و بزرگي را نمي داند. چون كه فوتبالي نيست.با اين افراد بايد ساخت ديگر. شيريني پيشكسوتان پرسپوليس را نمي شناسد چه برسد به استقلال. ايشان بايد مطالعه كند و از اطرافيانش اطلاعات بگيرد تا بتواند حرمت ها را حفظ كند»
شوري كه سرپرست پيشكسوتان استقلال است در پايان مي گويد:« علي منصوريان به من زنگ زد و گفت پيگير ماجرا است. علي گفت اين يك اهانت به پيشكسوت استقلال است و رويانيان هم بايد عذرخواهي كند. »
اینا هم هیچی ندارن که به بهانه ش سعی کنن قبل دربی برا پرسپولیس حاشیه درست کنن چسبیدن به شیرینی ..
انگار فوتبال ایران هیچ مشکلی نداره همه مشکلاتش شیرینی بنده خداست .. نمیدونم به این استقلالیا چه ربطی داره که سرپرست پرسپولیس فوتبالی هست یا نه ..اونا برن لیدراشونو کنترل کنن بهتره ..
منصوریان هم اون شب در جواب حرفای پیروانی هیچی نداشت بگه و کم آورده بود بحث شیرینی رو وسط کشید .. هنوزم مثل اینکه از حرفای پیروانی داره میسوزه ...خجالت نمیکشه اون شب از رویانیان تعریف میکرد الان میگه باید عذرخواهی کنه ..اخه تو کی هستی که میگی باید رویانیان عذرخواهی کنه ..کاسه داغتر از آش که میگن اینه .. بی تربیت ..
.
یکی به من بگه این اقای فشنگچی برای چی باید تو پرسپولیس بازی کنه با اون بازی ضعیف...
اتفاقا هفته های قبل خیلی آماده بود و خوب هم بازی میکرد .. مثل بازی با ملوان .. نمیدونم چرا دقیقه های آخر بازی با داماش بد بازی کرد ...من هنوزم میگم یکی از بهترین بازیکنامون فشنگچیه ..

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
اتفاقا هفته های قبل خیلی آماده بود و خوب هم بازی میکرد .. مثل بازی با ملوان .. نمیدونم چرا دقیقه های آخر بازی با داماش بد بازی کرد ...من هنوزم میگم یکی از بهترین بازیکنامون فشنگچیه ..
100٪ موافقم....فشنگچی خیلی خوبه....ولی مارکو رو که داریم واسه همین شده نیمکت نشین چون دیگه جای مارکو رو نمیتونه بگیره....اگه به جای پولادی هم که واقعا افتضاح بوده بیاد فک نکنم بتونه تو کار دفاعی موفق باشه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
100٪ موافقم....فشنگچی خیلی خوبه....ولی مارکو رو که داریم واسه همین شده نیمکت نشین چون دیگه جای مارکو رو نمیتونه بگیره....اگه به جای پولادی هم که واقعا افتضاح بوده بیاد فک نکنم بتونه تو کار دفاعی موفق باشه
پولادی اصلا نمیتونه تو هافبک چپ خوب بازی کنه ..ولی برای دفاع چپ خوبه..برا هافبک دفاعی هم خوبه .. فکر کنم پولادی اولش هافبک دفاعی بوده ..
اما یه ایراد داره که چند بازیه ظاهرا بهتر شده اونم اینکه توپ رو از جریمه خودی به جریمه حیف سانتر میکنه .. همینطوری اکثر توپا لو میره ..
مثلا بازی با داماش که ما نیاز داشتیم به حفظ توپ ، بازیکنامون اصلا نتونستن درست اینکارو انجام بدن .. نیلسون هم با شروع مجددای بلند توپو میداد به دفاع و گلر داماش ..
بنظرم یحیی باید رو این کار کنه ..

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولادی اصلا نمیتونه تو هافبک چپ خوب بازی کنه ..ولی برای دفاع چپ خوبه..برا هافبک دفاعی هم خوبه .. فکر کنم پولادی اولش هافبک دفاعی بوده ..
اما یه ایراد داره که چند بازیه ظاهرا بهتر شده اونم اینکه توپ رو از جریمه خودی به جریمه حیف سانتر میکنه .. همینطوری اکثر توپا لو میره ..
مثلا بازی با داماش که ما نیاز داشتیم به حفظ توپ ، بازیکنامون اصلا نتونستن درست اینکارو انجام بدن .. نیلسون هم با شروع مجددای بلند توپو میداد به دفاع و گلر داماش ..
بنظرم یحیی باید رو این کار کنه ..

من میگم کلا تو پرس تیمی مشکل داریم....و اتفاقا نقطه قوت استقلال پرس از تو زمین حریفه...به نظرم اگه پرسشون کنیم قله نویی به گریه میوفته...فولادم که بردشون پرسشون کرده بد بدجور حرفی واسه گفتن نداشتن

GAME_OVER

کاربر ممتاز
درسته ..تیم ما کلا بازی دفاعی بلد نیست .. اما استقلال خیلی خوب دفاع میکنه و واقعا ساختار دفاعی سازمان یافته ای داره ..
از بازیای قبل میتونیم کاملا اینو بفهمیم که ما هر وقت عقب کشیدیم و بازی رو شل کردیم گل خوردیم ..مثل بازی با نفت ابادان .. ما محکوم به بازی هجومی هستیم ..
اینه که ما حتی یه لحضه هم نباید به دفاع فکر کنیم بهترین دفاع برای ما حمله س ...
امیدوارم نوری همون نوری بازی با نفت تهران و ملوان باشه و رضایی همون رضایی بازی با فجر و انصاری فرد همون کریم بازی با فجر و ملوان .. در اینصورت هیچ تیمی جلودار خط حمله پرسپولیس نخواهد بود ...ضمن اینکه ما حقیقی رو داریم که تو همه بازیای گذشته اجازه نداده تیمی وسط زمین رو در اختیار بگیره .. بازی با داماش حقیقی خیلی احتیاط میکرد و حریف وسط زمین رو گرفته بود ... کاملا مشخص بود تاثیرش چقد تو وسط زمین زیاده ...
اما استقلال به احتمال زیاد برای نباختن میاد و برا گرفتن یک امتیاز ..چون قلعه نوعی دوست نداره رکوردش شکسته بشه ..البته بنظر من رکوردش ارزشی نداره وقتی بیشتر بازیها رو مساوی گرفتی دیگه رکوردش کجا بود ... بهرحال من اصلا راضی نیستم این بازی مساوی بشه و بنظرم یک امتیاز هیچ تفاوتی تو کار ما نداره و فرقی با باخت نداره.. ما از این بازی فقط 3 امتیاز رو میخوایم .. و بنظرم کل تیم فقط و فقط باید به 3 متیاز فکر کنن ..

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ..تیم ما کلا بازی دفاعی بلد نیست .. اما استقلال خیلی خوب دفاع میکنه و واقعا ساختار دفاعی سازمان یافته ای داره ..
از بازیای قبل میتونیم کاملا اینو بفهمیم که ما هر وقت عقب کشیدیم و بازی رو شل کردیم گل خوردیم ..مثل بازی با نفت ابادان .. ما محکوم به بازی هجومی هستیم ..
اینه که ما حتی یه لحضه هم نباید به دفاع فکر کنیم بهترین دفاع برای ما حمله س ...
امیدوارم نوری همون نوری بازی با نفت تهران و ملوان باشه و رضایی همون رضایی بازی با فجر و انصاری فرد همون کریم بازی با فجر و ملوان .. در اینصورت هیچ تیمی جلوار خط حمله پرسپولیس نخواهد بود ...ضمن اینکه ما حقیقی رو داریم که تو همه بازیای گذشته اجازه نداده تیمی وسط زمین رو در اختیار بگیره .. بازی با داماش حقیقی خیلی احتیاط میکرد و حریف وسط زمین رو گرفته بود ... کاملا مشخص بود تاثیرش چقد تو وسط زمین زیاده ...
اما استقلال به احتمال زیاد برای نباختن میاد و برا گرفتن یک امتیاز ..چون قلعه نوعی دوست نداره رکوردش شکسته بشه ..البته بنظر من رکوردش ارزشی نداره وقتی بیشتر بازیها رو مساوی گرفتی دیگه رکوردش کجا بود ... بهرحال من اصلا راضی نیستم این بازی مساوی بشه و بنظرم یک امتیاز هیچ تفاوتی تو کار ما نداره و فرقی با باخت نداره.. ما از این بازی فقط 3 امتیاز رو میخوایم .. و بنظرم کل تیم فقط و فقط باید به 3 متیاز فکر کنن ..

فقط فقط برد . برد برد

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من باید در همون لحظات اول مثل بازی با ملوان که هنوز حریف به خودش نیومده استقلال را به توپ ببندیم وچند تا گل بزنیم . اگه بازبه نیمه دوم بکشه و بخوایم احتیاط بیش از حد را به کاربگیریم بازی به سمت مساوی پیش میره .

GAME_OVER

کاربر ممتاز
به نظر من باید در همون لحظات اول مثل بازی با ملوان که هنوز حریف به خودش نیومده استقلال را به توپ ببندیم وچند تا گل بزنیم . اگه بازبه نیمه دوم بکشه و بخوایم احتیاط بیش از حد را به کاربگیریم بازی به سمت مساوی پیش میره .
درسته ..تیم ما میتونه همچین کاری بکنه و پتانسیلشو داره .. اما خب دربیه و بازیکنا ناخواسته استرس میگیرن و این استرس خیلی رو کارشون تاثیر میزاره ..
اگه استرس در کار نبود میشد خیلی کارا کرد اما تو همچین بازی حساسی اصلا نباید توقع داشت تیم همون نیمه اول چند تا گل بزنه ...

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ..تیم ما میتونه همچین کاری بکنه و پتانسیلشو داره .. اما خب دربیه و بازیکنا ناخواسته استرس میگیرن و این استرس خیلی رو کارشون تاثیر میزاره ..
اگه استرس در کار نبود میشد خیلی کارا کرد اما تو همچین بازی حساسی اصلا نباید توقع داشت تیم همون نیمه اول چند تا گل بزنه ...

من میگیم که اگه بچه ها بخوان خیلی راحت میشه این کارا انجام داد . بخواییم مدارا کنیم بازی میکشه به نیمه دوم و کار مشکل میشه . هی میگیم بازی حساسه و استرس میگیرن بچه ها همین چیزا را به خودشون میگن ترس برشون میداره در حالی که راحت همون اول کار تا تیم حریف گیجه باید مثل پرسپولیس دهه ی 60 نسخشون بپیچیم .

GAME_OVER

کاربر ممتاز
من میگیم که اگه بچه ها بخوان خیلی راحت میشه این کارا انجام داد . بخواییم مدارا کنیم بازی میکشه به نیمه دوم و کار مشکل میشه . هی میگیم بازی حساسه و استرس میگیرن بچه ها همین چیزا را به خودشون میگن ترس برشون میداره در حالی که راحت همون اول کار تا تیم حریف گیجه باید مثل پرسپولیس دهه ی 60 نسخشون بپیچیم .
نه اصلا ربطی به گفته های ما نداره .. بازیکن همین که وارد استادیومی بشه که 100هزار نفر نشستن و نصف ورزشگاه برد ازش میخوان استرس میگیره ..
بهرحال امیدوارم یحیی خوب رو ذهن بچه ها کار کنه و استرس نداشته باشن ..چون مطمئنم اگه استرس نداشته باشن و بازی خودشون رو بکنن میبریم ..

==================================================

حسین ماهینی در کنار پدربزرگ پرسپولیسیش ...

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اصلا ربطی به گفته های ما نداره .. بازیکن همین که وارد استادیومی بشه که 100هزار نفر نشستن و نصف ورزشگاه برد ازش میخوان استرس میگیره ..
بهرحال امیدوارم یحیی خوب رو ذهن بچه ها کار کنه و استرس نداشته باشن ..چون مطمئنم اگه استرس نداشته باشن و بازی خودشون رو بکنن میبریم ..

==================================================

حسین ماهینی در کنار پدربزرگ پرسپولیسیش ...

به هر حال با توجه به تفکرات یحیی مطمئن هستم از همون اول بازی هجومی بازی می کنیم .