من که چندان امیدی ندارمبه نظر میاد دیگه انتخاب دایی قطعی شده
حالا بچه ها نظرتون درباره سرمربی گری دایی چیه؟ به نظرتون میتونه تو پرسپولیس موفق باشه؟
من خودم ته دلم دوست داشتم ابراهیم زاده سرمربی می شد.
من که چندان امیدی ندارمبه نظر میاد دیگه انتخاب دایی قطعی شده
حالا بچه ها نظرتون درباره سرمربی گری دایی چیه؟ به نظرتون میتونه تو پرسپولیس موفق باشه؟
به نظر میاد دیگه انتخاب دایی قطعی شده
با اسمش کار ندارم مدیر فوتبالی و غیرفوتبالی ..با یه سال مدیرعامل پرسپولیس شدن فوتبالی شد؟؟؟ بابا ایول دارید والا
فعلا که بعنوان سرمربی معرفی شده .. اما کلا ون مدیران پرسپولیس عادت دارن لقمه رو دور سر بچرخونن و کارای راحت رو دو ماه کش بدن بعید نیست فردا یه خبر دیگه ای بشنویم .. مخصوصا اینکه دخالت ادمای غیرفوتبالی و سیاسی هم هست ..آقا بالآخره علی دایی سرمربی شدیانه؟
با اسمش کار ندارم مدیر فوتبالی و غیرفوتبالی ..
ما مدیرای فوتبالی زیاد داشتیم که پرسپولیس رو بدبخت کردن نمونش همین کاشانی ..
رویانیان داره خوب کار میکنه و باید بمونه .. پیگیر کارای خصوصی سازی پرسپولیس هم هست قدرتشم داره .. یه مدیر فوتبالی این قدرت رو نداره .. پس رویانیان باید بمونه ..
شما اطلاعاتی دارید که ادمو به تعجب وادار میکنه کاشانی کجاش فوتبالی بود؟؟؟ اونم یه سیاسی مثل رویانیان بود که یه شبه وارد این فوتبال شدبا اسمش کار ندارم مدیر فوتبالی و غیرفوتبالی ..
ما مدیرای فوتبالی زیاد داشتیم که پرسپولیس رو بدبخت کردن نمونش همین کاشانی ..
رویانیان داره خوب کار میکنه و باید بمونه .. پیگیر کارای خصوصی سازی پرسپولیس هم هست قدرتشم داره .. یه مدیر فوتبالی این قدرت رو نداره .. پس رویانیان باید بمونه ..
بحث مدیر فوتبالی و غیرفوتبالی نیست مگه مدیر حتما باید فوتبالی باشه ؟ خیلی تیمای دنیا مدیرشون غیرفوتبالی بوده اصلا مدیر فوتبالی یعنی چی ؟ یعنی کسی که قبلا بازیکن یا مربی بوده؟ اینطوری باشه که فتح اله زاده هم مدیر فوتبالی نیست ...ما تو 10 سال حداقل 10 تا مدیر داشتیم وضعیت پرسپولیس شده این ..کاشانی مدیر فوتبالی نبود عزیزم.یه 2 سال اومد تو فوتبال و رفت. اینا نمیتونند یه مدیر کاربلد بیارند و بعد بهش قدرت بدند.
یعنی معیار اول انتخاب مدیر باشگاه اینه که فردی قدرتمند باشه؟!!!
که بنا به دلایلی این کار هیچوقت نخواهد شدبه نظر من تنها راهی که میتونه مشکلات پرسپولیس رو حل کنه. واگذاری به بخش خصوصیه. این که یه مقدار از سهام به هوادارا واگذار میشه خیلی خوبه. البته بازم باید مراقب باشن یه آدمی مثل هدایتی پیدا نشه بیاد تیم رو نابود کنه
من شنیدم بابک زنجانی (مالک راه اهن) میخواد پرسپولیس رو بخرهبه نظر من تنها راهی که میتونه مشکلات پرسپولیس رو حل کنه. واگذاری به بخش خصوصیه. این که یه مقدار از سهام به هوادارا واگذار میشه خیلی خوبه. البته بازم باید مراقب باشن یه آدمی مثل هدایتی پیدا نشه بیاد تیم رو نابود کنه
بابا این که خودش وضعش معلوم نیست و شاید .........من شنیدم بابک زنجانی (مالک راه اهن) میخواد پرسپولیس رو بخره
میگن بخاطر همین زود راضی شده دایی رو بده .. نمیدونم الله و اعلمبابا این که خودش وضعش معلوم نیست و شاید .........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | ||
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | ||
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | ||
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | ||
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 53999 |