کلوپ طرفداران پرسپولیس

لیختن اشتاین

عضو جدید

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خوب بالاخره اقای خوردبین هم سر عقل اومد واقعا از چنین مرد با شخصیتی انتظار نمیرفت جز مخالفین سردار باشه خوشحالم که سر عقل اومد و از سردار حمایت کرد بازی پرسپولیس-ابومسلم بعد از گل سوم هیچ وقت فراموش نمیکنم که به عشق پرسپولیس چطور اشک میریخت قول میدم این عکس هیچ کدومتون ندیدین

[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
این بازی رو یادمه .. نیمه اول رو 3 هیچ باخته بودیم نیمه دوم بازی رو 3-3 مساوی کردیم و خیلی بدشانس بودیم وگرنه میتونستیم 4 به 3 ببریم ..نیمه دوم عالی بازی کردیم تا 10 دقیقه بعد بازی من حسرت میخوردم که چرا یه موقعیت صد در صد که داشتیم رو گل نکردیم و بازی رو نبردیم ..

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بازی رو یادمه .. نیمه اول رو 3 هیچ باخته بودیم نیمه دوم بازی رو 3-3 مساوی کردیم و خیلی بدشانس بودیم وگرنه میتونستیم 4 به 3 ببریم ..نیمه دوم عالی بازی کردیم تا 10 دقیقه بعد بازی من حسرت میخوردم که چرا یه موقعیت صد در صد که داشتیم رو گل نکردیم و بازی رو نبردیم ..

ماته دراگچویچ ستاره این دیدار بود یادش بخیر

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]انصاری‌فرد: آرزویم پوشیدن پیراهن تیم پرسپولیس است!/به استقلال نمی‌روم[/h]پرسپولیس نیوز : مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر هرجا و هرکجای دنیا بازی کنم آرزویم این است که یک بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بپوشم. کریم انصاری‌فرد که هنوز تکلیف خود را با پرسپولیس مشخص نکرده اظهار داشت: با وجود برخی نوشته ها من هیچ وقت به دنبال بازار‌گرمی و اینگونه مسائل نیستم و به همین دلیل سعی می‌کنم کار خودم را دنبال کنم. وی افزود: من چهار جلسه با پرسپولیسی‌ها برگزار کردم و همه جوره کوتاه آمدم اما شرایط مهیا نشد و هرگونه سعی کردم اما این اتفاق نیفتاد که با پرسپولیس قرارداد امضا کنم. انصاری‌فرد در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد به سپاهان، تراکتور‌سازی یا استقلال بروی گفت: من به استقلال نمی‌روم البته احترام خاصی برای این تیم خوب ایرانی قائلم. وی یادآور شد: باور کنید من هواداران پرسپولیس را دوست دارم و هرگز یادم نمی‌رود که چطور در شرایط سخت من را حمایت کردند و مثل کوه پشت سر من بودند. مگر می‌شود آن حمایت‌ها را فراموش کنم. وی افزود: هرجایی که بروم آرزویم این است تا خدا به من این عزت را بدهد که یک بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بپوشم. هرکجای دنیا چه داخل و چه خارج از کشور بروم این آرزو را دارم. وی در جواب به این پرسش که بالاخره می‌خواهی در کدام تیم بازی کنی گفت: همه چیز دست خداست و من هم گذاشته‌ام تا تکلیف مشخص شود بعد اعلام کنم اما این احتمال وجود دارد که به خارج از کشور بروم. انشاءالله همه چیز در چند روز آینده مشخص خواهد شد و باید ببینیم خدا برای من چه می‌خواهد.

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مخلص همه ی بروبچه های 20 تا 30 ساله ی پرسپولیسی باشگاه هستم نه استقلالی هایی که خودشونو اینجا جا زدن

پرسپولیسی های واقعی همگی فهیم هستند و کوچیک و بزرگ حالیشونه ...

دوست عزیز استقلالیای واقعی هم اونقد معرفت و شخصیت دارن که نیازی به اومدن به تایپیک رقیب و بی حرمتی به بقیه ندارن!!!

یه استقلالی

IRANIAN VOCAL

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شماست

حق با شماست

دوست عزیز استقلالیای واقعی هم اونقد معرفت و شخصیت دارن که نیازی به اومدن به تایپیک رقیب و بی حرمتی به بقیه ندارن!!!

یه استقلالی

دوست عزیز حق با شماست. ایرانی ها همگی خوبن ولی بحث من و مخاطبم سرِ چیز دیگه ای بود

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست عزیز حق با شماست. ایرانی ها همگی خوبن ولی بحث من و مخاطبم سرِ چیز دیگه ای بود

بله آقای محترم و در جریان بحثتون هستم
عزیزترین رفیقم آقا اصغر دالوند پرسپولیسین و به خاطر ارادتم به ایشون پستاشو نگاه میکنم

امیدوارم همه خوبو خوش باشن;)

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله آقای محترم و در جریان بحثتون هستم
عزیزترین رفیقم آقا اصغر دالوند پرسپولیسین و به خاطر ارادتم به ایشون پستاشو نگاه میکنم

امیدوارم همه خوبو خوش باشن;)

سلام داداش احمد شما سالاری
من به شخصه همیشه به تماشاگران فهیم تیم استقلال به خصوص شما داداش عزیزم احترام خاصی قاـلم

آخرین ویرایش: