3 هفته مونده به شروع لیگ پرسپولیس تقویت نشد که هیچ ، ضعیف تر هم شد ..
بازیکنای اصلی خلعتبری و به احتمال زیاد سیدجلال و پولادی رو از دست دادیم مسلمان برگشت ذوب اهن و تنها کاری که کردیم برگردوندن هادی نوروزی بود !
از کادر فنی باقری که رفت ، قرار بود میاچ اضافه شه که نشد . ظاهرا فقط استاد محمد دایی مونده !
واقعا همه چی آرومه امسال 3 جام رو میگیریم !!!!!!!!!!!!
در اینکه پرسپولیس این فصل...زده که شکی نیست...
یه سری سناریوی عجیب در پرسپولیس اتفاق میفته که از هر طرف که بررسی میکنم به تناقض می رسم....
فصل قبل کریم انصاریفرد را از دست میدیم و سید صالحی را می گیریم چون کریم دیر میاد سر تمرینات..... امسال که تیم میره جام جهانی خب طبیعی و 100% طبیعیه که یه سری بازیکنا که قرارداد ندارن صبر کنن تا بعد از جام جهانی....... پرسپولیس به گفته سرمربی محترم نمی تونه منتظر این بازیکنا بمونه اما! می تونیم منتظر بازیکنی باشیم که با وجود اینکه جام جهانی نرفته تا امروز سر تمرینات حاضر نشده و هنوز امیدواریم که برگرده!!! جالب تر اینکه چند تا بازیکن جذب می کنیم و یا بر میگردونیم که امتحانشون را پس دادن قبلا!!!
به شخصه اعتقاد دارم پرسپولیس امروز ملک شخصی عده ای از دوستان غیر پرسپولیسی شده که فقط و فقط (تاکید می کنم فقط و فقط) به دنبال موفقیت و خواسته های خود هستند و بس!!! دوستانی که زمانی که در پرسپولیس نیستند با رفتار و صحبت های خودشون بر اعتقاد بنده صحه میذارن.... . دوستانی که سرمایه های پرسپولیس را از ما گرفتن...... سرمایه های ارزشمندی مثل کریم باقری، علی کریمی، محسن خلیلی، احمدرضا عابدزاده (در مقام یکی از محبوب ترین پیشکسوتان اگه نگم محبوب ترین) و ...
این قصه سرِ دراز دارد.....