مدير عامل باشگاه سايپا: حقمان بوداز پرسپوليس و انصاري*فرد شکايت کنيم پرويز حيدري گفت: کريم انصاري*فرد يکي از بازيکنان ارزشمند سايپا در سالهاي گذشته بوده و اين باشگاه با احترام به هواداران پرسپوليس رضايت نامه اين بازيکن را صادر کرد. |
به نقل از سايت باشگاه سايپا، مديرعامل باشگاه سايپا با بيان اين بيان مطلب افزود: قرارداد دو ساله سايپا با کريم انصاري فرد مهاجم فصل گذشته اين تيم در فدراسيون فوتبال به ثبت رسيد و اين حق باشگاه سايپا بود که رضايت نامه آقاي گل ليگ يازدهم را صادر نکرده و در پي انعقاد قرارداد رسمي اين بازيکن با تيم سرخپوش پايتخت از باشگاه پرسپوليس و اين مهاجم نامدار شکايت کند، اما اين باشگاه به حرمت نام پرسپوليس و هواداران پرتعداد اين باشگاه از حق قانوني خود صرف نظر کرد. حيدري اظهار کرد: کريم انصاري فرد با بستري که تيم سايپا برايش فراهم کرد توانست طي 6 سال حضور در اين تيم به عنوان يکي از پديده*هاي فوتبال کشور معرفي شود و در قالب 137 بازي رسمي که براي سايپا انجام داد 57 گل را براي اين تيم به ثمر برساند. اين بازيکن دستاورد گروه خودروسازي سايپا براي تيم ملي فوتبال کشور است و اميدوارم اين مهاجم جوان در پرسپوليس نيز همانند سايپا پله*هاي ترقي را طي کند. |
تازه تو آراژانتین به مسی میگن "کریمی آمریکای جنوبی " ... دیشب مشخص بود سردار میخواست کالدرون رو اعلام کنه پروین لعنتی نزاشت ... گفته بود بزار با پیشکسوتا هم حرف بزنیم امروز گفته هوادارا تا یکشنبه صبر کنن مطمئنم میخواد اینقد وقت تلف کنه تا آخرش به بهونه اینکه دیگه فرصت نیست مربی ایرانی بیاره تا خودشم بتونه دخالت کنه و تیمو ببره تو حاشیه .... واقعا نمیدونم چرا سردار اینقد بهش میدون میده ...
اصلا نمیتونم تصور کنم که ایمون نباشه ..زايد: دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم اما آن*ها مرا فراموش كرده*اند
مرجع خبری پرسپولیس : ايمون زايد مهاجم فصل گذشته پرسپوليس اعلام كرد كه از فراموش شدن توسط مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است. مهاجم فصل گذشته پرسپولس كه با به ثمر رساندن سه گل در داربي تهران محبوبيت زيادي نزد هواداران پرسپوليس پيدا كرد در صفحه شخصي*اش در يكي از شبكه اجتماعي نوشت: مردم از من مي*پرسند كه چرا در تمرين*هاي پرسپوليس حضور ندارم اما براي اينكه دليل اين مسئله را روشن كنم بايد بگويم من قراردادي يك ساله با پرسپوليس داشتم و پس از آن توافق كرديم كه تا يكم جولاي (فردا) قرارداد نهايي امضا شود. و در ادامه نوشت: من، پرسپوليس و هوادارانش را دوست دارم و مي*خواهم دوباره به اين تيم برگردم. قبل از اينكه به ايرلند بيايم با مسئولان پرسپوليس توافق كرديم كه تا پايان جون با من تماس بگيرند اما گويا آن*ها من را فراموش كرده*اند و به نظر مي*رسد آن*ها نمي*خواهند با من قرارداد ببندند. من واقعا دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم چرا كه باشگاه و هوادارانش را دوست دارم اما به نظر مي*رسد حالا آن*ها من را از ياد برده*اند و از اين موضوع اصلا خوشحال نيستم.![]()
خوزه مانوئل سرمربیمون شد .........![]()
خوزه مانوئل سرمربیمون شد .........![]()
زمان ارسال : يکشنبه 1391/04/11 17:19 [h=1]پرسپوليس با مديربرنامههاي خوزه به توافق رسيد[/h] [h=2]مسئولان باشگاه پرسپوليس با مدير برنامههاي مانوئل خوزه به توافق رسيدند.[/h] |
![]() |
پس از جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس که روز گذشته برگزار شد پرسپوليسيها از مانوئل خوزه درخواست کردند مبلغ قراردادش را نسبت به پيشنهاد اوليه کمتر کند. مديربرنامههاي مانوئل خوزه صبح امروز ديداري با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و در نهايت با اين باشگاه به توافق رسيد. قرار است امشب قرارداد خوزه براي او ارسال شود و در صورت امضا، اين مربي پرتغالي تا دو روز ديگر به ايران سفر خواهد کرد. گفته ميشود خوزه در صورت عقد قرارداد يک دستيار پرتغالي همراه خود به ايران ميآورد. اين در حالي است که گابريل کالدرون آرژانتيني ديگر گزينه سرمربيگري سرخپوشان است. |
مرسییییییییییی..جدی میگی؟؟....تبریییییییک..........................
![]()
مرسییییییییییی..جدی میگی؟؟....تبریییییییک..........................
![]()
![]() به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ هنوز 2 ماه تا سومین مسابقه تیم ملی فوتبال ایران در چهارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل باقیست اما حضور پر رنگ سرخپوشان در فهرست این تیم خودنمایی می کند. علی کریمی، غلامرضا رضایی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، سید جلال حسینی، کریم انصاری فرد، حسین ماهینی و محمد قاضی 8 بازیکنی هستند که قطعا در فهرست کارلوس کی روش حضور خواهند داشت و در واقع 8 نفر از فهرست 20 نفره بازی سوم تیم ملی را پرسپولیس تشکیل می دهد! به این نفرات باید محمد نوری، محسن بنگر، حمیدرضا علی عسگری و هادی نوروزی را هم اضافه کرد که به تناوب در اردوی های تیم کی روش حضور داشتند و احتمال ثبت نامشان در فهرست جدید تیم ملی هم وجود دارد. علاوه بر این ها، بازیکنی مثل علیرضا حقیقی را هم باید یک پرسپولیس در فهرست تیم ملی بدانیم که در این صورت تقریبا نیمی از تیم ملی ایران را پرسپولیس تشکیل می دهد! |
![]() نوری ابتدا در خصوص این موضوع می*گوید:« فکر می*کنم جدا از هواداران و آنهایی که پرسپولیس را دوست دارند بازیکنان این تیم هم از وضعیت فعلی خسته شده*اند. امیدوارم مسوولان باشگاه امروز یا فردا سرمربی را انتخاب کنند چرا که زمان زیادی تا شروع لیگ برتر باقی نمانده است و تیم ما نیاز به هماهنگی دارد.»می*گویند گابریل کالدرون گزینه اول پرسپولیس است و مانوئل خوزه هم گزینه دوم. نوری در پاسخ به این سوال که فکر می*کنی کدامیک از آن*ها گزینه بهتری است خاطرنشان می*کند:« شناخت زیادی از این دو مربی ندارم و مسوولان باشگاه باید در این زمینه تصمیم بگیرند. امیدوارم برای انتخاب سرمربی در نهایت یک تصمیم خوب بگیرند و فردی انتخاب شود که بتواند به پرسپولیس کمک کند.»از نوری در مورد مصاحبه*های چند روز اخیر بازیکنان استقلال که برای پرسپولیس کری خوانده*اند سوال می*کنیم که او می*گوید:« استقلال برای ما همیشه تیم قابل احترامی است. ما باید به تیم خودمان توجه کنیم در ضمن اگر قرار به کری خواندن باشد ما باید این کار را انجام دهیم نه استقلال. در ضمن آخرین برد دربی برای ما بود.» |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54000 |