نمیشه که نگه میشه؟حالا ميگيد چكار كنن؟
نگه؟
بگه؟
سلام سلام سلام
خوبيد؟
بابا افتضاح لغت بچه گانه ي ازدواجهههههههههههه
اين دوست ماهم فقط اسمشو يه چيز ديگه گفته
ديگه دروغي در كار نيست
اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باید تا حالا رگ خوابش اومده باشه دستش یه پسر رومانتیکه با یه کادو ویه نامه عاشقانه و کلی عذر خواهی راضی میشه یکی نه دوست داره منطقی باهاش حرف بزنن رو راست بشینه بگه به این دلیل به اون دلیل اسممو راست نگفتم یکی دیگی یه جور دیگه....خوب آره
تصميم داره بگه
ولي بلد نيست چجوري!![]()
این دوست من میگه که من برم به اون آقا بگم که این دروغ رو گفتهاره بیشتر پسرا به جز اون عصا قورت داده معمولا این جور راه حل ها روشون جواب میده
فکر نمیکنم اصلا خوب باشهاین دوست من میگه که من برم به اون آقا بگم که این دروغ رو گفته
میگه خودش روش نمیشه...!
نظرتون چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
پس باید خودش با دلیل اینو بهش بگه..فکر نمیکنم اصلا خوب باشه
مطمئنم پسره از این کار بیشتر از دوروغه بدش میاد
سلام این درست نیست اما میگم به کس دیگه نگو باید به طرف بدل بزنه یعنی زنگ بزنه بهش بگه من لیاقت تو رو ندارم چون بهت این دوروقهارو گفتم پس نیا خواستگاری و هی بگه من لیاقت تورو ندارم اوونم بدل رو میخوره مطمئن باش و میبخشه اوونو البته اگه به خاطر همون دوروقا داره میاد خواستگاری دیگه یخورده سخت میشه
میدونی اگه تو بگی 2حالت پیش میاد یا اوضاع بدتر میشه یا نه اگر هم درست بشه پس فردا هر طور بشه یه جورایی پای تو هم گیرهپس باید خودش با دلیل اینو بهش بگه..
آره راست میگین...میدونی اگه تو بگی 2حالت پیش میاد یا اوضاع بدتر میشه یا نه اگر هم درست بشه پس فردا هر طور بشه یه جورایی پای تو هم گیره
شاید کار بده...![]()
ایشالا که ازدواج میکنن و به پای هم پیر میشنپس باید خودش با دلیل اینو بهش بگه..
خب چرا از همون اول دروغ گفته...
من معتقدم حتی اگه آینده ای هم در کار نیست نباید به هیچ کس دروغ گفت ...
من اگه نخوام حقیقت رو بگم نمیگم ولی به طرفم دروغ نمیگم حالا طرفم میتونه هر کسی باشه...
حرف شما درسته ولی دیگه اتفاقیه که افتاده...
بلهayja خیلی خوب گفتا... پستاشو خوندی اصن؟
آخه دنیا رو میبینی؟؟؟افرین مهسا کوچولو...فور یو![]()
سلام سلام سلام
خوبيد؟
بابا افتضاح لغت بچه گانه ي ازدواجهههههههههههه
اين دوست ماهم فقط اسمشو يه چيز ديگه گفته
ديگه دروغي در كار نيست
اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اسمو که اکثر دخترا دروغ میگن, اما اشکال نداره که خب به شوهرش بگه منو همون اسم دوران دوستیمون صدا کن.
حالا اسمش چی بود؟ اسم دروغیش چی بود؟![]()
بله
درسته حرفشون
امیدوارم مشکل این آبجی ما هم حل بشه...!
آخه دنیا رو میبینی؟؟؟
بردیا به من میگه کوچولو !!!
تا دو روز پیش نی نیه من بودااااااااااااااااا!!!
ولی بهاره جان واقعا درست کردنش خیلی سخته . امیدوارم که درست بشه...
میخوام بمیره این زلاتان...!اگه همدیگه رو بخوان حل میشه... من که از اولش بهش راستشو گفتم اونم همینطور ولی اوایلش خیلی چیزا رو بهم نگفتیم، ولی خوب از اونورش دروغم نمیگفتیم، اینجور خیلی بهتره یا راستشو بگو یا اگرم نمیخوای بگی لااقل دروغ نگو...حالا خودش پسره رو میخواد.؟ چند مدته با همن؟ موندم چه پسری بوده ته توشو در نیاورده؟
در ضمن زلاتانم اومد میلان...سوسو![]()
آخه دنیا رو میبینی؟؟؟
بردیا به من میگه کوچولو !!!
تا دو روز پیش نی نیه من بودااااااااااااااااا!!!
ولی بهاره جان واقعا درست کردنش خیلی سخته . امیدوارم که درست بشه...
آفرین بردیا...اگه همدیگه رو بخوان حل میشه... من که از اولش بهش راستشو گفتم اونم همینطور ولی اوایلش خیلی چیزا رو بهم نگفتیم، ولی خوب از اونورش دروغم نمیگفتیم، اینجور خیلی بهتره یا راستشو بگو یا اگرم نمیخوای بگی لااقل دروغ نگو...حالا خودش پسره رو میخواد.؟ چند مدته با همن؟ موندم چه پسری بوده ته توشو در نیاورده؟
در ضمن زلاتانم اومد میلان...سوسو![]()