کمک در رابطه طراحی کوره

rahimiedris

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان.... امیدوارم که حالتون خوب باشه;)...

خدمت دوستان عرض کنم که قرار ما یک کوره بسازیم! یک کوره تقریبا 4 متری که محصول ما قرار داخل اون تا دمای 700 درجه سانتیگراد بپزه...
الان یه چند روزیه که درگیر مطالعه و تحقیق دررابطه با کوره ها هستم!
مطالب بصورت پراکنده تو این انجمن توی اون انجمن ، این سایت اون سایت... وجود داره اما بازم هنوز به اندازه کافی اطلاعات جمع نکردم!!! و دارم زمان رو از دست میدم!
قبل از اینکه بیشتر توضیح بدم بذارید یه کم در رابطه با کوره ای که مدد نظره منه یکم توضیح بدم!
ما توی خط تولیدمون یک کوره داریم! و من قراره با الهام گیری از این کوره، کوره جدیدی بسازم! اما متاسفانه این کوره ماله30 ، 40 سال پیشه!!! نه کاتالوگی نه برگه مشخصاتی نه حتی هولوگرامی یا آرمی که اسم روش باشه!!!! کلا از بابت اطلاعات تعطیله اما چیزی که جالبه اینه که هنوز داره خوب کار میکنه!!
از طرفی چون ظرفیت تولید رفته بالا ما نیاز به یک کوره دیگه داریم! که در کنار این کوره کار کنه و ظرفیت خط تولید رو پاسخگو باشه...
این کوره برقی هست! و توسط 64 تا المنت داغ میشه.... سیستم ساده ای داره و میشه با یه نگاه ازش سر درآورد...
اما رئیسم از من خواسته که کوره جدیدی که طراحی میکنم با دوتا سوخت کار کنه، هم برقی باشه هم گازی... که هم برق زیاد مصرف نشه و هم اینکه از گاز هم بتونیم به عنوان یک سوخت دیگه در کنار برق استفاده کنیم.
بحث دیگه ای هم که مطرحه اینکه کوره جوری طراحی بشه که از موج های مایکرویوو استفاده کنیم(کاری که مایکروفر میکنه!)، اینم بحث جالبیه اما نتونستم اطلاعاتی زیادی در این رابطه پیدا کنم...
دوستان عزیز اگه راهکاری دارید یا اطلاعاتی دارید که در این رابطه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید...
مرسی...
یا علی...

rahimiedris

عضو جدید
سلام...
آقا من خیلی کلافه شدم واسه طراحی این کوره...
کسی اطلاعاتی در مورد موره هایی که با امواج مایکرویوو کار کنه نداره!!!!!
یا اطلاعاتی در مورد کوره هایی که هم زمان با المنت و مشعل کار کنه!!! توی بعضی از شرکت های کاشی و سرامیک سازی دیدم مدل این کوره ها رو اما اطلاعات بیشتری میخوام!!!
مرسی;)