کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به ccna voip داره؟
خیلی مباحثش با ccna تفاوت داره؟
ممنون
سلام ccna voip نیست ccna voice هست .بله مباحث اش فرق داره کلا یک گرایش دیگه اس برای همه ی گرایش های سیسکو لازمه که شما اول ccna رو بخونی بعد اگه خواستید گرایش های دیگه رو استارت بزنید مثل وایرلس یا ویس .منظورم هم از ccna همون icnd1 و icnd 2 هست .کلا ccna پایه ی همه ی گرایش هاست چه جوری نتورک پلاس پایه شبکه اس اینم پایه سیسکو هست و سبب میشه یک دیدی عمومی در مورد تاکثر گرایش ها داشته باشین .
سلام دوستان
برای گذروندن دوره های سیسکو باید قبلش لینوکس و مایکروسافت بلد باشی؟برا شبکه لازمه؟
من میخوام دوره 60 ساعته ccnar&s رو برم . ولی چیز زیادی در مورد لینوکس و مایکروسافت نمیدونم .لازمه اینارو بلد باشم؟
خودم فک میکنم ربطی به هم نداشته باشه.
نه لزومی نداره ولی خوب بدونید سبب میشه دیدتون باز تر باشه و فقط محدود به سیسکو نشه یعنی در یادگیری سریع کمک می کنه مثلا در مایکروسافت هم nat هست وقتی شما اینو اونجا می خونید وقتی می رسین اینجا تنظیم این رو روی سوییچ سیسکو یاد می گیرین سبب میشه موضوع رو بهت ردرک کنید ولی این جوری نیست که حتاباید اونم بلد باشین .پیشنهادم این صد تا دوره رو شروع نکنین(اشتبه اکثر ما ایرانی ها ) که از همه چی سر در بیارین بلکه یک دوره رو انتخاب کنید تا نه اش برین یعنی ککاملا در اون زمینه متخصص بشین تا اینکه از هرچیزی یک توضیح تئوری بلد باشین .
داشتن دانش در مورد لینوکس هم همیشه خوبه! از الان برنامه بریز که در موردش بخونی یا بری یاد بگیری.خدا رو چه دیدی شاید اومدی به ما هم یاد دادی.الان این Sanamsayna رفته توی مباحث مربوط به مایکروسافت سری توی سرها درآورده میاد به ما هم چیز یاد میده،اونم از همینجا شروع کرد.
فقط یه چیزی : این ccna r&s منظور Routing و Switching هست؟ اینا واسه CCNP بود یا من اشتباه میکنم؟
به تو چی یاد دادم ؟؟ به خودم امیدوارم شدم چی یاد دادم خودم خبر ندارم
راستی اون wds چی شد حل شد جواب داد؟
در مورد اسم کتاب ها هم در کتاب های قدیمی همین ccna بود با icnd 1 , icnd 2 مشخص بود یعنی اسمی ننوشته بود همین که می گفتن ccna این بود .ولی درکتاب های جدید یعنی (سری 200 ) نوشته ccna routing and switching .در ccnp هم که کلا کتاباش جدا هستند route,switch,tshoot
ممنون
Drago
آره منظورم routing& switching
خب اگه بخام خودم لینوکس و مایکروسافت بخونم ،بدون اینکه دوره هاشو برم چ راهی پیشنهاد میکنین؟ چ جوری بخونم؟
تجربه من از دو سال شرکت در کلاس ها اگه واقعا می تونی یک استادی پیدا کنی که هم مدرک بین المللی و هم تجربه کاری داشته باشه برو کلاس ارزش داره خیلی زود هم یاد می گیری پیشرفتت هم سریع نه اگه می خوای یک کلاسی بری با یک استاد معمولی نه وقت و نه هزینه ات رو هد رنده به جای اون ویدیوهای زبان انگلیسی اون دوره رو که معروفه مثل cbt وine بگیر به اضافه کتاب لاتین مرجع معروف اون دوره .بشین خودت بخون هر جا سوال داشتی اینجا یا در فروم های تخصصی شبکه دیگه بپرس تا اشکالتو جواب بدن .اگه هم زبانت خوب نیست مشکلی نیست از حالا شروع کن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس.زبان کتاب های شبکه در حد متوسط هست فقط جند تا لغت تخصصی هست اونا رو دو فصل اول یاد بگیری دیگه حله تا آخر اونا تکرار میشه گه گاهی چند لغت جدید می بینی و این خوندن کتاب لاتین سبب میشه زبانت هم قوی بشه .در مورد ویدیوها هم می تونی زیرنویس انگلیسیشون رو از اینترنت دانلود کنی این جوری برات راحت تر میشه .