سلام.
بیشترین مشکلات این واحد در مورد فرمولاسیون و رعایت ccp هستش یعنی نقاط کنترل بحرانی که ایمنی ماده غذایی در گرو راعایت اونه.
مشکلات این حوضه بسیار گستردس اول باید مشخص کنی در مورد چه حوضه ای میخواهید تحقیق کنید.مثلا خود موضوع فرمولاسیون یک بحث مفصل داره.در مورد فرمولاسیون و ccp هم مطالب بسیار زیادی وجود داره که میتونید تحقیق کنید.کتب و مطالبشو از نت سرچ کنید یا به سایت isiriمراجعه کنید در اونجا کاملا این نقاط بحرانی برای هر ماده غذایی مشخص شده و مورد بررسی قرار گرفته
