سلام عزیزم خوبی؟منم می خوام شروع کنم . من دوتا کتاب مدیریت علوی دارم به نظرتون برای تئوری ها بسه یا کتاب های مرجع رو بخونم؟
اگر یه لطفی به من بکنید بگید برای هر درس چه کتابی رو می خونید یه دنیا ممنون میشم تا منم بتونم تهیه شون کن؟
سلام دوست عزیز. راستش من کتاب پژوهش عملیاتی علوی رو داشتم. اصلا به درد نمیخورد. به نظر من حالا که تا کنکور فقط زیادی مونده و تصمیم گرفتید زود شروع کنید، بهتره از کتاب های مرجع شروع کنید. در کنار کتاب های مرجع کتاب های مدرسان یا ماهان رو هم مطالعه کنید و ازشون تست بزنید.منم می خوام شروع کنم . من دوتا کتاب مدیریت علوی دارم به نظرتون برای تئوری ها بسه یا کتاب های مرجع رو بخونم؟
اگر یه لطفی به من بکنید بگید برای هر درس چه کتابی رو می خونید یه دنیا ممنون میشم تا منم بتونم تهیه شون کن؟
منم می خوام شروع کنم . من دوتا کتاب مدیریت علوی دارم به نظرتون برای تئوری ها بسه یا کتاب های مرجع رو بخونم؟
سلام دوست عزیز. راستش من کتاب پژوهش عملیاتی علوی رو داشتم. اصلا به درد نمیخورد. به نظر من حالا که تا کنکور فقط زیادی مونده و تصمیم گرفتید زود شروع کنید، بهتره از کتاب های مرجع شروع کنید. در کنار کتاب های مرجع کتاب های مدرسان یا ماهان رو هم مطالعه کنید و ازشون تست بزنید.
من امسال از یکی از بچه های بازرگانی که تئوری هارو 60 درصد زده بود پرسیدم چه کتابایی خونده. گفت کتاب های رضائیان و الوانی رو کامل مطالعه کرده بوده.
یا بچه هایی که اقتصاد خرد و کلان رو خیلی بالا زده بودند اکثرا کتاب محسن نظری رو به همراه کتاب 2000 تستش خونده بودند.
به نظر من کتابای مدرسان و ماهان هم کتاب های خوبی هستند ولی برای کسایی که از مهر شروع کنند به درس خوندن و بهتره بیشتر برای جمع بندی ازشون استفاده کرد. البته این کتاب ها هم بعضی از درساشون اصلا خوب نیست.بعضی از درساشون خیلی خوبه. مثلا من کتاب مدرسان تحقیق در عملیات رو داشتم پر از غلط بود. ولی کتاب مدیریت تولید مدرسان خیلی خوب بود.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
منابع درس تئوری ها خیلی زیاده، و نمیشه همه رو خوند. باید منابع مهم تر + یه منبعی رو خوند که خلاصه منابع فرعی تر هم باشه مثل پرچ.
آقا سجاد، تئوری های کنکور امسال خیلی ساده بود و بیشتر از همین دو کتابی که گفتین بود، اما تئوری های سال 91 خیلی سخت بود و خیلی کم از این دو کتاب بود. پس فقط این دو تا کافی نیست.
ولی برای اقتصاد همون محسن نظری کافیه.2000 تست هم برای تمرین و تسلط بیشتر خیلی خوبه.
بچه ها معرفی میکنم، استاد شیخان یکی از بهترین مشاوران کارشناسی ارشد مدیریت. من تعریف مشاوره ها و تدریس ایشون رو زیاد شنیدم.سلام سونیا خانم. اول که تبریک میگم بابت اینکه با این جدیت شروع به خواندن کردی برای ارشد و در رشته مدیریت. خوشحال میشم اگر بتونم در این زمینه کمکی به شما کرده باشم. من تا 20 تیر ماه در تلاس هستم که در هر لحظه اطلاعات مفیدی از کنکور ارشد مدیریت در وب سایت شخصی خودم قرار بدم که آدرسش رو در زیر قرار خواهم داد.
www.sheykhan.com
شما همینطور می تونید که در این سایت بوسیله پرسش و پاسخ، جواب سوالات خودتون رو خیلی سریع پیدا کنید.
درضمن به عنوان یک دوست به شما پیشنهاد می کنم به شکل اکید که به منابع ماهان توجهی نداشته باشید زیرا اصلا نمی تونه به شما کمک کنه. اگر اصرار به چرایی این مطلب دارید در زمانی مناسب به شما دلایل مکفی را خواهم گفت.
پیشنهاد من منابع اصلی هستش شما وقت کافی دارین به شرطی که درست مدیریت کنیدمنم می خوام شروع کنم . من دوتا کتاب مدیریت علوی دارم به نظرتون برای تئوری ها بسه یا کتاب های مرجع رو بخونم؟
ممنون از حضورتون در جمع ماممنون سونیا جان که منابع رو گذاشتی اما من می خوام که این ها رو کامل تر هم بکنم و یه تغییراتی هم به سر و گوشش بدم. اگر تا یک هفته دیگه صبر کنید حتما رو سایت میاد بالا. در ضمن در مورد همایش ها هم فقط همین همایشی که به اطلاع بچه رسوندیم نیست بلکه در هفته های آتی هم همایش هایی رو داریم که در اون سورپرایز های جالبی هم برای بچه های شرکت کننده در این همایش ها در نظر خواهیم گرفت. ممنون می شم که در این مورد هم به دوستان اطلاع رسانی کنید. برای اطلاعات بیشتر به آدرس وب سایت یعنی http://www.sheykhan.com مراجعه کنید. ضمن اینکه مطالب تحلیلی و خوبی هم در ارتباط با تمام گرایش های مدیریت در دست تدوین است که فکر کنم برای تمام داوطلبان بتونه جالب باشه.
موفق باشید.
چون کسی جوابم نداد دوباره تکرارش کردم خب نظرتون چیه درباره این برنامه
دوستای گلم من یه فکر دیگه ام به ذهنم خطور کرداگه شما موافق باشید باهم اینم پیاده میکنیم
حالا که میخوایم گروهی درس بخونیم اگه امکانش باشه باهم پیش بریم بعد بصورت چرخشی از همون بخشی که همه داریم میخونیم یکی سوال طرح کنه و شب اینجا بزار یه ساعتی باهم ان میشیم و اون شخصی که نوبتش سوالات میزاره وماهم جوابامون میزاریم اینطوری خودمونم میسنجیم تازه اگه ناخوداگاه یکم تنبلی کرده باشیم وقتی ببینیم دوستامون بهتر خوندن ماهم ترغیب میشیم فعالیتمون بیشتر کنیم
نظرتون چیه؟!