واسه خلاصه نویسی وقتی یه فصل مثلا خمش رو می خونی تو توضیحات هر جا دیدی مهمه بنظرت خط بکش و چند تا از مثال های مهم رو که فکر میکنی هم مهمه و هم چند ماه دیگه یادت میره رو علامت بزن بعد از پایان فصل شروع کن به خلاصه نویسی.خلاصه باید طوری بنویسی که چند ماه دیگه اومدی خمش بخونی دیگه نری سراغ کتاب و با خوندن خلاصه مطالب و فرمولها کلا درس یادت بیاد البته لازم نیست کل مطالب فصل رو بنویسی تو خلاصت درس نامه و مطالب مهم +چند سوال مهم که درس جا بیوفته
سلام
بالاخره دوستان چشم از درس هم برداشتن.بزارین باد بخوره داغین هنوز
خب فکر نمیکنم اشتباه کرده باشی برای مدرسانhadis چون اصل ازمون اون چیزی هست شما میخوای قبلا ازمون ها دوهفته یک بار بود اصلل گزینش جالبی نبود الان میگم حتما همه ازمون بدن چون ماهی یه بار هست.ازمون اینترنتی زیاد به درد نمیخوره .مگر اینه جوش رو خودتون درست کنین.باید جو کنکور باشه بیشتر میفهمین چطوریه.باز کسایی که نمیتونن ازمون حضوری بدن خوبه استفاده کنند.
بله منم گفتم هر کسی خودش باید عادات مطالعش رو.پیدا کنه ولی بعضی چیز ها تجربیات هست بهتره بهش احترام گذاشت.بهترین روش همینه روزی سه تا 4درس من به هر کس مشاوره بدم همین رو میگم.و تو روز مداک یه درس رو نخونه چون بازده درس پایین میاد باز مینونه ساعت اون درس رو بالا ببره مثلا غرق درس شده 4ساعت خونده مشکلی نداره ولی اگه 8ساعت ققط یه درس بخونی بازده اون درس پایین میاد تجربه شده.ذهن خسته میشه.
خلاصه نویسی که حتما میخواین انجام بدین باید درس رو متوجه شین.اره دوست خوبمونvanpers.خوب گفت در تکمیل صحبتش میگم خلاصه تا درس رو نفهمین خلاصه اش رو نمیتونین بنویسین.خلاصه نیاز به تمرین داره تا چکیده ای از مطلب رو بنویسین.ممکن است اولش حتی عین جمله کتاب رو بنویسی ولی با تمرین استفاده از علامت ها و...میتونین خلاصه بنویسین.یادمه تاپیک94یکی از دوستان یه خللصه داد شبیه صحبت دوستمون بود.یه مثال برای اون مبحث تو دفتر خلاصه ها نوشتن هم خوب هست.
وقتی مبحثی رو خوندین خوب درکش کردید بعد مثال حل کردید میتونین خلاصه بنویسین.کنار خلاصه ها نکات مهم تست ها رو هم به صورت خلاصه میزارین که وقتی نیاز داشتین با یه نگاه سریع یادتون بیاد و همه چیز پوشش بده.خلاصه تبحر میخواد من خودم بعد این همه مدت هنوز خلاصه رو کامل یاد نگرفتم.بیشتر انگار خود مطلب رو نوشتم.
کسایی که وقت مناسبی دارند خلاصه برداری کنند کار کنن چون خیلی خوبه کم کم یاد میگیرین
کسایی هم که وقت ندارن با خط کشیدن زیر مطالب مهم و نوشتن حاشیه و بالا کتاب و جزوه میتونن این کار رو بکنن
روش دفترچه خلاصه و نکات کار امد هست و روش خط کشیدن چون خودتون چیزی ننوشتین .اون تاثیر رو کمتر داره.باز بسته به فرد و نحوه یادگیری اش بستگی داره.
من خودم بیشتر روش دوم رو استفاده کردم.به نظرم روش خوبی هست ولی گاهی روش اول رو استفاده کردم.نظرم.تاثیرش بیشتر هست.
موفق باشین