امید عباسی
عضو جدید
سلام...من یه سوال دارم:
چه موقع باید پیچش تصادفی در ساختمان رو چک کنیم
يه سواله ديگه چرا تونل ها به صورت نيم دايره ساخته ميشن ؟ چرا مثلاً بصورت مستطيل نيستن؟
ممنون دوست عزيز!برا اينکه وقتي مقطعت هلالي ميشه نيروها زاويه پيدا ميکنن و به نيروي فشاري تبديل ميشن. مصالحم نيروي فشاريو بهتر از کششي تحمل ميکنن. فکن وزن کوه به صورت نيروي عمودي به مصالح وارد بشه . ميترکه!! ميبره!! ولي نيرو فشاري نه دليل استفاده از سقفاي طاق ضربي هم همينه .نيرو به صورت زاويه دار از مقطع تونل(سقف تونل) به ديواره هدايت ميشه و ميره تو زمين. ديگه به صورت 90 درجه به يه سطح افقي که زيرش هيچي نيس وارد نميشه
از دیشب تاحالا تلاش معصومانم برا گذاشتن پست ادامه داش که الان موفق شدم
گنبد نمایه سر انسانو مناره ها دستانی رو به خدا
شرمنده من هميشه دير ميرسمسلام! ميشه جواب اين سوالو يكم كامل تر و تخصصي تر جواب بدين! بجاي كارگر به يه مهندس جواب بدين! استاد مقاومت مصالح اين سوال پرسيده! فكر مي كنين بچه ها براي مسخره كردن سوال چي گفتن؟ يكي گفت براي تهويه هوا يكي ديگه گفت براي اينكه اونطرفشو ببينيم!
فكر مي كنم مربوط به ممان اينرسي باشه! يكم راهنماييم كنين! ممنون از هموتون!
سلام...من یه سوال دارم:
بابا مرسی!! ببین کی اینجاس ما دانشجوییم میگیم امتحان داریم شما چی
فکنم دوران بهتون ساخته ها!!کم پیدایین بهتره بگم کلا نیستین
اینی که شما گفتی دلیل معماریشه اینی که من میگم دلیل سازه ای (امیدوارم به دردتون بخوره)
راستی این نیرو که برا بلند کردن کتابا نشون دادم باید دقیقا به مرکز ثقل کتابا وارد شه من نیرو رو یه خورده پایین کشیدم شما ببخشید(وای دیوونه ی این تیکم!! ش هاشو تپل بخونین!!)
دوست عزيز! دنبال همين بودم! مي دونستم مقاومت خمشي زياد مي شه ولي دليلشو نمي دونستم! دير رسيدين ولي از وقتم نگذشته بود !شرمنده من هميشه دير ميرسم
در مورد سوال:
چون ارتفاع زياد ميشه و فاصله بالها از محور خنثي زياد ميشه درنتيجه ممان اينرسي خوبي حول محور x ايجاد ميشه بنابراين تحمل مقاومش خمشي كه مهمترين نقش تير هست زياد ميشه.
نكته بعدي اينه كه چون لانه زنبوري تو خالي هست و فشرده نيست باعث سبك شدن سازه ميشه كه تو بحث زلزله سبك سازي خيلي مهم هست در اقتصاد مهندسي هم مهه و همچنين ميشه از اين سوراخها براي عبور تاسيسات استفاده كرد كه همين باز باعث ميشه ضخامت سقف كمتر بشه.
البته يه سري مشكلم داره كه مثلا نيرو برشي اونم توي تكيه گاه ها كه نيرو برشي زياده رو خيلي خوب تحمل نميكنه كه البته با پليت(صفحه) زدن در جان تير اين مشكلو حل ميكنند
جوابتون كاملاً درست بود و هيچ حرفي توش نبود! چون جواب خودمم همين بود! كه وقتي يه مهندس عمران تاييدش كنه معلومه نمره اينم مي گيرم!نمیدونم ولی فک نمیکنم به خمش ربطی داشته باشه..
من کلاً نتونستم بخونم چی نوشته بود ، یکمی کیفیتش بیشتر میشد بهتر میبود ولی فکر کنم دلیلش انتقال نیروی فشاری حاصل از رانش گنبد به زمین باشه ، البته دلیل زوج بودنش و خیلی نمیدونم ، چون اهل سنت کلاً با یک مناره مسجد میسازند ، البته توی خود همین ایران هم مساجد تک مناره کم نیستند که معروف هم هستند .
سوال:
در حین آزمایش خمشی ملات سیمان فاصله تکیهگاه های زیر نمونه اشتباهاً به مقدار یک سانتی متر کاهش یافته است. مقاومت خمشی چه تغییری میکند؟
(لنگر تیر ساده تحت بار متمرکز M=pl/4)
میشه واضح تر بگید؟مطمئناً جواب آزمایش اشتباهه ، چون مقاومت خمشی کمتر از مقدار مورد نیاز هستش ، و چون ما در مورد نمونه صحبت میکنیم ، پس نمیتونیم جواب اون رو با فرمول و اعداد و ارقام به نتیجه منطقی برسونیم . پس لازمه آزمایش دوباره تکرار بشه .
بهتره الان برنامه نویسی و یه سری نرم افزارای عمومی رو یاد بگیرید.سلام
من یک دانشجوی ترم 5 کارشناسی هستم. با توجه به درس هایی که تا حالا گذروندم ، می تونم نرم افزار یاد بگیرم یا نه؟