بيا بشونيمش رو صندلي ازش حرف بكشيمگفتم خبریه نگو نه بعد بگو آرش شایعه درست می کنه
بيا بشونيمش رو صندلي ازش حرف بكشيمگفتم خبریه نگو نه بعد بگو آرش شایعه درست می کنه
چیه باز می خوای کودتا کنیبيا بشونيمش رو صندلي ازش حرف بكشيم
نه ديگه جلو خودش دارم ميگم نخيييييرم نوبت من نميشه خب گفتم اينطوري شايد حالش بهتر شهچیه باز می خوای کودتا کنی نوبت خودت هخم میشه نه فعلا کاریش نداریم اخه یه کم مشکل داره حل شد بعد
مامانم اصولاً فكر ميكنه من يكيو تو اتاقم قايم كردم !! همًًچين سورپرايز كننده مياد تو اتاقم كه از هولم مي خورم تو در و ديوار ! خب اين چه كاريه آخه مامان من ؟!
نه فعلا اصلا حالش خوب نیست کار دستمون میدهنه ديگه جلو خودش دارم ميگم نخيييييرم نوبت من نميشه خب گفتم اينطوري شايد حالش بهتر شه
اصلا ميدوني چيه من علاقه اي به صندلي ندارم صندليا ميخ دارن من روشون بند نميشم باشه پس حساب خودتو ميرسيمنه فعلا اصلا حالش خوب نیست کار دستمون میده میرسه نوبت تو هم
میگم میخش رو براتون درست کنناصلا ميدوني چيه من علاقه اي به صندلي ندارم صندليا ميخ دارن من روشون بند نميشم باشه پس حساب خودتو ميرسيم
اي آقااااااااااااااااااااااااااا من يك جا بند نميشم مدير جان گير نده پسرممیگم میخش رو براتون درست کنن بعد معلوم میشه
سلام آبجی مریم............اي آقااااااااااااااااااااااااااا من يك جا بند نميشم مدير جان گير نده پسرم
سلام مهندس.........سلام به مهندسان شیمی عزیز
ماشاالله چقدر با هم کل کل می کنید
سلام مهندس.........
وقت بخیر..........
مهندس شیمی ایم دیگه..........
کل کل تو خونمونه
سلام پسرممممم..........دي ميسوزونيمش صبر بده جونم خودت ميسوزيا عجله كنيسلام آبجی مریم............ خوبی؟ بالاخره کی باید آرش رو جیزغاله کنیم؟
من!!!!!!!!!سلام پسرممممم..........دي ميسوزونيمش صبر بده جونم خودت ميسوزيا عجله كني
گفتم کلکل نگفتم که جنگ با تیر و تبرسلام دوست عزیز
اینجوری که تو گفتی حالا بقیه فکر می کنن ما چقدر خشنیم
سلام آبجی مریم............
خوبی؟
بالاخره کی باید آرش رو جیزغاله کنیم؟
حالا اجازه بده آرش رو کباب بکنیم.........فکر نکنم مزه خوبی داشته باشه
مامانم اصولاً فكر ميكنه من يكيو تو اتاقم قايم كردم !! همًًچين سورپرايز كننده مياد تو اتاقم كه از هولم مي خورم تو در و ديوار ! خب اين چه كاريه آخه مامان من ؟!
سلام داداش شهرام.........
خوب دیگه می خواد مچ گیری کنه
مگه نمی بینی داره می خنده معلومه که خوبهسلام داداش شهرام.........
خیلی مخلصیم..........
خوببی؟
اینم حرفیه..........................مگه نمی بینی داره می خنده معلومه که خوبه
سلام سروری شوما هی شکر مثه همیشه شاید یکمی بهترسلام داداش شهرام......... خیلی مخلصیم.......... خوببی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |