سلام علیکم...
عروسیه؟؟؟؟
عروسیه؟؟؟؟
مادر جان اون مدرک ارتقاتو هم حتما بیار با خودت نشون خوانواده عروس بدیم برمون کلاس داره.........................
سلام علیکم...
عروسیه؟؟؟؟
نمیری حامد با این پستاتمگه پادگانه!!![]()
سلام علیکم...
عروسیه؟؟؟؟
زن میم شیمی میخوام خب....پزشکی هم باشه دوست میدارم البته
میگم نگار خانم مدارک هایسیس واسپن هم دارم واسه ازدواج کاربرد داره؟
پس اگه دعوت شدید سفارش ما رو هم بکنیدیکی دیگه داره زن میگیره .من که رفتم تو کار علم وبا این چیزها منافات داره
ببینم فعلا خودم هم دعوت میشم
نمیری حامد با این پستات
پکیدم از خنده
از دست تو
بچه ها من پی سیم امشب قاطی خیلی خوشحال شدم
قربونت برم ستاره جون
داداش بهنام و حامد خان شب خوش
آهان دقیقا میخواستم به همین نقطه برسی ............
برا شهرام همسر از تو خیابون میابی بعد خودت میری سراغ دکتر مهندسا مجهول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟هااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کو عصاااااا م م م؟
میگم نگار خانم مدارک هایسیس واسپن هم دارم واسه ازدواج کاربرد داره؟
اره هرچی داری با خودت بیار...بعدشم خانواده بهارینا خیلی قانع هستن وقتی یکی از دختراشونو دادن به شهرام دیگه تا ته قضیه رو برو تورو ببینن حلوا حلوات میکنن
ای ول من ک لباس دارم...چندتا عروسی درپیش داریم خودمون...کامل آمادمسلام روبینا خانم
اونطور که از شواهد پیداست حامد وشهرام دارن زن میگیرن .خودتون رو واسه عروسی اماده کنید
منم برم لباس بخرم
إ...پس خودتون چی؟بالا 1 چیز دیگه میگه!!حنابندونه شهرام و بهاره
پس اگه دعوت شدید سفارش ما رو هم بکنید![]()
میگم حالا چند تا دختر اونجا وجود داره . ؟شهرام سالمه ولی من وتو چی اگه ازمون ازمایش بگیرن لو میریم
مادر بزرگ بابا چرا اینجوری میکنی تو آخه!!!!! مگه من گفتم بره تو خیابون اشنا شه یدفه چنان عاشخ شد که نزدیک بود بره زیر ماشین منم کلی نصیحتش کردم اتفاقا جواب نداد خب
پس چی...حتما بیار...مدرک ثبت اون شرکتمون و یک دست کامل از تولیداتشو هم میبریم با خودمون.............اون اسکاریو هم که گرفتیم میندازیم گردنمون......کلی کلاس داره...باور کن.
ای ول من ک لباس دارم...چندتا عروسی درپیش داریم خودمون...کامل آمادم
بهنام خان جدی میگین؟!
تو رو خدا سرکارم نذارینا
إ...پس خودتون چی؟بالا 1 چیز دیگه میگه!!
راستی این بهارخانم کی هست؟؟؟من میشناسمشون؟
بچه های باشگاه هست؟فکر میکنم....مسجد سلیمانیه
نه بابا جریان اسکار رو که بگید نه تنها بهمون زن نمیدن شب رو هم باید تو کلانتری سپری کنم
ای ول من ک لباس دارم...چندتا عروسی درپیش داریم خودمون...کامل آمادم
بهنام خان جدی میگین؟!
تو رو خدا سرکارم نذارینا
إ...پس خودتون چی؟بالا 1 چیز دیگه میگه!!
راستی این بهارخانم کی هست؟؟؟من میشناسمشون؟
بچه های باشگاه هست؟
نه نگران نباش...درسته دختره از تو خیابان یاقت شده اما درک و فهمش بسیار بالاست...............
نه بابانه..ای کاش از بچه های باشگاه بود یه شناختی داشتیم روش رفته از تو خیابون مخیده
دوستان دقت کردین تا حالا که بهنام و بهاره چقدر بهم دیگه میان...!!!! به به ایشالا به پای هم پیر شن
نه بابا
بچه ما شهرام خان پسر خ خوبیه
ایشالا مبارکش باشه....
مبارک شما هم باشه....
خ خوشحال شدم
راستی برا بهنام خان هم 1 آستینی بالا بزنین....از این دختر خوب ها سراغ ندارین دیگه؟؟
اون که تو خیابونه مال شهرام بود .مال من که مامور پلیس بود ومال حامد از پرسنل بازداشتگاه است
چرا معماری؟من قصد ازدواج ندارم ولی اگه از تالار معماری باسشه میشه بهش فکر کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |