@ ندا:حرف دود و دو که میشه از خود بی خود میشن
ندا جون آواتارت خیلی خوشمله
واسه اینکه کار و شغل برای ما مهمترین چیزه...اگه شرکت ما نباشه که این مملکت داغونه...نکنه با نفتش میخواد زنده بمونه!!!!!!!!
@ ندا:حرف دود و دو که میشه از خود بی خود میشن
مرسی عزیزم@ ندا:حرف دود و دو که میشه از خود بی خود میشن
نه بابا کنادا کجا بود الان بوکانم و سرکار2
بچه ها بیاید خودش اعتراف کرد...................ببینم 3000 تارو ار کجا میخوای بیاری؟ نکنه.......؟
مگه شما نرفته بودی کانادا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم
شیطونه میگه زنگ بزنیم ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان جمعشون کنن اون موقع ببینم کی به یک سابقه دار سمت مدیریت و حراست میده،با این کار راه واسه ما خانم ها باز میشه که ارتقا درجه پیدا کنیم
بابا یکی تکلیف این بهاره خانوم رو مشخص کنه .
من در حال مکاتبه با عمو پیرجو ام..بیاد این شرکت رو از بیخ و بن نابود کنهمرسی عزیزم
شیطونه میگه زنگ بزنیم ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان جمعشون کنن اون موقع ببینم کی به یک سابقه دار سمت مدیریت و حراست میده،با این کار راه واسه ما خانم ها باز میشه که ارتقا درجه پیدا کنیم
کجای کاری؛ اینجا اهل عمل بودن از شروط مدیریتهمرسی عزیزم
نه بابا کنادا کجا بود الان بوکانم و سرکار
ممنونمهی وای من........ ببشخین ج سلامم دیر شد
خیلی خیلی صفا آووردین............ بفرما دوسیب
وااااااااااااای شما هم شدید رفیق ناباب منو دو سیب؟؟؟؟استغفرالله
نه بابا کنادا کجا بود الان بوکانم و سرکار
برگی از توهمات مجهولواسه اینکه کار و شغل برای ما مهمترین چیزه...اگه شرکت ما نباشه که این مملکت داغونه...نکنه با نفتش میخواد زنده بمونه!!!!!!!!
اون خانوم بهار بود که شهرام میخواتش خواهرش بهارست که قراره بگیریمش برای تو دیگه که با شهرام بشی باجناق
من در حال مکاتبه با عمو پیرجو ام..بیاد این شرکت رو از بیخ و بن نابود کنه
مرسی عزیزم
شرمنده منظورتو نمیگیرم ، اینجا حقوق همه همینطوریه ناسلامتی داریم تو صنعت دود و دم عرق میریزیم ها.......!!!!!آقایی که میخوای دست ببری توی پرونده ها و حقوقا رو جابجا کنی... فکر کردی شرکت ما هم اونجاست که 3000 میلیاردی اختلاس شد؟؟؟
نه داداش من... اینجا حراست داره با یه لشگر نیرو....
خلاصه ننه نزائیده
بچه ها با اجازه ما رفع زحمت میکنیم شب بر شما خوش
زرشک....مگه این شرکت پایش رو آبه؟؟؟؟؟
فنداسیون این شرکت 10 برابر فنداسیونه برج میلاده....
عمو پیرجو که هیچ ادمین هم نمیتونه نگاه چپ به شرکت دود پردازان اینده بکنه
این بهارخانوم قل سومی ندارن جمیعا بریم برای شما خواستگاری؟
نه پایش رو دوده...رو هواست...زرشک....مگه این شرکت پایش رو آبه؟؟؟؟؟
فنداسیون این شرکت 10 برابر فنداسیونه برج میلاده....
عمو پیرجو که هیچ ادمین هم نمیتونه نگاه چپ به شرکت دود پردازان اینده بکنه
یعنی حتما باید اهل عمل باشیم ما میتونیم مثل خیلی ها اهل شعار باشیما.اگر دراین زمینه نیرو خواستید خبر بدید؟اینجوری عادلانه تذ هست شعار ازما خانم ها عمل از شماکجای کاری؛ اینجا اهل عمل بودن از شروط مدیریته
این بهارخانوم قل سومی ندارن جمیعا بریم برای شما خواستگاری؟
شبتون بخیرررررربچه ها با اجازه ما رفع زحمت میکنیم شب بر شما خوش
میلاد محصول جدید چی داریم به بازار عرضه کنیم. یه خط تولید تنباکو و شیلنگ و سرقلیان دیگه باید راه اندازی کنیم تقاضا زیاده
نگران نباش روبط بین المللو خودم استاد میکنمپس چی شلیل دوس داری........... یا اصلا میخوای برات فلوت بزنم؟ممنونم
وااااااااااااای شما هم شدید رفیق ناباب منو دو سیب؟؟؟؟استغفرالله
الان سمت شما حراست هست؟مواد مخدریا گـــنـــده شــون کیه؟ بگو بیان جلو
همه کارمندا در امنیت کامل مشغول باشن... نذارین از دهن بیفته...
والله
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |