عزیزم جهاد کشاورزی هستم..کشاورزا اینجا میان
oooo راست میگیا
عزیزم جهاد کشاورزی هستم..کشاورزا اینجا میان
سلام خوبین؟من تازگیا از نفت اومدم مهندسی شیمی نمیدونم کار درستی کردم یا نه به نظر شما کارم درست بوده؟؟؟من بیشتر واسه اشتغال این کار کردم ارزششو داره؟؟؟سلام به همه دوستای خوبم.
همه دوستام رفتن مرخصی 5 روز تنهای تنهام اینجا یکم دیوونه کنندست تو امیدیه.
اومدم سلامی عرض کنم.
بگم :خیلی مخلصیم.
فراموشتون نکردم.همتون تو قلب من هستید رفقای قدیمی.یادم نرفته چقدر از راهنمایی ها و کمک هاتون استفاده کردم.
سلام به همه دوستای خوبم.
اومدم سلامی عرض کنم.
فراموشتون نکردم.همتون تو قلب من هستید رفقای قدیمی.یادم نرفته چقدر از راهنمایی ها و کمک هاتون استفاده کردم.
وای چه سنجاب نازی..!!!!!!!!!!سلام به همه دوستای خوبم.
اومدم سلامی عرض کنم.
نمی دونم والا.ولی فکر کنم با توجه به اینکه دختر هستید اره مهندسی شیمی بیشتر به کارتون بیاد.سلام خوبین؟من تازگیا از نفت اومدم مهندسی شیمی نمیدونم کار درستی کردم یا نه به نظر شما کارم درست بوده؟؟؟من بیشتر واسه اشتغال این کار کردم ارزششو داره؟؟؟
نمی دونم .نه فکر کنم حامدم اهواز باشه.خبر دقیقی ازش ندارم.سلام داش شهرام خیلی مخلصیم.................
دادا حامدم اومده؟؟
وای چه سنجاب نازی..!!!!!!!!!!
سلام داداش خوبین؟چرا شما نرفتین؟
سلاااااااااااااااااممممممممممممممممممم
عید همتون مبارک.
ایشالا بهتون خوش بگذره.
اولین باره شب عید به این بزرگی خودم تنهای تنهام.
مبعث رسول اکرم(ص) مبارک.
دادا عید تو هم مبارک
غصه نخور واسه تو حامد میخوایم یه دختر بندری ازونجا بگیریم از تنهایی در بیاین
دادا عید تو هم مبارک
غصه نخور واسه تو حامد میخوایم یه دختر بندری ازونجا بگیریم از تنهایی در بیاین
به به سلام داداش..خوبی؟عید شما هم مبـــــــــــــــــــــــــــــــارکسلام ظهر همگی بخیر.
بازم عیدتون مبارک.
چه خوب.دستت درد نکنه.
اینجا یک بارونی اومده دونه هاش درشت..رعدو برق میزنه..هواسیاه شده مثل دل بعضی از آدمها
...دختر بندری تو مال منی....(از زبان داداش شهرام)ولی باید بهتون واکسن بزنیم که میخواین برین قاطی مرغا
آنفولانزای مرغی نگیرید
سلام.............اونجا کجاست دیگه..............نکنه جایی که عرب نی میندازه
سلام خوبی؟نهگرگانه..خیلی بارونش شدیده..سلام.............اونجا کجاست دیگه..............نکنه جایی که عرب نی میندازه
حامد منم مال اراک ومیخواستم ولی دمت گرم امتحانم و دادم دیگه ...................الان خیلی دیره.............یادت باشه هرچی ازت خواستم پیچوندیمpid تقطیر و پیدا کردی؟
من مال اراک دارم اگه به دردت میخوره بذارم
سلام خوبی؟نهگرگانه..خیلی بارونش شدیده..
حامد منم مال اراک ومیخواستم ولی دمت گرم امتحانم و دادم دیگه ...................الان خیلی دیره.............یادت باشه هرچی ازت خواستم پیچوندیم
...دختر بندری تو مال منی....(از زبان داداش شهرام)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |