خیلی تو کف این بارونو حال و هواشیااااااااااهوای فرانسه هم مرطوب و بارون میاد بعد یه پل داره که عشاقها ازون پل میگذرن پلش خیلی قشنگه ........
خیلی تو کف این بارونو حال و هواشیااااااااااهوای فرانسه هم مرطوب و بارون میاد بعد یه پل داره که عشاقها ازون پل میگذرن پلش خیلی قشنگه ........
اینجاست برو ببینhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/384272-%D8%A8%D8%AF%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%88%D9%86%D9%87(11%D8%AA%DB%8C%D8%B1)(%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%85-59)?p=5204533&viewfull=1#post5204533ااااااااا کوووووووووو؟برم ببینم خودمو
دیدم...باحال بود
خیلی تو کف این بارونو حال و هواشیاااااااااا
میگن موقع باریدن بارون خدا درای رحمتش بازه...برا خودت که دعا کردی منو هم فراموش نکناره خب زیبایی رو همه دوست دارن همه عاشقانه زندگی کردن رو دوست دارن .کسایی که جلوشو میگیرن خب مشکل دارن . حیف این زیبایی زندگی رو از دست بدین
کوچول عاشــــــــــــــــــقـــــــــــــــهخیلی تو کف این بارونو حال و هواشیاااااااااا
من خیلی وقت دعا نمیکنممیگن موقع باریدن بارون خدا درای رحمتش بازه...برا خودت که دعا کردی منو هم فراموش نکن
اره عاشقم چرا نیاشم ؟؟؟؟؟؟؟؟کوچول عاشــــــــــــــــــقـــــــــــــــه
باشه هرجور راحتیمن خیلی وقت دعا نمیکنم
شکمو خوب خودتو شناختی..دوروبر کیک و شیرینی هستی...خودت خودتو لو دادی..دیدم...باحال بود
اوکی کوچول...اره عاشقم چرا نیاشم ؟؟؟؟؟؟؟؟
واییییییییییی از کیک نگین که من کشته مردشم اینقد دوست دارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممشکمو خوب خودتو شناختی..دوروبر کیک و شیرینی هستی...خودت خودتو لو دادی..
دارم فیضمیبرممحسن چرا ساکتی؟
ای بابا دیگه همه جا نگو ساراجون.آبروم رفتشکمو خوب خودتو شناختی..دوروبر کیک و شیرینی هستی...خودت خودتو لو دادی..
منو خالم بودیم رفتیم شرینی فروشی بعدددددد یه نیم کیلو شیرینی تر خرید خالم یه دونه خودش برداشت دیگه نرسید که برداره فشارم کلی رفته بود بالا بعدش کلی اب خوردم کلا شیرینی رو میبینم اختیار از دستم در میره دیگه نمیتونم مقاومت کنمواییییییییییی از کیک نگین که من کشته مردشم اینقد دوست دارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
اضافه وزن پیدا میکنیمنو خالم بودیم رفتیم شرینی فروشی بعدددددد یه نیم کیلو شیرینی تر خرید خالم یه دونه خودش برداشت دیگه نرسید که برداره فشارم کلی رفته بود بالا بعدش کلی اب خوردم کلا شیرینی رو میبینم اختیار از دستم در میره دیگه نمیتونم مقاومت کنم
وزنت زیاد میشه
همه دوست دارنواییییییییییی از کیک نگین که من کشته مردشم اینقد دوست دارممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
وا.....الان داری باهام شوخی میکنی ههه هههه. من داشتم میمردم
شبت بخیر ساراجاندوستان من دیگه برم لالا..شب خوبی بود..خوش بگذره..بای
شب خوش سارا خانو.م............دوستان من دیگه برم لالا..شب خوبی بود..خوش بگذره..بای
ترمو 1 مفاهیم ترمودینامیک رو بیان میکنه و از جایگذاری تو فرمول ها به خواسته ها میرسونهسلام خوبین؟یه سوال داشتم میخواستم بدونم ترمو1با ترمو2چه رابطه ای داره؟یعنی باید ترمو1یاد داشته باشی تا ترمو 2روبفهمی یا نه ازهم مستقلن؟
پیش نیاز ترمو دو ولی اگه نخوندی ترمو یک رو یه دوره ساده با چند تا از فرمول ها رو بلد باشی کافیسلام خوبین؟یه سوال داشتم میخواستم بدونم ترمو1با ترمو2چه رابطه ای داره؟یعنی باید ترمو1یاد داشته باشی تا ترمو 2روبفهمی یا نه ازهم مستقلن؟
شب خوش آبجیشب خوش
بای بای
اوخییییی چه خوشمل خوابیدی
عجله نکن دختر میاد حالا...حتما همه رو خوب دادی که مشتاق نمره ای
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |