سینا با مدیر گرهم حرف زدم
اینقد اطلاعات داد خیلی مهربونه
به نظر من اول اونی رو بزن که بیشتر دوست داری...
دوست دارم اما اگه ارشدم چیزی بخونم که فایده نداشته باشه چی! برادرم امسال هم شرکت نفت قبول شد هم ارشد پدیده انتقال .اونوقت من؟؟؟ خیلی داغونم .
ایشالاااااااااااااااا تو هم قبولی بابا غصه نخور...دوست دارم اما اگه ارشدم چیزی بخونم که فایده نداشته باشه چی! برادرم امسال هم شرکت نفت قبول شد هم ارشد پدیده انتقال .اونوقت من؟؟؟ خیلی داغونم .
خوش به حالت. مدیر گروه ما هنوز برنگشته! چیا گفت؟سینا با مدیر گرهم حرف زدم
پس فردا یعنی؟ بی خبرم نذاری!حالا 4شنبه میرم دانشگاه
واقعا؟ دست منم بگیر ببر! آنایی...سینا میگه درسایی که ما واسه کنترل ارایه میدیم همونایی که واسه فرایند ارایه میدیم
زیاد فرق نداره دختر.
گفت حالا 4شنبه بیا پیشم تاکمکت کنم
مگه من اصفهانیم که بیخبر بذارم ملت رو!خوش به حالت. مدیر گروه ما هنوز برنگشته! چیا گفت؟
پس فردا یعنی؟ بی خبرم نذرای!
جانم؟واقعا؟ دست منم بگیر ببر! آنایی...
اون پسره با خودت مقایسه نکن دختر!
مرسی عزیزم ایشالا همه هر چی دوست دارن قبول شنایشالاااااااااااااااا تو هم قبولی بابا غصه نخور...
صنایع غذایی توی کارخونها بیشتر می خوان
بیوتکنولوژی هم اگه آشنا داشته باشی صنایع دارویی
حال ببین کدومو دوست داری
عزیزی به خدا!مگه من اصفهانیم که بیخبر بذارم ملت رو!
دوستم رفته مجازی تربیت مدرس(خجسته خانوم)از اول مهر حتی زنگ نزد یه خداحافظی کنه.اصفهانیه دیگه!
کاش واسه من جا داشته باشهعزیزی به خدا!
من اینقدر دوست بیمعرفت داشتم که خدا می دونه.مثلا شیرازیم هستن (البته کو شیرازی... )
دوست دارم اما اگه ارشدم چیزی بخونم که فایده نداشته باشه چی! برادرم امسال هم شرکت نفت قبول شد هم ارشد پدیده انتقال .اونوقت من؟؟؟ خیلی داغونم .
من توی یونی یه دوست داشتم شیرازی بود.خیلی زود رنج بود و سریع اینجوری میشد ولی ته معرفتتتتتتتتتتتتتتت بود . کلا شیرازیا با معرفتن خیلیعزیزی به خدا!
من اینقدر دوست بیمعرفت داشتم که خدا می دونه.مثلا شیرازیم هستن (البته کو شیرازی... )
تو صددرصد قبولی! فقط نمیدونیم چه گرایشی! وگرنه من از الان فوق مهندسی رو بهت تبریک میگم!کاش واسه من جا داشته باشه
گفت مثلا ممکنه یه گرایش ماکامل پرنشه بچه های قبولی رو میفرستیم یه گرایش دیگه تا اون گرایش تکمیل شه!میگم که محیط زیست کسی نزده!
همون قبلیه؟!بچه ها بیاین تاپیک مخصوص آزاد بابک بازش کرد انگاری
اخطارهم داده
منم حساسم. ولی یا تو خودم میریزم، یا اینکه ملا با طرف قطع رابطه میکنم! هی... هرچی معرفت نشون دادیم، جوابـــــــــــش هم گرفتیم...من توی یونی یه دوست داشتم شیرازی بود.خیلی زود رنج بود و سریع اینجوری میشد ولی ته معرفتتتتتتتتتتتتتتت بود . کلا شیرازیا با معرفتن خیلی
تو صددرصد قبولی! فقط نمیدونیم چه گرایشی! وگرنه من از الان فوق مهندسی رو بهت تبریک میگم!
همون قبلیه؟!
میشه بپرسم اسم کوچیک برادرت چیه؟
من سه ساله هستم.نمیدونم منو میگید یا کس دیگهیه پیمان 66 قدیما داشتیم یعنی همون هستید!!؟!!
برو در پناه خدا. مرسی.من رفتم
بچه ها خسته شدم دیگه!
برم کمک ماهمانم.
فعلا .
سودی اومدی بهم خبر بده چیکار کردی وچه خبر.دلم واست تنگ شده!(ویدا هم که این طرف نیومد)
خوش باشین.
OK گلم بازم مرسی از اطلاعات خوبتمن رفتم
بچه ها خسته شدم دیگه!
برم کمک ماهمانم.
فعلا .
سودی اومدی بهم خبر بده چیکار کردی وچه خبر.دلم واست تنگ شده!(ویدا هم که این طرف نیومد)
خوش باشین.
آنایی عزیزممن رفتم
بچه ها خسته شدم دیگه!
برم کمک ماهمانم.
فعلا .
خوش باشین.
سلام! مرســــــــــــــــــی!سلام دوستان اینقدر استرس نداشته باشین همتون قبولین بخدا تازه تو سایت نوشته که هرکس تو مرحله تکمیل ظرفیت اول تو همون شهر و رشته ای که امتحان داده شرکت داده میشه و اگه دوباره حدنصاب رو نیورد اونوقت با توجه به نمره و اولویت انتخابی شهرها تو یکی از این انتخاب های ده گانه پذیرفته میشه .پس افرادی مث آقا سینا و بقیه دوستانی که رتبه و ترازشون پرت نیست به احتمال 99/99درصد همون محل انتخابی که آزمون دادن قبولن.
اینم عین نوشته سایت :
اقبالي با بيان اين نكته كه ثبتنام پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ارشد هماكنون در واحدهاي دانشگاهي جريان داشته و تا سوم مهر ماه ادامه دارد اعلام كرد وضعيت داوطلبان در مرحله تكميل ظرفيت ابتدا در رشته/محلهاي انتخابي در آزمون مورد بررسي قرار خواهد گرفت و در صورت عدم پذيرش فرد در رشته/شهر انتخابي اوليه، در رشته/محلهاي انتخابي ده گانه مورد بررسي قرار ميگيرد.
آخه ایرانه!بچه ها یه سوال:ثبت نام امروز تموم میشه و دانشگاه آزاد قاعدتا تا اتمام ثبت نام نباید بدونه که کجاها خالی مونده که برای تکمیل ظرفیت اعلامش کنه.حالا جریان چیه که قبل اینکه ثبت نام تموم بشه تکمیل ظرفیت اومده؟
سینا جان خبر جدیدی بدست اوردی منم در جریان بذار لطفاآخه ایرانه!
من که گذاشتم تا فردا عصر، اونوقت!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |