یا خدا.چقدر سخت گیر میشدیااا.میومدن ترورت میکردن اونوقت.....تازه همین فرایندم واسه دخترا ممنوع میکردم همه دخترا فقط گرافیک و هنر های زیبا میخوندن![]()

یا خدا.چقدر سخت گیر میشدیااا.میومدن ترورت میکردن اونوقت.....تازه همین فرایندم واسه دخترا ممنوع میکردم همه دخترا فقط گرافیک و هنر های زیبا میخوندن![]()
نه .نمیگم بی نقصه ولی جوری نیست که بخوام عمل کنم.
...سینا بیا دخترا رو دعوا بندازیم یکم هم اونا سوزه شن![]()
بابا مگه نمی بینی با چه غلظتی قربون صدقه هم میرن! دخترا وقتی رودررو همن (حضورا) اون موقع میشه آتیش باروند! نه الان!...سینا بیا دخترا رو دعوا بندازیم یکم هم اونا سوزه شن![]()
بابا مگه نمی بینی با چه غلظتی قربون صدقه هم میرن! دخترا وقتی رودررو کنار همن (حضورا) اون موقع میشه آتیش باروند! نه الان!
ارواح خاک شوهر عممون بهتره:دیآره ارواح دل عممون!باهمین گشت ارشاد بیا در آغوش اسلام![]()
یا خدا.چقدر سخت گیر میشدیااا.میومدن ترورت میکردن اونوقت![]()
خیلی هم خوب!نه اشتباه گفتی 162![]()
یا خدا.چقدر سخت گیر میشدیااا.میومدن ترورت میکردن اونوقت![]()
منم الان رفتم ببینم به چشم نخورد.حالا کنکور آزاد 90 چیکار داری؟بابا بود! مگه میشه پاکش کنن؟!
ارواح خاک شوهر عممون بهتره:دی
خاک تو موخش چشماش لنزه
...اره سخته اینجا..ولی پیوندشون 3گانس باید یک چیزی پیدا کنیم اول بشن الکن بعدش الکان بعدشم بسوزه الکان از فلر باشگاه بزنه بیرون!بابا مگه نمی بینی با چه غلظتی قربون صدقه هم میرن! دخترا وقتی رودررو همن (حضورا) اون موقع میشه آتیش باروند! نه الان!
...دیکتاتورم من
این که لنزه رو مطمئنمنه پس چرا تخم چشمش مربعی نیست!
مطمئنی!؟نه بابا
یه عامل کاهنده لازمه!...اره سخته اینجا..ولی پیوندشون 3گانس باید یک چیزی پیدا کنیم اول بشن الکن بعدش الکان بعدشم بسوزه الکان از فلر باشگاه بزنه بیرون!![]()
...اره سخته اینجا..ولی پیوندشون 3گانس باید یک چیزی پیدا کنیم اول بشن الکن بعدش الکان بعدشم بسوزه الکان از فلر باشگاه بزنه بیرون!![]()
سلام! به شرط اینکه اواتارتو عوض کنی! سکته کردم یهویی!سلام دوستان...
من مهندس شیمی نیستم ولی مهندسان شیمی رو دوست دارم...
اجازه هس بیام تو...
عمرننننننن...سینا بیا دخترا رو دعوا بندازیم یکم هم اونا سوزه شن![]()
به سلام از دوستان قدیم هستنسلام دوستان...
اجازه هس بیام تو...
...این پیشنهاد پذیرفتسبیخود بیخود
بیا بشین قورمه سبزیتو بخور![]()
می خوام! توروخدااااااااا!منم الان رفتم ببینم به چشم نخورد.حالا کنکور آزاد 90 چیکار داری؟
...پیوندتون داتیو هست حالا یا کووالانسی؟میسوزونمت سیاوشی
آتیشت میزنم اگه فکر شیطانی کنی![]()
یه عامل کاهنده لازمه!![]()
تو چقد نق میزنیمی خوام! توروخدااااااااا!![]()
سینا کتک لازم شدیاااااابابا مگه نمی بینی با چه غلظتی قربون صدقه هم میرن! دخترا وقتی رودررو همن (حضورا) اون موقع میشه آتیش باروند! نه الان!
...پیوندتون داتیو هست حالا یا کووالانسی؟![]()
...به به به جمع مهندسان شیمی بپبوندید...سلام دوستان...
اجازه هس بیام تو...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |