sana.68
عضو جدید
دولتی چی؟
من بهمن درسم تموم شد چون ترم قبلش پروزه داشتم اصلا نخوندم رتبه ام خوب نشد.واسه ازادم یه دو ماهی وقت گذاشتم که فقط سر فصلارو مرور کنم. حالا که میخوای ویدایی و ببری منم برم میشه؟
دولتی چی؟
....سلام سودی جون...اواتارشوسلام ویدایی
سیا جون ثناجون و کیوان و بقیه اونایی که پشته صحنه ان
...موافقم من با ویدا..من که 26 سالمه هم میخوام این کار رو کنم تو که هنوز 23 سالتم بیشتر نیست
سلام عزیییییییییزمسلام ویدایی
قربونت مهم دل که جوون مونده باشهمیسی سیابشی
جوونامون کم حوصله شدنا
مث منوشمانیستنا
...
حالایکی ندونه میگه این ویدایی مادربزرگه حتما
نه باباجماعت من ازاین داداش سیام یه ذره کوشولوترم
سلام سودی جونمسلام ویدایی
26نشدم بابا حالاموندهقربونت مهم دل که جوون مونده باشه
یه کاری میخوام که الان وسط درسم انجام بدم
یعنی واقعامیتونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشالا که همیشه دلت شاد و جوون بمونه26نشدم بابا حالامونده
ازدست این سیابش که سنشو گفت منم مقایسه کردم...ایش سیابش
دلمم جبونه....هنوزدوسالشه....کوشول موشولویه
ویدایی کدوم بهتره؟این یا قبلیه؟سلام سودی جونم
آواتارنومبالک
نه ثنا جون من که سنم بیشتره ازت رفتم تو کلاس به خودم امیدوار شدم.عقب نیستی کاری رو انجام بده که بعد پشیمون نشی.فکک نمیکنی از بچه های دیگه عقب افتادیم.23 مگه کمه؟
علیکم السلام و رحمه الله و برکاته اجمعینسلام ویدایی
....نه ..ارشد که مدرسه یا لیسانس نیست که سن به خصوص داشته باشه..هر کی زندگیش یک سمت پیش میرهفکک نمیکنی از بچه های دیگه عقب افتادیم.23 مگه کمه؟
ترم چندی؟ مقاله چی داری؟
کدوم دانشگاهی؟
نظرتو بگو....سلام سودی جون...اواتارشو
به قبلیه بیشترعادت کردیمویدایی کدوم بهتره؟این یا قبلیه؟
نه ثنا جون من که سنم بیشتره ازت رفتم تو کلاس به خودم امیدوار شدم.عقب نیستی کاری رو انجام بده که بعد پشیمون نشی.
سیابشی راست میگه....نه ..ارشد که مدرسه یا لیسانس نیست که سن به خصوص داشته باشه..هر کی زندگیش یک سمت پیش میره
الکی نگو کارچجوری میخوای برام جورکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی پزوهشگاه شرکت نفت که توهستی کجاست؟تهرانه؟
ویدایی کدوم بهتره؟این یا قبلیه؟
نه ثنا جون من که سنم بیشتره ازت رفتم تو کلاس به خودم امیدوار شدم.عقب نیستی کاری رو انجام بده که بعد پشیمون نشی.
...سودی جون به اون عادت کردیم ولی اینم خوبهنظرتو بگو
...راستی از خودته ویداییسیابشی راست میگه
خب نگفتی چطوری واسه من میتونی کارجورکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسما اهوازه ولی اکثر تحقیقات تو شهرک تحقیقاتی امیرکبیر تهرانه
منم همینطور .آخه میگن اون وحشتناکه. بذار بقیه ام فردا بیان ببینم چند چند میشه آواتارا....سودی جون به اون عادت کردیم ولی اینم خوبه
....نه ..ارشد که مدرسه یا لیسانس نیست که سن به خصوص داشته باشه..هر کی زندگیش یک سمت پیش میره
گشنم نشه نصف شبی غش کنم بمیرم...راستی از خودته ویدایی
دیرنشده ولی باید اگه تصمیمت جدیه شب وروز بخونیمنظورم واسه درس خوندن برا کنکور سراسری بود که به نظرتون دیر نشده؟عقب افتادیم از بجه های دیگه ام منظورم خودم بود نه شما.
اکثر بچه هاتون تو چه رده سنین؟
خب نگفتی چطوری واسه من میتونی کارجورکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته توی تهران
رتبه ی دولتیت چند شد؟منظورم واسه درس خوندن برا کنکور سراسری بود که به نظرتون دیر نشده؟عقب افتادیم از بجه های دیگه ام منظورم خودم بود نه شما.
...نه پارسال رتبت چند شده؟؟4 ماه فشرده زمان خوبیه ولی ازمون هم باید دادمنظورم واسه درس خوندن برا کنکور سراسری بود که به نظرتون دیر نشده؟عقب افتادیم از بجه های دیگه ام منظورم خودم بود نه شما.
رتبه ی دولتیت چند شد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |