گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کم کم بریم خوشحالیدم از دیدنتون بریم بخوابیم فردا شب باز ضیافت خداست جا می مونیم باید سر حال باشیم نه خواب الود

خوب حلال کنید خدا می دونه شاید زنده نمونیم
اگه قسمت بود می بینمتون بهتون نمی گم مواظب خودتون باشید چون از این سوسول بازیا خوشم نمیاد فقط می گم خدا پشت پناهتون دوستای خوبم

یا علی مدد

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره واقعا خیلی شیرین میشن درسا...سر امتحان عملیات 2 اونقدر شیرین شده بود که داشت دلمونو میزد...
همه به افتادن فکر میکردیم و همدیگه رو نگاه میکردیم...
بعضیا که با استاد براتی پاس کردن و حالشو بردن

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کم کم بریم خوشحالیدم از دیدنتون بریم بخوابیم فردا شب باز ضیافت خداست جا می مونیم باید سر حال باشیم نه خواب الود

اگه قسمت بود می بینمتون بهتون نمی گم مواظب خودتون باشید چون از این سوسول بازیا خوشم نمیاد فقط می گم خدا پشت پناهتون دوستای خوبم

یا علی مدد

تو اون دنیا برو باش من خودم حلالت میکنم....:smile:
شب خوش عزیز...التماس دعااا

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز

یا علی مدد
شبت قشنگ
بای بای

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز

یا علی مدد
شبت پرستاره مهندس
بادت نره ماروهم دعا کنی
آره واقعا خیلی شیرین میشن درسا...سر امتحان عملیات 2 اونقدر شیرین شده بود که داشت دلمونو میزد...
همه به افتادن فکر میکردیم و همدیگه رو نگاه میکردیم...
بعضیا که با استاد براتی پاس کردن و حالشو بردن
ماهم ازین نگاها زیاد به هم میکردیم تو کلاس
آه یادم افتاد...........

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر براتی استاد خوبی بود.سر کلاسش جرات نفس نداشتیم

roya.uut

عضو جدید
سلاااااااااااااااااام بر بر و بچ مهندسی شیمی... امروز چه خبره اینجا.!!!...ترکوندیناااااا
خوبین همه؟؟؟

بالا