سلاممممم
بله شما چطوری؟salam maryam khanom khoob hastid?
mamnon faght dishab nakhabidamبله شما چطوری؟
بهتر شدین؟
شما مگه قرار نشد ترک کنی من اومدم ببینم شما میای یا نه!!!
سلاممم
شما مگه قرار نشد ترک کنی من اومدم ببینم شما میای یا نه!!!
سلاممم
ترک دیگه از فردا
شهرام سلام
در چه زمینه ای؟یه سوال بپرسم ؟
راهنمایی می خوام
درود برهمگي.
من دانشجوي كارشناسي مهندسي شيمي هستم.كسي ميدونه براي تقويت زبان انگليسيم براي ارشد چيكار كنم.غيراز خواندن كتاب سمت.
ازکدوم سایت؟بچه ها می خوام یه کتاب رو اینتر نتی بخرم از شیراز با صاحب اگهی تماس گرفتم شماره حساب داده گفته پولو بریز حساب ادرسو واسم اس ام اس کنی سه روزه کتاب به دستت می رسه
اگهی کتاب و تو اینترنت زده می خوام بدونم چقدر میشه اعتماد کرد؟
بچه ها می خوام یه کتاب رو اینتر نتی بخرم از شیراز با صاحب اگهی تماس گرفتم شماره حساب داده گفته پولو بریز حساب ادرسو واسم اس ام اس کنی سه روزه کتاب به دستت می رسه
تقويت زبان فقط و فقط وقتي خوب و سريع جواب ميده که در محيطي باشي که به زبون خودت صحبت نکنن و مجبور به ارتباط برقرار کردن باشيدرود برهمگي.
من دانشجوي كارشناسي مهندسي شيمي هستم.كسي ميدونه براي تقويت زبان انگليسيم براي ارشد چيكار كنم.غيراز خواندن كتاب سمت.
بچه ها می خوام یه کتاب رو اینتر نتی بخرم از شیراز با صاحب اگهی تماس گرفتم شماره حساب داده گفته پولو بریز حساب ادرسو واسم اس ام اس کنی سه روزه کتاب به دستت می رسه
ازکدوم سایت؟
کلاهبرداری زیاد میشهاا
اخه اونجوری نیست متاسفانه فقط یه شماره تلفن زده تو اگهیش تماس گرفتم گفت پولو پرداخت کن اولاز سيستم اول تحويل بعد حساب کتاب فقط استفاده کن جنس يا کتاب رو که گرفتي پستچي يا پيک مياره برات پولش رو ميگيره ميره اسمش دقيق يادن نيست back payment
من یه بار اینترنتی کتاب خریدم که اونم کاملا مطمئن بودمیادم نیست از کجا بفهمم سایت معتبره تازه سایتم معتبر باشه ممکنه تبلیغی که فرد توش زده کلاهبرداری باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |