مگه ادم برا دلم درس میخونه!!![]()
بعضی ها عشق به درس خوندن دارن عالیجناب
مگه ادم برا دلم درس میخونه!!![]()
همینه که انگیزتو داری کم کم از دس میدی.... خودتو به دل سپردی دیگه...... کار دل بازیگوشیه عامووووووو...!!
دل تو کارای دیگه کاربرد داره نه درس![]()
حالا چاره چیه؟؟؟؟
ادم با یه هدف خاص خیلی انگیزش بیشتره؛ آخه دلم شد انگیزه.بعضی ها عشق به درس خوندن دارن عالیجناب
ادم با یه هدف خاص خیلی انگیزش بیشتره؛ آخه دلم شد انگیزه.
ایشون باید حداقل پیش خودش بگه که ما دخترا که برامون کار تو صنعت به زور گیر میادپس چه بهتره که بریم دانشگاه که بتونیم جایی تدریس کنیم
اون عشقی که میگی برا پروفسور حسابی بود و بس!!
نمیدونم الان میشه برا کنکورای آزمایشی ثبت نام کرد یا نه، انگیزه خوبی بهت میدنحالا شما یه کاری کنید من ارادمو قوی کنم حداقل بعد از کنکور پشیمون نشم که چرا از خوشی هام زدم واسه ارشد
نمیدونم الان میشه برا کنکورای آزمایشی ثبت نام کرد یا نه، انگیزه خوبی بهت میدن![]()
خب بهتره بری ازدواج کنی
2تا آزمون اول فدای سرت سومی هم میدونم که نمیرسیمدرسان ثبت نام کردم کتاب دیر بدستم رسید واسه 2تا آزمون اول به سرفصلاش نرسیدم
سلامسلام سلام
سلام
حالا مگه رفته بودین که سلام میکنین.... شما که یه 4 ساعتی میشه آنلاینین
سلام مهندسhi every one !
مهمونی که از همه قدیمی تره ! قوربون دستت یه 2 سیب واسه من بزن !سلام مهندس
مریم خانوم دست و پنجت درد نکنه مهمون داریم یه سینی چای بیار تا من میرم قلیونو چاقش کنم
سلام مهندس
مریم خانوم دست و پنجت درد نکنه مهمون داریم یه سینی چای بیار تا من میرم قلیونو چاقش کنم
دوس داری من مهمون میشم شما برو ذغال و باد بزنمهمونی که از همه قدیمی تره ! قوربون دستت یه 2 سیب واسه من بزن !
نه نه نه نه..... شوخی کردماصلا من میرم
قبول! هر چی صاحب خونه بگه !دوس داری من مهمون میشم شما برو ذغال و باد بزن
صاحب اختیاری..... فعلن مریم خانوم فتوای حرام شدن تنباکو رو دادن ( شده میرزای شیرازیقبول! هر چی صاحب خونه بگه !
سلام مهندس
خب پس چسب نیکوتین می زنیم !صاحب اختیاری..... فعلن مریم خانوم فتوای حرام شدن تنباکو رو دادن ( شده میرزای شیرازی)
هی وای من.....میرزای شیرازی ام خودتی
شوما یه چی بریز بزنم تو رگ
فعلن کنسل شده تا 2 ساعت دیگه خودم استادش میکنمباز که صحبت از قلیون و این چیزها ست گفتم یه حسی داره منو تحریک میکنه
شب شما هم خوشدوستان مرسی از همفکریتون.من باید برم شب خوش
خب پس چسب نیکوتین می زنیم !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |