منم همون هوادار قدیمی ...سلام من به تو یار قدیمی
پوریا جان یکی دو تا از این هزارتا رو هم اگه خواستی بده من برات انجام بدم
هزارتومن زیر قیمت یار قدیمی هم میگیرم
کدوم کار محسن جون. منو که میشناسی .... بیکارِ سرباز فراریِ پشت کنکوریِ جویای نام
منم همون هوادار قدیمی ...سلام من به تو یار قدیمی
پوریا جان یکی دو تا از این هزارتا رو هم اگه خواستی بده من برات انجام بدم
هزارتومن زیر قیمت یار قدیمی هم میگیرم
به ادمین باید بگیم عنوان دوست مدیر رو به عناوین اضافه کنهاینجا همه مدیر شدن فقط سرماست که بی کلاه مونده
از همه جا بی خبر
بدبختانه الان شرایط هم بهم ریخته و سرباز رو به هیچ وجه معاف نمیکنن!!!منم همون هوادار قدیمی ...
کدوم کار محسن جون. منو که میشناسی .... بیکارِ سرباز فراریِ پشت کنکوریِ جویای نام
چه خبر کیا هستن کیا رفتن ؟
چیکارا میکنین !!! در چه حالی هستین این روزا؟
نقل قول چرا نمیشه گرفت
ما که همیشه در صحنه ایم
مصطفی که از وقتی رفت قاطی مرغا سایش سنگین شده نمیاد
مریمی ها نیز که بعد از بسته شدن تایپیک دیگه پیداشون نشد.
وحید هم گهگاهی میاد سر میزنه
مام که درگیر کار و دنبال یه لقمه نون حلال روز و شب نشستیم سر جامون
شهرام اینام که معلوم نیس کجان
حامد هم فک کنم رفته بود تو صنعت نفت و اینا
بهنام هم الحمدلله آخرین بار که پرسیدم حالشو خوب بود, باید دوباره بپرسم حالشو
ما که میتونیم نقل قول بگیریم
اول نیت خالص لازمه بعد کلیک رو نقل قول
راستی سرمد هم دانشجو دکتری شده
آفرین به سرمد
من دیگه حوصله دکترا ندارم فعلا تا اطلاع ثانوی . اما حتما میخونم الان نه .
پس هر کس به کاری مشغوله خیلی هم خوب
ایشالا من اینجا فعالیتم بیشتر بشه
استیکرها اینجا چه محدوده عادت به استیکرهای تلگرام داریم
دو ماه از این پست گذشت! خدا شاهده انگار همین چند روز پیش بود اصلا باورم نمیشه!!!این روزا و سالها دنیا بدجور عجله داره فکر کنم زده رو 4x با سرعت داره ما رو جلو میبرهسلام جناب مدیر
خوبی؟اوضاع و احوال خوبه انشالله؟چقدر عمرها زود میگذره دکتر!میبینی؟در چه حالی؟چکارا میکنی؟اصلا ما را یادت هست؟
سلام من به تو یار قدیمیدو ماه از این پست گذشت! خدا شاهده انگار همین چند روز پیش بود اصلا باورم نمیشه!!!این روزا و سالها دنیا بدجور عجله داره فکر کنم زده رو 4x با سرعت داره ما رو جلو میبره
آقا من یه سوال عمرانی زلزله ای دارم! رفتم توی فروم خودشون ولی تاپیک مناسبی پیدا نکردم بپرسم. کسی مقاله یا گزارش جامعی در مورد تقسیم بندی مناطق تهران بر اساس امنیتشون در مقابل زلزله داره؟طبیعتا باید پارامترهای خاک، دوری و نزدیکی به گسل ها، نوع سازه و خیلی چیزهای دیگه در نظر گرفته شده باشه...توی گوگل سرچ کردم ولی متاسفانه چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
سلام من به تو یار قدیمی
یه چیز تو این مایه ها میخوای؟
اینم نقشه های تهران
سلام عزیزسلام جناب مدیر
این نقشه ها را دیده بودم قبلا ولی متوجه نشدم قضیه چیه و کیفیت نوشته هاش هم خیلی پایینه. این مناطق رنگی و اون محدوده اعداد چیه دقیقا؟یعنی مناطق بر اساس امنیتشون رنگ بندی شدن؟طبق اطلاعاتی که من دارم که به نظر نمیاد همچین چیزی باشه
سلام عزیز
این یه رده بندی بر اساس تعداد ساختمون های مرتفع و آپارتمان و اینا گذاشته که میگه هرچی تراکم بیشتر امنیت کمتر و خطر بیشتر
اون یکیش رو متوجه نشدم
ممنون مدیر
ولی پارامترهای اساسی در امنیت دوری و نزدیکی به گسل و جنس خاک منطقه هست که در این تصاویر لحاظ نشده
بهش نمک طعام اضافه کن. کلرور سدیمسلام دوستان
کسی میدونه چجوری میتونم غلظت شامپو بالا ببرم
سلامسلام دوستان کسی هست فرمول دقیق شیشه شوی ماشین و ضد یخ رو دقیق بدونه
ممنون میشم
میزان آب خارج شده رو بر چه واحدی دادن؟سلام دوستان
صبح یک شرکت تولید اکسیژن نیترژن آرگون .... با استفاده از تقطیر هوا مصاحبه داشتم . بهم یک جدول دادن شامل داده های تست هیدرو استاتیک سیلندر ها بود و شامل داده ای مثل :
1-وزن اولیه 2-وزن سیلندر خالی3-وزن سیلندر پر آب4-آب پمپ شده به سیلندر در فشار آزمون4-آب خارج شده پس از کاهش فشار5-دما
ازم خواستن قبل از مرحله دوم مصاحبه فرمول جواب تست رو بدست بیارم وقت هم اصلا ندادن !
خیلی خیلی کارم گیره ممنون میشم کمکم کنید . آیندم به این فرموله
سلام، به استاندارد ASME SEC VIII مراجعه کن کلیه فرمول های مربوط به تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار ارائه داده. اگه متوجه نشدی همین جا بگو تا از سیر تا پیازش توضیح بدم. خصوصی پیام نفرست که پاسخگو نیستم.سلام دوستان
صبح یک شرکت تولید اکسیژن نیترژن آرگون .... با استفاده از تقطیر هوا مصاحبه داشتم . بهم یک جدول دادن شامل داده های تست هیدرو استاتیک سیلندر ها بود و شامل داده ای مثل :
1-وزن اولیه 2-وزن سیلندر خالی3-وزن سیلندر پر آب4-آب پمپ شده به سیلندر در فشار آزمون4-آب خارج شده پس از کاهش فشار5-دما
ازم خواستن قبل از مرحله دوم مصاحبه فرمول جواب تست رو بدست بیارم وقت هم اصلا ندادن !
خیلی خیلی کارم گیره ممنون میشم کمکم کنید . آیندم به این فرموله
میزان آب خارج شده رو بر چه واحدی دادن؟
سلام، به استاندارد ASME SEC VIII مراجعه کن کلیه فرمول های مربوط به تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار ارائه داده. اگه متوجه نشدی همین جا بگو تا از سیر تا پیازش توضیح بدم. خصوصی پیام نفرست که پاسخگو نیستم.
نمیدونم کلا 1 دقیقه هم بهم توضیح ندادن ولی این کاتالوگ شرکت تولید کننده دستگاهه همش بر اساس باره (!!!)
ممنون میشم
وی صنعت سه تا فشار باهاش سر و کار داریم.
فشار عملیاتی
فشار طراحی
سلام ممنون از پاسختون
گویا استاندارد مورد استفاده 6792 میباشد در اینجا میتونید دانلود کنید.
در فرمول نهایی صحفه ی 28 چند جاشو متوجه نشدم .
1- عدد 1745 در دو رابطه PE و TE مبربوط به مقدار آب افزوده شده به سیلندر برای افزایش فشار است یا حجم آب برگشتی از سیلندر در هنگام تخلیه ؟
2-درصد انبساط حجمی کلی چگونه بدست میاد ؟ نوشته ولی من متوجه نشدم!
در این شیت درصد حجمی انبساط پذیری کلی درست محاسبه شده؟ و منظور از 10 درصد اینه که اگر عدد آخر (0.59059) از 0.1 بیشتر شد کپسول تست رو رد شده؟
مشاهده پیوست 263213
خیلی خیلی ممنون میشم پاسخ بدین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |