سلام سیناییسلام دخمله!![]()

آره اکروز انتخاب واحد بود. کلاسا از 2شنبه .کلاسام 2شنبه 4شنبه هست.ثبت نام کردین؟
ارشد چطوره/کلاس میرین؟
منکه دلم برا دانشگاه رفتن تنگ شده....
سلام سیناییسلام دخمله!![]()
آره اکروز انتخاب واحد بود. کلاسا از 2شنبه .کلاسام 2شنبه 4شنبه هست.ثبت نام کردین؟
ارشد چطوره/کلاس میرین؟
منکه دلم برا دانشگاه رفتن تنگ شده....
تو هنوز چشت دنباله فنچای آناست؟...سینا خودت رو اماده کن که با فنچای اناهیتا روانه صحرای سینا شی تا در کانون گرما قرار بگیری![]()
ترمو .حرارت .ریاضی مهندسی.راکتور.من میتونم مگه نه؟...ا چه خوب حالا چه درس هایی برداشتی؟فکنم سنگین شده ولی ترمت ها
...سلام ویدا خانومه خوبه حالت؟؟سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام سودی
وحید
سیابش
سلام ویداهیییی.عسیسم.سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام سودی
وحید
سیابش
....اره میتونی ولی عجب درسهاییتو هنوز چشت دنباله فنچای آناست؟![]()
ترمو .حرارت .ریاضی مهندسی.راکتور.من میتونم مگه نه؟![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام سودی
وحید
سیابش
سوووووووووووووووووووووووووووووووووووووودیسلام ویداهیییی.عسیسم.
مرسی...سلام ویدا خانومه خوبه حالت؟؟
....اره میتونی ولی عجب درسهایی...سختش ریاضی مهندسی پیشرفته و ترمو باید باشه..اره فنچای انا رو من میخوام قربانی راه علم شن و میشن
![]()
جونم ویدایی.آنا رو ندیدی امروز؟رفته یونی؟سوووووووووووووووووووووووووووووووووووووودی
مرسیسلام بر اسیران خاک..............حالتون خوب؟؟
مرسی
توخوبی؟
................
راستی سیناهم هست...سلام
یا خدا! این همه درس؟! اونم از ورژن پیشرفته؟! ولی تو میتونی! هورااااا سودی!تو هنوز چشت دنباله فنچای آناست؟![]()
ترمو .حرارت .ریاضی مهندسی.راکتور.من میتونم مگه نه؟![]()
نه ندیدم خبرندارم ازشجونم ویدایی.آنا رو ندیدی امروز؟رفته یونی؟
سلاممرسی
توخوبی؟
................
راستی سیناهم هست...سلام
هیچی دارم کم کم برای پروژه آماده میشم ....مرسی ویدا جان.............چه خبرا؟؟چه کاره ای دختر این روزا؟
چشونه مگه؟ راستی، خب بقیه امضائت کووو؟ تو هم شدی مثل این سریالا که تا به جاهای حساس میرسه میرن پیام بازرگانی؟ بقیه ش؟آواتارارو![]()
چیه خوووووووووووووووووووووووووووووووووووو
هیچی دارم کم کم برای پروژه آماده میشم ....
بگرد دنبال استادو موضوعو....بعد موضوع واستاددنبال منو
اصن یه وضی
آره باباهیپروژه ارشد دیگه؟؟
سلام عزیزسلام
خوبین؟
یونی داشتم میمردم با 2تا از بچه ها رفتیم سالاد الویه خوردیم. 2.5 اومدم خونه سیب زمینی سرخیدم خوردم.نه ندیدم خبرندارم ازش
دیشب رفت نون بگیره وبرگرده دیدمش فقط
....
سودی ناهال چی خولدی دخمری؟
سینا یعنی نمیشه؟ دوستمم ترم 2 .14واحد گرفت 18 شد معدلش اونم درسش مثه منه.نمیدونم واللهیا خدا! این همه درس؟! اونم از ورژن پیشرفته؟! ولی تو میتونی! هورااااا سودی!
چیه خوووووووووووووووووووووووووووووووووووو
ندیدمت
دهباداری
سلام
خوبین؟
سلام عزیز
داشتیم باسودی دنبالت میگشتیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |