بی ایمانی،ضعیف بودن در برابر مشکلات،نداشتن اعتماد به نفس اینا همشون باعث میشن طرف معتاد بشه.
فقط یه ادم ضعیفه که در برابر مشکلات نمیتونه مقاومت کنه و بااین کارش ضعفشو نشون میده.
با این مورد کاملا موافقم
بی ایمانی،ضعیف بودن در برابر مشکلات،نداشتن اعتماد به نفس اینا همشون باعث میشن طرف معتاد بشه.
فقط یه ادم ضعیفه که در برابر مشکلات نمیتونه مقاومت کنه و بااین کارش ضعفشو نشون میده.
معتاد باید ترک کنه تو این هیچ شکی نیست چون نجات هر معتاد نجات 100نفر از دام بلاست این بلا حتما اعتیاد نیست....
اما کی بیشتر میتونه کمکش کنه؟
کی باید همراهیش کنه ؟
یک درد... یک بیمـاری... یک مشکلی که به نظـر ِ من؛ دیگـران ،به خصوص اونهـایی که جایگـاه و حقی بر گردن دارند علت اصلی هستند!
نظری ندارید چرا سوزن از قلبشون رد شده؟
اگر همه ی دنیا جمع بشن تا یه انسان دست از اعتیادش برداره (حالا اعتیاد به هرچیزی تنها منظورم به مواد مخدر نیست) ولی خود فرد نخواد و شیرینی اون اعتیاد ته دلش باشه اون فرد سالم نمیشه که نمیشهکی باید انسان سازیرو شروع کنه؟
این انسان سازیرو توضیح بدید ؟
از کجا باید شروع بشه؟
توضیح بدید چرا اول پسر خانوادس بعد دختر؟
قراره چالشی بحث کنیم
تو این کاریکاتور کی بیشتر نیاز مند کمکه؟
یعنی اونا باعث اعتیاد میشن اقای دکتر؟
اگر همه ی دنیا جمع بشن تا یه انسان دست از اعتیادش برداره (حالا اعتیاد به هرچیزی تنها منظورم به مواد مخدر نیست) ولی خود فرد نخواد و شیرینی اون اعتیاد ته دلش باشه اون فرد سالم نمیشه که نمیشه
درسته محیط هم در اصلاح فرد بسیار تاثیر گزاره اصلا و هرگز منکر محیط نمیشیم اما خواست و همت خود فرد اولین الویت برای انسان شدن
پس خود فرد باید انسان شدن و شروع کنه
می ترسم چیزی بگم که شبیه به شعار باشه پس خلاصه میگم انسان سازی یعنی دنبال حق بودن حق هم کی تایین میکنه خود خدا و فرستاده هاش.پس دنبال اونا باشیم بالاخره دیر یا زود به نتیجه میرسیم
زمان و مکان خاصی نداره ادم تا زمانی که زند ه اس فرصت داره و می تونه شرو ع کنه برای انسان شدن
یه چیزی هم بگم
ان شالله اول این گفته ها در خودم اثر گذار باشه
احسنت به حوصله خانم پار مهر برای هرکدوم از گفته های دوستان سوال پرسیده
اما بنظر من بعضی از دکترا عامل خیلی از اعتیاد ها هستند
با تجویز کردن قرص های اضافه که مقدار زیادی مورفین دارند شخص مصرف کننده نا خودآگاه بسمت اعتیاد روی میاره
من با شعار پیشگیری بهتر از درمان است کاری ندارم اما
به نظر شما مهم ترین جرقه اعتیاد کجا خورده میشه؟
یعنی الان تو این موقعیت فرزندان الویت ندارن نباید اموزش لازم بهشون داده بشهمشخصه پدر! چون مساله ساز خودش بوده اگه پدر درست بشه خودش کمک میکنه بقیه افراد هم دوباره زندگیشونو از سر بگیرن.
اما بنظر من بیشترین ضربه رو نفر سوم عکس میخوره
اون دختر چه گناهی کرده ک الان ک خونه پدرشه این اوضاع رو داره
با وضع این اعتیاد توی جوونا اگه ادواج هم بکنه یه سرنگ دیگه هم از طرف شوهر بهش تزریق میشه
یعنی هر کس مریض شد کارش به جراحی کشید زمینه اعتیادو داره برای شروع ؟
من کمی با این موضع موافقم اما شما انحصاری این نظرو دارید .....یعنی شرایط رشد و پروشو دخیل نمیدونید؟
اما بنظر من بیشترین ضربه رو نفر سوم عکس میخوره
اون دختر چه گناهی کرده ک الان ک خونه پدرشه این اوضاع رو داره
با وضع این اعتیاد توی جوونا اگه ادواج هم بکنه یه سرنگ دیگه هم از طرف شوهر بهش تزریق میشه
اعتیاد از عادت کردن میادنه نه
من انحصاری نگفتم
اما یکی از دلایلی ک ممکنه برای شخص زمینه سازی بشه همین عاملی بود ک گفتم
پارمهر خانوم میتونین برام اعتیاد رو تعریف کنین ؟
اره متاسفانه.... کسی نمیاد باش ازدواج کنهتازه شوهرش بیاد تو این خانواده ببینه پدر زن معتاده امکان داره به وقل شما یه جرقه هم برای این بخوره
تازه اگه کسی پیدا بشه با همچین دختری ازدواج کنه
آفرین هیچ کس به دختره اشاره نکرده بود خیلی خوب بود
تازه شوهرش بیاد تو این خانواده ببینه پدر زن معتاده امکان داره به قول شما یه جرقه هم برای این بخوره
تازه اگه کسی پیدا بشه با همچین دختری ازدواج کنه
من هم اصلا منظورم به این جمله نبود گفتم دنبال حق باشیم.من با شعار پیشگیری بهتر از درمان است کاری ندارم اما
به نظر شما مهم ترین جرقه اعتیاد کجا خورده میشه؟
من هم اصلا منظورم به این جمله نبود گفتم دنبال حق باشیم.
جرقه اعتیاد
از هیچ جایی شروع نمیشه بجز خواست خود انسان
اگر دربرابر ناملایمات زندگی کم بیاره ممکنه کج بره و به نا کجا اباد برسه
اما نه اگر استقامت کنه صبر کنه توکل کنه حتما پیروزه
و باز یاد جمله ی علامه جعفری افتادم
که گفتند
جان ادمی در زندانی است که کلیدش در دست خود اوست
یعنی با یه دختر معتادشاید یه پسربتونه برای ترک اعتیادش بره کمپ و برگرده و مثلا سر به راه بشه و بعد یه مدت ک مردم یادش میره
اما اگه این مساله اگه برای دختر پیش بیاد هیچ کمپی نمیتونه این سرونوشت رو از پیشونی اون دختر پاک کنه
آقای تام یه سوال :
خودت حاضری با همچین دختری یا همچین خانواده ای برای ازدواج اقدام کنی و اون دختر رو به عنوان شریک زندگیت انتخاب کنی ؟
یعنی با یه دختر معتاد
یا باباش معتاد باشه؟
من هم اصلا منظورم به این جمله نبود گفتم دنبال حق باشیم.
جرقه اعتیاد
از هیچ جایی شروع نمیشه بجز خواست خود انسان
اگر دربرابر ناملایمات زندگی کم بیاره ممکنه کج بره و به نا کجا اباد برسه
اما نه اگر استقامت کنه صبر کنه توکل کنه حتما پیروزه
و باز یاد جمله ی علامه جعفری افتادم
که گفتند
جان ادمی در زندانی است که کلیدش در دست خود اوست