سلام دوستان برقی کسی نمونه
سوالات تخصصی(گرایش قدرت) آزمون استخدامی شرکت نفت نداره ؟
اتفاقا منم دیروز تو همین فکر بودمسلام دوستان اگر تاریخ امتحان تغییر نکرده بود باید امروز امتحان میدادیم مثل سال قبل
هر روز دلم به زیر باری دگر است @@@ در دیده ی من ز حجر خاری دگر است
من جهد همی کنم قضا می گوید @@@ بیرون ز کفایت تو کاری دگر است
بهش بگو بشینه بخونهبچه ها یه سوال یکی از دوستای من تو درس خوندنش یه وقفه طولانی افتاده و می گه قبلا هم اینا رو خونده: مدار کامل با تست!ریاضی متن بیشتر فصلا رو خونده ولی تست اصلا!سیگنال فصل یک و دو تقدسی با تست!کنترل فقط فصل اول!مغناطیس دو فصل از روی پارسه و الکترونیک همه درسا شو خونده ولی تست فقط دو فصل اول... می گه اگه الان دوباره شروع کم میتونم رتبه خوب بیارم ...از طرفی می گه تا روزی 12 ساعتم می تونه درس بخونه ؟؟؟چه پیشنهادایی واسش دارین؟
با سلام
ضمن خسته نباشید به دوستان
متاسفانه طی گزارش ها دانشگاههای دولتی تهران قصد دارند ظرفیت پذیرش را کاهش دهند.
فعلا دانشگاه خواجه نصیر اطلاعیه خود را منتشر کرده و در اینده دانشگاه های دیگر علنی یا غیر علنی اعلام خواهند نمود.
و دلیل ان هم تغییر پذیرش سال 96 است.
لذا توصیه به داوطلبان این است که تا حد امکان از حذف 2 درس بیشتر و حتی نیمه کاره خودداری نمایند.
یعنی چی؟مگه 96 چه تغییری کرده؟!!
دوست عزیز لطفا شایعه راه ننداز دوباره
اولا کجا و طی کدام گزارش ها گفته کل دانشگاهای دولتی تهران قراره کاهش ظرفیت بدن؟!!!!!
متنو خودت بخون دکتر خاکی صدیق دلیل کاهش ظرفیته امسالو تو دانشگاه خواجه نصیر کاملا توضیح داده و دلیلشم کاملا منطقیه(یه امار ساده در بیاری میبینی امسال اکثر قبولیارو دانشگاه خواجه پذیرش کرد که واقعا غیر منطقیه)
حالا کجاش گفته بدلیل تغییر در پذیرش 96 بوده و اینکه کل دانشگاهایه تهران قرار کم کنن من دارم شاخ درمیارم
دوما خبری میدید یا منبع موثق بدید یا سعی کنید محافظه کارانه نظر بدید که شایعه درست نشه
گویا هدف شما اینه تو فشار روزایه اخره قبل کنکورم برا بچه ها استرس مضاعف ایجاد کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام خدمت شما
سعی بفرمایید یکم واقع بین باشید .ایا تمامی دلایلها که برای تغییر روند یک چیز تو جامعه انجام میشه دلیل اصلی را قید میکنند؟
اگر اینطور میبود پس چرا طی سالهای گذشته همچین خبر کاهش ظرفیت اعلام نمی شد.ایا این دلیل دلیل برای کاهش ظرفیت سالهای پیش نباید می بود؟
اگر خواستید به دانشکده برق خواجه نصیر یا تهران مراجعه کنید اقای صدیق و اقای جبه دار اطلاعات شفاف رو در اختیارتون میگذارند.(البته بیشتر در جلسات قید میکنند استادا سرکلاس میگن)
بنده هم نگفتم الان ولی گفتم بزودی یا الان یا تیرماه که انتخاب رشته شروع شود قطعا شاهد این ماجرا خواهید بود.
موید باشید
بله.یه جورایی از اول فروردین.خخخخ ممنون دوست عزیز.
یعنی میشه بعد از اخرین ازمون مبحثی دیگه؟یا به عبارتی یعنی قبل از شروع ازمون های جامع؟
سلام دوستان
بنده قرار است برای آزمون های درس مدار یک موسسه خصوصی (۴ مرحله آزمون ۱۲ سوالی، جمعا ۴۸ سوال) طراحی سوال کنم. این آزمون ها از اواسط اسفند شروع می شود. تا کنون سوالاتی را طراحی کرده ام، اما نیاز دارم تا از سطح کیفی این سوالات برای بهبود آ نها، مطلع شوم. بهترین مکان برای بررسی این سوالات از لحاظ علمی و محتوای آموزشی، سایت شماست. به همین دلیل ۱۰ سوال را برای شما ارسال کرده ام تا در صورت امکان و وجود وقت کافی نظری در مورد آنها برای بنده ارسال کنید. ممنونم
لینک دریافت سوالات:
http://uplod.ir/fh947c935te7/test_evaluation.pdf.htm
بچه ها برای دوران جمع بندی کدوم کتاب سوالات کنکور 10 سال اخیر را بهتر پاسخ داده؟درسای مختلف و مخصوصا زبان انگلیسی بخش تخصصی ش رو پاسخ تشریحی داده باشه؟ممنون میشم جواب بدین
بچه ها برای دوران جمع بندی کدوم کتاب سوالات کنکور 10 سال اخیر را بهتر پاسخ داده؟درسای مختلف و مخصوصا زبان انگلیسی بخش تخصصی ش رو پاسخ تشریحی داده باشه؟ممنون میشم جواب بدین
وضعیت منم چندان تعریفی نداره ولی فراموش کردن مطالب حتی اگه مقدارش زیاد باشه به معنی بلد نبودن اون مطالب نیس ... این فراموشی با بلد نبودن فرق داره که با تکرار دوباره و در تایمی بسیار کمتر از تایمی که به یادگیری اختصاص دادین مشکلتون حل میشه...اینو هم در نظر بگیرین که یه ماه تا شروع دوره جمع بندی مون وق داریم و دوره جمع بندی هم به تکرار و تثبیت مطالب رو بیشتر می کنه پس اصلا نگران نباشین و فقط بخونین...بچه ها وضعیتتون چطوره تو این روزا؟
من قاطی کردم بخدا
احساس میکنم هر چی خوندم فراموشم شده؟!!!!!!!
معادلاتو اومدم مرور کنم حس کردم مریخی نوشته بخدا!!!!!!!!
دارم به این نتیجه میرسم تو این یه سال هیچ غلطی نکردم و دور خودم چرخیدم!!!
لایک داشت واقعا..یک متن انرژی بخش برقی تقدیم شما و دوستان(از نوشته های خانم سمیرا برای آقای شیرین آبادی)
.زندگی گاه مملو از مقاومت هایی است که جریان رسیدن به اهدافمان را محدود میکند اینجاست که باید ولتاژ وجودمان را بالا ببریم تا توان رسیدن به اهدافمان را باز ستانیم. گاه می اندیشیم که چه بارهایی را باید حمل کنیم و چه مسیرهای طولانی را باید طی کنیم پر از مقاومت، تا به انتهای مدار زندگی برسیم اما اشتباهمان اینجاست که زندگی مداریست که با وجود امید بسته می شود. زندگی پر از الکترون هاییست که گرچه منفی هستند اما حضورشان برای ایجاد میدان زندگی در خازن وجودمان لازم است. وجودشان لازم است تا خازن وجودمان را شارژ کند تا گاهی آن را در زندگی مان دشارژ کنیم تا سکون مدار زندگی را متوقف کنیم، تا در مقابل هر جریان مستقیم و متعصبی بایستیم. در زندگی گاه آدمهایی هستند که با آنها اختلاف پتانسیل زیادی داریم اما یادمان باشد همین اختلاف پتانسیل هاست که میدان هایی را میسازد برای حرکتمان در مدار زندگی و بدون آن مشتی بار ساکن منفی بیش نخواهیم بود.
لایک داشت واقعا..
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
یه پیشنهاد به همه دوستان ...به هیچ عنوان نه خودتون موسسه مدرسان برید نه به کسی توصیه کنید ...من امسال فقط و فقط بخاطر اینکه محل آزمون سنجش تو شهرستان نبود مجبور به ثبت نام مدرسان شدم و واقعا پشیمونم....هر امتحان که میری و بر میگردی فقط اعصابتو خورد میکنه...
تمام سوال هاشون منبعش کتاب مدرسان شریفه ....یعنی به قول خودشون این تست نوآوری میباشد و منبع آن کتاب مدرسان شریف....
مثلا ریاضی رو تقریبا تمام سوالات برق و بقیه رشته ها رو کار کردم ولی وقتی میری سر جلسه میبینی از 12 تا بطور جدی 9تا تستش نوآوری هست که هممیشه هم سبک جواب به این سوالاتشون خر کاریه یعنی بیش از 5-6 دقیقه واسه هر سوال زمان لاید بزاری(اگه مسلط باشی اینقدر)....درکل آقا ثبت نام نکنید..رحم به جوونیتون کنید...هرجا میرید اینجا نرید....