بازم بحث شغل شد..خوب ولی بذارید یه چیزی بگم...من خودم نمیگم شغلم چیه

..اما کارم ربطی به رشته نداره...
اما با آدمهای مختلف سرکار دارم..شما برای اینکه بری سرکار دوتا راه پیش روی شماست...اول اینکه واقعا کاربلد باشید...
چون اگه شما لوله خونتون بترکه هیچ وقت نمیرید دنبال یه آدم تازه کار..میرید دنبال یه آدم خبره و کار بلد...پس شکایت و گله
رو کنار بذارید...من خودم حقیقتش کار بلد نیستم...الکترونیک رو در حد دانشگاه میدونم..و توقع ندارم که کسی منو سرکار ببره
چون بهشون حق میدم...چون اونا هم پول میدن..دوس ندارن ضرر کنند...شما باید خودتون رو قوی کنید...مثلا دوره های بیرون
رو برید...تو یه چیزی مهارت کسب کنید...یا اینکه پارتی داشته باشید..یا مهارت یا پارتی..من دیروز با یه آقایی صحبت میکردم...
مکانیک هلیکوپتر بود..رفته بود تو هلیکوپتر سازی با مدرک دیپلم...یکی دیگه هم بود رفته بود تو پتروشیمی بازم با مدرک دیپلم
همشون گفتند ما پارتی داشتیم...یکی از دوستای خودم مدرک دیپلم داشت چندسال بیکار بود..یه پارتی پیدا کرد رفت تو
وزارت دفاع..خب حالا ماها که پارتی نداریم باید تا میتونیم قوی باشیم...بنظرم گله و شکایت رو کنار بذاریم...
بازار کار خوبه بنظرم..اما برای کسی که کار بلد باشه..بجای شکایت بنظرم برید تو یه فیلدی خودتون رو قوی کنید...
وگرنه هیچ وقت از طریق رشته خودتون سرکار نمیرید..من خودم تازگی ها دوره های بیرون رو میرم..میخام یه حرفی
برای گفتن داشته باشم...چون حیفه این همه سال درس بخونی و کار غیر مرتبط با رشته ات بکنی