دوستان کسی میدونه وام دوره شبانه چقدره و چندبار میشه گرفت ؟
سلام
نصف شهریه هست ..هر ترم اگه درخواست بدی می تونی بگیری

دوستان کسی میدونه وام دوره شبانه چقدره و چندبار میشه گرفت ؟
خودم که شاید همون شبانه رفتمحیف تو نیست با این رتبه بری پیام نور
سلام ..دیدی گفتم خودت و کاکا قزوین قبول میشیدامروز برحسب اتفاق یه دانشجوی قدرت قزوین رو دیدم..گفت قزوین خیلی بهتر از شاهده
کجا قبول شدیدسلام دوستان
من بعد 3 سال فاصله بین فارغ التحصیلی و کنکور ارشد. بالاخره ارشد الکترونیک آنالوگ قبول شدم.
همه چی یادم رفته. خواهشا راهنماییم کن چطور تو این 10-20روز تا شروع ترم خودمو برسونم؟
چه نرم افزارایی رو برای ارشد باید یاد بگیرم؟ دارم از استرس دیوونه میشم.
خواهشا کمکم کن. اصلا هیچ نرم افزاری بلد نیستم. اونایی رو که برای ارشدن بگو لطفا
راستی من لیسانس دانشگاه آزاد بودم
ممنونم
سلام ..دیدی گفتم خودت و کاکا قزوین قبول میشید![]()
بعدشم پاشو برو این حرفا چیه ....برو اونجا سال بعد باز کنکور بده ..داشتیم بچه هایی که ایطوری بودن ..مثل مستر علیرضا ....اونم قزوین می خوند ...بعد قدرت امیرکبیر قبول شد ...الان فکر کنم در حال پایان نامه س
برو که ماندن خیال است![]()
کسی اینجا ارشد الک آنالوگ هست؟ نرم افزار کاربردی ارشد کدومه؟
کتاب زبان اصلی حتما باید خوند؟ یا ترجمه هم میشه؟
کجا قبول شدید
تا اونجا که من میدونم متلب از نون شب هم واجبتره..زبانت هم باید خوب باشه..چیزی که خودم هم توش میلنگم
دوستان در راه خدا یکی پیام نور بگه
غیرانتفاعی شده میخواد ببینه تکمیل ظرفیت میشهمن بصورت حسی میگم که دوستت قبوله..شک نکن...چون کسی زیاد پیام نور نمیره
ممنون.ولی من متلبم صفره...چیکار کنم؟ شنیده بودم متلب برای مخابراته!! زبان هم زیر خط فقر
شبانه خواجه نصیر. لیسانس آزاد بودم.هیچی بلد نیستم و یادم نیس. بخاطر همین استرس دارم
اولا شما یه ذره اعتماد به نفس داشته باشید..مسلما شما سطح
علمیتون خوب بوده که تونستید قبول بشید
پس اونقدرا هم ادرس دور نیستید منم مثل شما متلب و زبانم صفره
رتبتون چند بوده
برای الکترونیک متلب خیلی نیازی نیست. نرم افزارهای اصلی برای الکترونیک آنالوگ Cadence و ADS هستند. بیشتر کتابهای مرجع خوب هم به زبون انگلیسی هستند البته معمولا کتابهای مهم هر درس یترجمشون هم هست مثل کتاب CMOS پروفسور رضوی. اینم اضافه کنم یادگیری این نرم افزارها اونقد سخت نیست و در طول ترم خیلی راحت میشه باهاشون کار کرد.
سلاااام سلاااااااام سلااااااااام سلااااااام!
منم شریف قبول شدم بچه ها![]()
شما رشتتون مخابرات هست؟
چه گرايشي قبول شدين؟
اطلاعاتي از گرايشهاي ميدان و سيستم داريد؟
تبریک میگمسلاااام سلاااااااام سلااااااااام سلااااااام!
منم شریف قبول شدم بچه ها![]()
ممنون خوبم .....فکر کنم روزانه بودش.....98 درصد احتمال میدم روزانه بود....سلام خانوم پیشگو چطوری خوبی....مستر علیرضا روزانه بود یا شبانه
سلام.......بینهایت تبرییککک.موفق باشی[/QUOTE
مرسی ازشمادوست مهربووووووووووووون