البته بازم خیلی کم خوندی.توی 4 ساعت 20 صفحه یعنی توی هر ساعت 5 صفحه به عبارتی توی هر ده دقیقه 0.8 صفحه! کمه برادره من کمه
به این دقت کنین الان بازم ریلکس باشیم مث شما آقای وحید ایکس؟؟....
البته بازم خیلی کم خوندی.توی 4 ساعت 20 صفحه یعنی توی هر ساعت 5 صفحه به عبارتی توی هر ده دقیقه 0.8 صفحه! کمه برادره من کمه
این اقا مسعود خیلی مهندسی و دقیق جزیئات مطالعه بنده رو حساب کردن شک ندارم با این محاسبات دقیق امسال یه رتبه برتری خوب میشی داداشم..به این دقت کنین الان بازم ریلکس باشیم مث شما آقای وحید ایکس؟؟....
این اقا مسعود خیلی مهندسی و دقیق جزیئات مطالعه بنده رو حساب کردن شک ندارم با این محاسبات دقیق امسال یه رتبه برتری خوب میشی داداشم..
حالا از شوخی گذشته واقعا درس سیگنال درس نکته ای هست منم دفه اولمه ک دارم این درسو اینقد با دقت میخونم ب سرعتم ایراد نگیرین دوستان من نهایت حدم فعلا همینه چون دور اوله سعی میکنم زیاد سرسری نباشه خوندنم و خط ب خطشو کامل بفهمم..بخاطر همینه ک شاید کند پیش میرم اما خب دارم طبق برنامه پیش میرم و برا امروز همین 20صفحه تو برنامم بود..
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
کااملا درسته.ولی خود من شخصا بارها این کارو کردم چون خودم میدونم دارم وقتمو هدر میدم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم و تنها راهی هم که جواب داده صد در صد همون محروم کردن برا ی مدت کوتاه بوده و انقد بعدش حس آرامشو امنیت میکردم که نگو. ب نظرمن عالیه
این اقا مسعود خیلی مهندسی و دقیق جزیئات مطالعه بنده رو حساب کردن شک ندارم با این محاسبات دقیق امسال یه رتبه برتری خوب میشی داداشم..
حالا از شوخی گذشته واقعا درس سیگنال درس نکته ای هست منم دفه اولمه ک دارم این درسو اینقد با دقت میخونم ب سرعتم ایراد نگیرین دوستان من نهایت حدم فعلا همینه چون دور اوله سعی میکنم زیاد سرسری نباشه خوندنم و خط ب خطشو کامل بفهمم..بخاطر همینه ک شاید کند پیش میرم اما خب دارم طبق برنامه پیش میرم و برا امروز همین 20صفحه تو برنامم بود..
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
ممنون مسعود جان تز راهنماییت.. حتما لحاظ میکنم.مهندسی هم نبود یه تقسیم ساده بود :دی
منم باید کم کم بسم الله رو بگم و شروع کنم به خوندن :دی
آهسته خوندن دلیل بر با دقت خوندن نیستش.اتفاقا اگه آهسته بخونید چون سرعت مغز بالاس باعث میشه مغز فرصت لازم برای فکر کردن به چیزهای دیگه رو هم پیدا کنه. هرچقدر تندتر بخونی مطمئن باش بهتر یاد میگیری.البته نه اینکه سرسری بخونیا(.مثل رضا فیض نوروزی توی مومیایی 3 وقتی بهش گفتن با پرویز پرستویی حرف بزن و لفتش بده نکنی!)
تو سیگنالم متنو بیخیال شو بچسب به تمرینا.متنو روزنامه وار بخون برو تمرینای داخب کتاب و تستهارو حل کن
دوستان کسی تونسته جلسات مدار و کنترل مهندس تقوی رو پس از دانلود کنه باز کنه؟آخه پسورد میخواد ....یعنی اونایی کهکلاس ایشون میرن پسوردشو دارن؟؟؟؟؟
دوستان کسی تونسته جلسات مدار و کنترل مهندس تقوی رو پس از دانلود کنه باز کنه؟آخه پسورد میخواد ....یعنی اونایی کهکلاس ایشون میرن پسوردشو دارن؟؟؟؟؟
درسته.دیگه اولین بار سخته ولی چنبار که امتحان میکنی میبنی زندگی قشنگتر میشه دیگ فشاریم حس نمیکنی تازه ی نفسی هم میکشی.متاسفانه اینترنت چنان مارو غرق میکنه که تا به خودمون میایم میبینیم کلی وقتمون تلف شده و اخرشم فقط حسرت میخوریم همین محروم کردن خودت از یه چیزی که کلی بهش وابسته ایی فشار روانی زیادی برات بوجود میاره که تو این شرایط اصلا برات خوب نیست .
سلام
دوستان میخوام شروع کنم بخونم . لطفا راهنماییم کنید .
چی بخونم ؟ چه قد بخونم ؟ میخوام دانشگاه روزانه قبول شم.
ممنون از جناب پایدار عزیز و دوستانی که همچین تاپیک مفیدی برامون تدارک دیدن من صحبتهای دوستمونو خوندم و ازشون ممنونم بابت راهنمایی خوب و مفیدشون منم پیرو حرف ایشون براتون لیستی از رتبه برترای برق امسال ( از رتبه 1 تا 9 )رو میزارم البته دوستان من به سایت موسساته دیگه هم مراجعه کردم ولی چیزی پیدا نکردم و به نظرم اومد این لیست بهمون کلی انگیزه و انرژی میده امیدوارم اسم منو شما تو لیست رتبه برترای سال اینده باشه .
بنظرم کسایی که مشکل خواب دارند.یکبار گوشیشون رو بذارن رو زنگ.بعد که زنگ گوشی بصدا در اومد.دوباره برای 10 دقیقه بعدش
تنظیم کنند.چندبار این کارو انجام بدید تا بیدار بشید.من نتیجه گرفتم امروز این کارو انجام دادم.
مثلا گوشیمو گذاشتم رو ساعت 7 زنگ زد.بعد دوباره گذاشتم رو 7:15 دقیقه باز زنگ زدم.بالاخره عصبانی شدم.ساعت 7:30 بیدار شدم
به قول گواردیولا مربی بایرن مونیخ:سحر خیز باش تا دشمنانت رو شکست بدی
آقا مسعود.ایشون بار اوله که میخونند.آدم که وارد کاری میشه اول سرعت اصلا مهم نیست.بعد که تسلط پیدا کرد
درکنارش سرعت رو میبره بالا.منم پارسال به فکر سرعت بالا بوودم که گند زدم.اول مسلط باید شد بعد در کنارش سرعت رو بالا برد
من هم همین انتظار رو دارم کنکور ارشد واسه من صرفا قبول شدن تو دانشگاه نیست ، می خوام اعتماد به نفس و انگیزه ای رو که قبلا داشتم(و در دانشگاه اونو از دست دادم)، رو بتونم واسه اهداف دیگم تو زندگیم پس بگیرم یه جورایی موفقیت و رضایت تو کنکور ارشد بشه سکوی پرتابم واسه هدف های دیگم...
سلام به همه.نوشته ی زیر چیزیه که واسه یکیاز دوستام اتفاق افتاده و امیدوارم مفید باشه:
ترم ۶ بودم که یه اشتباهی کردم و رفتم جای یکی از دوستام امتحان دادم،از بخت بد متوجه شدن و حکم من رفت کمیته انضباطی.تابستون اون سال یه ماه با انگیزه و علاقه ی تمام واسه کنکور خوندم که یهو رای کمیته صادر شد،منو یه ترم تعلیق کرده بودن و این یعنی من ۹ ترمه شدم و نمی تونم اون سال کنکور بدم.
این واسه من واقعا یه شکست بود که یهو اتفاق افتاده بود.اصلا نمی تونستم درس بخونم واسه یه سال و نیم بعد،بیکار تو خونه نشسته بودم و کم کم داشتم افسردگی مس گرفتم،اما کاری که کردم این بود که واقع بینانه به قضیه نگاه کردم.
با چند تا از دوستام خیلی جدی تدریس خصوصی رو شروع کردیم و از یه ترم بیکاری نهایت استفاده رو بردم.بعد هم واسه کنکور سال بعد یه ترم مرخصی گرفتم و عمدا خودم رو ۱۰ ترمه کردم که خیلی هم به نفعم شد.
تمام حرفم اینه که درسته من یه سال به طرز عجیبی شکست خوردم اما از شکستم تونستم پل بسازم.
شاید رتبه ای که به دست آوردم راضیم نکنه و به خواجه نصیر قانع شم اما من یه پیروزی بدست آوردم اونم این بود که بالاخره یه کار رو تو زندگیم درست انجام دادم.تونستم منظم یه کاری رو انجام بدم و از این بابت خیلی خوشحالم.از دوران کنکور به بعد اعتماد به نفسم خیلی بیشتر شده و احساس می کنم این پتانسیلرو دارم که هر کاری رو انجام بدم
اصلا قصد نصیحت و پیشنهاد واسه ایجاد انگیزتون ندارم.این متن داستان ۲ سال زندگی منه.امیدوارم باهاش ارتباط برقرار کنید و چیزی که می خواید و ازش بدست بیارید.
آقا مسعود,من تا جايي كه يادمه ,شما مي خواستي بسم الله بكي , فكر كنم يه سه ماهيه بسم الله تون طول كشيده , از ديالوك موندكار خدابيامرزي هم , ماندكار تر شده بسم الله تونمهندسی هم نبود یه تقسیم ساده بود :دی
منم باید کم کم بسم الله رو بگم و شروع کنم به خوندن :دی
آهسته خوندن دلیل بر با دقت خوندن نیستش.اتفاقا اگه آهسته بخونید چون سرعت مغز بالاس باعث میشه مغز فرصت لازم برای فکر کردن به چیزهای دیگه رو هم پیدا کنه. هرچقدر تندتر بخونی مطمئن باش بهتر یاد میگیری.البته نه اینکه سرسری بخونیا(.مثل رضا فیض نوروزی توی مومیایی 3 وقتی بهش گفتن با پرویز پرستویی حرف بزن و لفتش بده نکنی!)
تو سیگنالم متنو بیخیال شو بچسب به تمرینا.متنو روزنامه وار بخون برو تمرینای داخب کتاب و تستهارو حل کن
سلام بر دوستان عزیز
امیدوارم حال همتون خوب باشه
من میخوام شروع کنم از الان ، البته دو سه روزی هست روزی دو سه ساعت میخونم ولی جدی میخوام بشینم بخونم ، قصد داشتم از ماه رمضون شروع کنم ک با وجود گرمای نزدیک 50 درجه نشد ک بشه و کارم عقب افتاد ، همه منابع رو هم تهیه کردم از قبل ، حالا میخوام ببینم نظرتون چیه؟ من چ جوری شروع کنم؟ چیا بخونم؟ چ طوری بخونم؟ چند ساعت بخونم؟ میخوام جدی برنامه بریزم برا همین منتظر نظراتتون هستم تا استارت برنامه ریزی رو بزنم ک با توکل ب خدا بتونم تا بتونم نتیجه خوبی بگیرم
اینا رو هم بگم ک من فارغ التحصیل نشدم ، ترم مهر دارم البته کم واحد میگیرم در حد 12-13 واحد و اینکه درسی رو فعلا قرار نیس کنار بذارم ، حالا با این اوضاف شما راهنماییم کنید
ممنون
مولتی یوزر ~N@z@NiN~ اخراج شد.
این عجز و بی اعتباری یه موسسه خاص را نشون میده، چون به شخصه میتونم بگم تو این 1-2 سالی که این مشکل تبلیغات و مولتی یوزرها را داریم این عمل فقط از طرف یه موسسه خاص که همه در جریان هستن صورت میگیره و شخصا میتونم بگم مشکلی از موسسات دیگر نداشتیم که این بلوغ اون موسسات را نشان میده.
روش جدید این کاربران این هست که میان و یه مدت در این تالار و تالارهای دیگه پست هایی میدن و سعی میکنن با کاربران دیگه صمیمی بشن ولی چون هدفشون چیز دیگری هست بعد مدت مشخصی خودشون خودشون را لو میدن.
در حال حاضر هم یوزرهای دیگه ای دارن که به دلیل مشغله مدیران ارد و مدیران سایت به صورت دوره ای IP های این افراد کنترل میشه.
به اطلاع دوستان میرسونم فقط تاپیک های منابع ارشد 94 و تاپیکی که جناب پایدار ایجاد کردند و مصاحبه با رتبه های بالا را انجام میدن مورد تایید مدیریت هست و مدیریت از آنها حمایت میکنه.
خوب اگه ما هم قرار باشه مثل اونها اسامی را به زبان بیاریم و تخریب کنیم میشیم مثل خود اونها، انشاالله پس از مدتی فعالیت میبینین که کدوم موسسه هست!کدوم موسسه؟ بگید خب بدونیم دیگه
لااقل اول کلمه هاشو بگید یا طوری که بفهمیم
بچه هایی که شروع کردند.خواهشا تو تاپیک های رفع اشکال هم حضور داشته باشید.مهم بنظرم تاپیک های رفع اشکاله
سلام دوست عزیزدوستان کسی تونسته جلسات مدار و کنترل مهندس تقوی رو پس از دانلود کنه باز کنه؟آخه پسورد میخواد ....یعنی اونایی کهکلاس ایشون میرن پسوردشو دارن؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
پسوردا رو دارم اما چون خودش جزوه ها رو نوشته و گفته راضی نیست اگه خودتون بخواین بهتون پسورد رو میدم بقیه اش با خودتون
اما به نظرم اگه کلاس نباشین ممکنه جزوه تنها گیجتون کنه البته ممکنه
یا حق
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | ||
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | ||
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | ||
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |