aminvo
عضو جدید
سلام دوستان.. امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه.. با اجازه از مدیر محترم نمیدونم جاش اینجاس که مشکلمو در میون بزارم یا نه اما راستش مساله شخصی فکرمو مشغول کرده از لحاظ روحی روانی اصلا حالم خوب نیست و نمیدونم این مساله تا کی برام ادامه داره.. خواستم بگم اگه بر فرض مثال حدود 1ماه فکر من مشغول این قضیه باشه و نتونم برم سراغ درس وقت زیادی رو از دست دادم؟؟؟ چون واقعا حالم داغونه و ضربه شدیدی بهم خورده اما دارم سعی میکنم کم کم به خودم مسلط شم اما میدونم حداقل تا یه مدت نمیتونم مساله رو برا خودم هضم کنم و تمرکز کنم برا شروع درس.. خدا کنه هیچکدومتون تو این شرایط حساس مث من دچار درگیری فکری نشین و اینجور تمرکز و انگیزتون رو به هم نریزه.. نیاز به دلگرمی و کمک دارم کسی هست؟؟
من با اینکه تجربه زیادی ندارم ولی به نظرم، آره زمان زیادی را از دست میدی، به غیر از این، هر چی زوتر خودت را به مسئله ای درگیر کنی راحت تر می تونی اتفاق افتاده را فراموش کنی و خود به خود تمرکزت از روی اون موضوع برداشته میشه. من نمی دنم مسئله چی هست که میتونه یک مرد حدود 23 سال را دچار مشکل بکنه و باعث باشه که تمرکزش را از روی موضوعی که از قبل عید داشته روش فکر می کرده و توی باشگاه پست میداد را از دست بده، ولی هر چی هست چون تقریبا در یک رنج سنی هستیم، می تونم بگم که این هم یک تجربه ای هست که در این مقطع سنی باهاش رو به رو میشیم. مثل خیلی از تجربه های دیگه مثل بحران کار داشتن، بحران مستقل شدن، بحران پول در آوردن، بجران دوست داشتن( عاشق شدن) و .... . هر کدوم از این بحران ها مدتی طول کشید تا باهاش کنار بیایم ولی بالاخره اومدیم و فهمیدیم که زودتر هم میشد هضمش کرد و برای ماجراجویی های جدیدتر و تجربه جدید تر پیش رفت. خوشحال میشم اگه بتونم کمکت کنم، شاید با به اشتراک گذاشتن این موضوع با یک نفر از فکر کردن بهش دست برداری و راحت بشی. در کل فکر می کنم که سریعتر باید جمعش کنی چون ممکن هست بعد از کنکور پشیمون بشی که چرا یک ماه روی این موضوع زمان از دست دادی.