گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعيد من بايد شرلوك هلمز ميشدم اشتباهي اومدم برق:دي
سوالتو حالا جرا ميپيچوني بگو اينجارو اشتباه نوشتي يا درسته:دي
حالا دو سه نفرم هستن پيام گذاشتن اونارم ميشناسم خواستن به موقع اسمشونو ميگم:دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

مسعود دونه دونه رو کن:biggrin:....نکنه تو خود تقدسی هستی؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بیاید ببینم تا اینجا چیکار کردید؟؟؟تا کجا خوندید؟؟

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

مسعود دونه دونه رو کن:biggrin:....نکنه تو خود تقدسی هستی؟؟

نه شايد راضي نباشن:دي
منكه دو سه روزه هيچ كار خاصي نكردم
ديروزن ازمونو گند زدم زبان ٨ درصد،رياضي ١٦،سيگنال ٥٢ بقيه سفيد:دي
كاملا الان بلاتكليفم نميدونم دفترچه سربازيو اعزام كنم يا بيفتم دنبال معافيت پزشكي:دي

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم تحقیق کردم ..همه ی دانشگاه ها "تعهد کاری"دارن ...منتها صنعت نفت الان معدل A هاش فقط میرن تو رزرو یعنی هر وقت وزارت نفت نیرو خواست اینا بدون آزمون میرن و بقیه یعنی نمرات B و C باید آزمون استخدامیو هم بدن یعنی مثل بقیه ...
.
.
.
وزارت اطلاعات دانشگاه های مربوط بهش کدوما میشن/...؟...!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه شايد راضي نباشن:دي
منكه دو سه روزه هيچ كار خاصي نكردم
ديروزن ازمونو گند زدم زبان ٨ درصد،رياضي ١٦،سيگنال ٥٢ بقيه سفيد:دي
كاملا الان بلاتكليفم نميدونم دفترچه سربازيو اعزام كنم يا بيفتم دنبال معافيت پزشكي:دي

بنظر من اگه کار دولتی نمیخوای بری...بیفت دنبال پزشکیش

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تحقیق کردم ..همه ی دانشگاه ها "تعهد کاری"دارن ...منتها صنعت نفت الان معدل A هاش فقط میرن تو رزرو یعنی هر وقت وزارت نفت نیرو خواست اینا بدون آزمون میرن و بقیه یعنی نمرات B و C باید آزمون استخدامیو هم بدن یعنی مثل بقیه ...
.
.
.
وزارت اطلاعات دانشگاه های مربوط بهش کدوما میشن/...؟...!!

بنظر من بیخیال دانشگاه نفت بشو...چون یه سری درسا داره که باید سفید بزنی...مثل ترمو دینامیک و اینا

کلا هم 10 نفر هم ور میداره...دیگه خودت حساب کن

Joe_Bel

کاربر ممتاز
[h=2]راههای مقابله با استرس:[/h] ۱. احساسات خود را باور کنید: به‌خودتان نگویید که شما نباید آنچه را انجام می‌دهید احساس کنید (جلوی احساس خود را نگیرید). نگویید: من الان نباید دچار استرس شوم. شما باید همیشه احساسات خود را قبول کنید در غیراین صورت آن احساسات به‌زودی بر شما غلبه می‌کنند. اگر شما قبول کنید که استرس دارید یک قدم جلو هستید و بهتر می‌توانید بر آن غلبه کنید.
۲. مسئولیت احساسات خود را قبول کنید: خالی کردن حالات استرس خود روی دیگران بسیار کار ساده‌ای است. ولی سعی کنید که هیچ‌ وقت با دیگران رفتار نامناسبی نداشته باشید. اگر با دیگران بر خلاف میل آنها رفتار کنید باعث می‌شود که آنها ناراحت شده و ناراحتی خود را بر سر شما خالی کنند. مسئولیت کارهای خودتان را بر عهده بگیرید.
۳. نفس کشیدن: زمانی‌که اضطراب وجود شما را فرا می‌گیرد ناخودآگاه نفس‌های کوتاه می‌کشید. این کار باعث کاهش اضطراب می‌گردد.
۴. انعطاف پذیر باشید: استرس غیرقابل اجتناب است و مانند طلوع و غروب خورشید اتفاق می‌افتد. پس بهترین راه مبارزه با آن تغییر رفتار خودتان است.
۵. راجع به مشکل بعد از وقوع آن صحبت کرده و بحث کنید: این موضوع را اگر با موضوع قبلی یعنی انعطاف پذیری ادغام کنید می‌توانید مضطربتان را کنترل کنید. شما حتما باید بعد از یک اتفاق تنش‌زا (بعد از آرام شدن) راجع به آن با خانواده یا یک دوست صمیمی صحبت کنید. در غیر این صورت آن مشکل به شکل فجیع تری تکرار خواهد شد.
۶. از دیــگران راجـع بــه عکس ‌العمل ‌های خودتان در هنگام استرس سئوال کنید: حتما این‌کار را بکنید زیرا در موقع استرس متوجه بسیاری از مسائل و رفتارهایی که از شما سر می‌زند نیستید و فراموشی کوتاه مدت اجازه بازیابی مسائل را به شما نمی‌دهد. همچنین اطلاع‌یافتن از رفتارهایتان می‌تواند به شما کمک شایانی بکند.
۷. استرس شیمیایی:
دو مورد ذکر شده زیر باعث استرس و اضطراب شده و شما باید از آنها دوری کنید.
الف) کافئین: از این داروی محرک دوری کنید به جای قهوه از یک نوشیدنی دیگر با کافئین کمتر مثل چای استفاده کنید.
ب) شکر: غذاهای شیرین باعث افزایش گلوکز می‌شود. می‌توانید از غذاهایی با شکر کمتر استفاده کنید مثل انواع نان سبوس‌دار.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من اگه کار دولتی نمیخوای بری...بیفت دنبال پزشکیش

پزشکی هم بگیره زیاد مشکلی نیست برای کار دولتی . 4-5 نفر میشناسم معاف پزشکی هستن همشون کار دولتی دارن .
فقط معافیتهایی که طرف خیلی مشکل داشته باشه نمیتونه کار دولتی داشته باشه .
منم بعد کنکور برای معافیت پزشکی اقدام میکنم .

tutia.p

عضو جدید
سلام بچه ها. یه سوال دارم کسی میتونه به من کمک کنه؟
نگاشت نیم صفحه روی قرص یا مثلا نصف قرص روی ربع اول چجوری باید نقاط رو قرار داد؟ چه نقاطی رو باید تو رابطه ی ضربی قرار داد؟ ممنون میشم جواب بدید.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
پزشکی هم بگیره زیاد مشکلی نیست برای کار دولتی . 4-5 نفر میشناسم معاف پزشکی هستن همشون کار دولتی دارن .
فقط معافیتهایی که طرف خیلی مشکل داشته باشه نمیتونه کار دولتی داشته باشه .
منم بعد کنکور برای معافیت پزشکی اقدام میکنم .

سلام عرفان جان ، برادرانه بهت میگم این کار رو نکن ، من خیلی وقته استخدامی رو دنبال می کنم که معافیت پزشکی رو قبول نمی کنند ، نمونه اش همین امروز استخدامی شرکت پالایش نفت تهران اومده که این تذکر اومده
تذکر: افراد دارای معافیت پزشکی، مجاز به فعالیت در واحدهای عملیاتی نمی باشد

یه تذکر دیگه هم اومده :

تذکر: مدت زمان خدمت سربازی به حداکثر سن داوطلبان اضافه می گردد.

زیاد نگران سن هم نباشید در این مورد ، اما باز اینجا ....ه بلانسبت اگر فلجم باشی با بند پ همه چی حله...

===============================================================

بچه ها این تست های تالیفی کتاب اسلام کسی جوابهاشو داره ؟ یا اصلا موجود هست ؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عرفان جان ، برادرانه بهت میگم این کار رو نکن ، من خیلی وقته استخدامی رو دنبال می کنم که معافیت پزشکی رو قبول نمی کنند ، نمونه اش همین امروز استخدامی شرکت پالایش نفت تهران اومده که این تذکر اومده
تذکر: افراد دارای معافیت پزشکی، مجاز به فعالیت در واحدهای عملیاتی نمی باشد

یه تذکر دیگه هم اومده :

تذکر: مدت زمان خدمت سربازی به حداکثر سن داوطلبان اضافه می گردد.

زیاد نگران سن هم نباشید در این مورد ، اما باز اینجا ....ه بلانسبت اگر فلجم باشی با بند پ همه چی حله...

===============================================================

بچه ها این تست های تالیفی کتاب اسلام کسی جوابهاشو داره ؟ یا اصلا موجود هست ؟

در مورد سوالات تالیفی : نه موجود نیست . از خود آقای اسلام پناه هم پرسیدم گفت حلشونو نداره .

در مورد معافیت . والا نمیدونم چه کنم . :| 2 سال سربازیه هم مثل همین معافیته عمل میکنه . بعدش بیای کاری نمیشه یافت .
الان ارشد قبول شم به امید خدا . 2-3 سال . 2سال هم سربازی با این اوضاع کار تو ایران دیگه بعیده 5 سال بعد هم کاری گیر بیاد . اونم با 29 سال سن و بدون تجربه .
واقعا تصمیم سختیه .
بعد من بیشتر تصمیم به اینه که تمام سعیمو بکنم که برای ادامه تحصیل و کار از ایران برم . ولی خوب با اوضاع ایران نمیشه جلو جلو برنامه ریزی کرد .

راستی بعد از فراقت از تحصیل تا چند ماه فرصت داری دفترچه بفرستی ؟؟ تاریخ فراقت از تحصیل من شهریور امساله .
1 سال وقت دارم یا 6 ماه ؟

آخرین ویرایش:

Kaka_s

عضو جدید
در مورد سوالات تالیفی : نه موجود نیست . از خود آقای اسلام پناه هم پرسیدم گفت حلشونو نداره .

در مورد معافیت . والا نمیدونم چه کنم . :| 2 سال سربازیه هم مثل همین معافیته عمل میکنه . بعدش بیای کاری نمیشه یافت .
الان ارشد قبول شم به امید خدا . 2-3 سال . 2سال هم سربازی با این اوضاع کار تو ایران دیگه بعیده 5 سال بعد هم کاری گیر بیاد . اونم با 29 سال سن و بدون تجربه .
واقعا تصمیم سختیه .
بعد من بیشتر تصمیم به اینه که تمام سعیمو بکنم که برای ادامه تحصیل و کار از ایران برم . ولی خوب با اوضاع ایران نمیشه جلو جلو برنامه ریزی کرد .

راستی بعد از فراقت از تحصیل تا چند ماه فرصت داری دفترچه بفرستی ؟؟ تاریخ فراقت از تحصیل من شهریور امساله .
1 سال وقت دارم یا 6 ماه ؟

یکسال وقت داری.

pijoo

عضو جدید
دوستان کسی از هیات علمی برق علوم تحقیقات خبر داره اساتیدش کیا هستن؟

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام بچه ها.خوبین؟!
آقا همه پر انرژی هست............ن؟!
همه باهم ب________لللللللللللهههههههه
آقا سعید شما میتونیییییییییید. همه ماها میتونییییییییییم

یه سوال.کتاب معادلات آقای کریمی دو جلدی شده؟!
چون در حل سوالات ریاضی نصیر میگن شبیه سوال... جلد دوم؟؟؟؟؟ ??????

pouya13691369

عضو جدید
سلام بچه ها.خوبین؟!
آقا همه پر انرژی هست............ن؟!
همه باهم ب________لللللللللللهههههههه
آقا سعید شما میتونیییییییییید. همه ماها میتونییییییییییم

یه سوال.کتاب معادلات آقای کریمی دو جلدی شده؟!
چون در حل سوالات ریاضی نصیر میگن شبیه سوال... جلد دوم؟؟؟؟؟ ������

ریاضی مهندسیش ۲جلدیه ولی معادلاتش ۱ جلده...

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام، کتاب معادلات کریمی امسال دو جلد شده دقیقا مثل ریاضی مهندسی، جلد اول درس و جلد دوم فقط تست.
ضمنا عکس زیر رو ببینید دوستان، زیباست.
1503274_1008393665842651_7006593889898383542_n.jpg

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دانشمند کوچولو...هر کاری کردم نشد از نوشته ات نقل قول بگیرم....

بعدش امروز معادلات گرما رو حسابی خوندم........با فصل سوم مدار...............

امروز با تمام محاسباتم حساب کردم که تا 10 بهمن میتونم تمام تست هارو جمع کنم...اونم اگه خر کاری کنم:biggrin:

بعدش چهار روز آخر هم کنکور های سال 91 و 92 و 93 رو حل کنم...............

اما بشدت از معادلات میترسم...چون فراره و میترسم فراموشش کنم باز.........

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دانشمند کوچولو...هر کاری کردم نشد از نوشته ات نقل قول بگیرم....

بعدش امروز معادلات گرما رو حسابی خوندم........با فصل سوم مدار...............

امروز با تمام محاسباتم حساب کردم که تا 10 بهمن میتونم تمام تست هارو جمع کنم...اونم اگه خر کاری کنم:biggrin:

بعدش چهار روز آخر هم کنکور های سال 91 و 92 و 93 رو حل کنم...............

اما بشدت از معادلات میترسم...چون فراره و میترسم فراموشش کنم باز.........

لامصب الان مثل کش در میرن این درسا . 1 ساعت بعد کنکور همه چی با وضوح کامل میاد تو ذهنت که اون موقع باید پاکشون کنی :دی

bull2358

عضو جدید
با سلام به دوستان
در دفترچه كنكور نوشته شده بود ٢٠ درصد از ظرفيت براي ايثارگران هستش حالا ميخوام بدونم اصلا اين سهميه به چه گونه محاسبه ميشه و ايا شانس قبولي اين افراد نسبت به بقيه خيلي بيشتر است ويا كسي رو ميشناسيد كه با استفاده از اين سهميه قبول شده باشد ؟
از تمامي دوستان خواهشمندم بدون تعصب جواب بدن

mohammad_sh_21

عضو جدید
ارشد

ارشد

باسلام خدمت دوستان
از شما دوستان گرامی تقاضا مندم در صورت داشتن پاسخ های تشریحی به سوالات کنکور ارشد ما بین 85 تا 92 اطلاع دهید.
" ممنون شما "

nimamiayad

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشید.
خواستم بدونم غیر از این کنکور بهمن ماه دیگه چه کنکورایی هست که مربوط به رشته ی برق بشه.مثلا یکیشو که میدونم مهندسی پزشکی هست که تو خرداده.دیگه غیر از اون چه کنکورایی هست؟
با تشکر!

• Like
واکنش ها: 0192

pouya13691369

عضو جدید
قدرت باور :
ﻤﯽﮔﻮﯾﯿﻢ ﺑﻪ ﺧﻮدﺗﻠﻘـﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪﮐﻪ درﺑﻬﺘﺮﯾﻦ رﺷﺘﻪ ﻗﺒﻮل ﺧﻮاﻫـﯿﺪﺷﺪ،وﻟﯽ ﺗﺎﮐﯿﺪﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﺣـﺪاﻗﻞ ﺑﻪ اﻧﺪازهای ﮐﻪ ﮐﺎرﮐﺮدهاﯾﺪ، ﺑﻪ ﺧﻮد ﺑﺎورداﺷﺘﻪﺑﺎﺷﯿﺪ راﺣﺖ وﻣﻨﻄﻘﯽ ﺑﭙﺬﯾﺮﯾﺪﮐﻪ اﯾﻦ ﻗﺪرﮐﺎرﮐﺮدهاﯾﺪ و زﺣﻤﺖ ﮐﺸﯿﺪهاﯾﺪ و ﺗﺎ اﯾﻦ ﺣﺪﻟﯿﺎﻗﺖ وﺣﻖ ﺷﻤﺎﺳﺖ.ﻧﻪ ﺧﻮدراﮐﻤﺘﺮﺑﺒﯿﻨﯿﺪ و ﻧﻪ ﻣﺘﻮﻗﻊ ﺑﺎﺷﯿﺪ .ﺑﺰرﮔﺎن ﺑﻪ اﻫﻤـﯿﺖ ﻧﻘﺶ ﺑﺎورﻫﺎ درزﻧﺪﮔﯽ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﻓﺮاوان داﺷﺘﻪاﻧﺪ.ﺧﻮدﺑﺎوری ﯾﻌﻨﯽ ﭘﺬﯾﺮش ﺧﻮد،ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺒﻮل واﻗﻌﯿﺖﻫﺎ،ﯾﻌﻨﯽ ﮐﻨﺎرﮔﺬاﺷﺘﻦ ﺗﺮدﯾﺪﻫﺎ و دودﻟﯽﻫﺎ،ﯾﻌﻨﯽ ﺗـﺴﻠﻂ ﺑﺮﺧـﻮد،و ﻧﺘﯿﺠﻪی ﻫﻤﻪی اﯾﻦﻫﺎ،ﯾﻌﻨﯽ آراﻣﺶ .ﻋﺠﻠﻪ ﻧﮑﻨﯿﺪ.دﺳﺖ وﭘﺎیﺗﺎن راﮔﻢ ﻧﮑﻨﯿﺪ.درﺷﮏ وﺗﺮدﯾﺪﻧﺒﺎﺷﯿﺪ .اﺿﻄﺮابﺗﺎن راﮐﻨﺘﺮل ﮐﻨﯿﺪوﻣﺮاﻗﺐ روﺟﯿﻪ ﺧﻮدﺗﺎن ﺑﺎﺷﯿﺪ .

آﻧﺘـﻮان ﭼﺨـﻮف ﻫﻢ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ:اﻧﺴﺎن ﻫﻤﺎن ﭼﯿﺰی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎوردارد.اﯾﻦﻫﺎﺟﻤـﻼﺗﯽ روﯾﺎﯾﯽ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ،ﺑﻠﮑﻪ ﻋﯿـﻦ واﻗﻌﯿﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ.ﺷﻨﯿﺪهاﯾﺪ و دﯾﺪهاﯾﺪﮐﻪ درﻣﺴـﺎﺑﻘﺎت ﺣﺴﺎس ورزﺷﯽ از ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺎزیﻫﺎی ﻓﻮقاﻟﻌـﺎده ﻣﻬﻢ ﻓﻮﺗﺒﺎل،ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺗﺮس از ﻧﺘﯿﺠﻪی ﺑﺎزی،دﭼﺎراﺿﻄﺮاب ودﻟﻬﺮه ﺷﺪﯾﺪﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.ﻣﺮﺑﯿﺎن ﮐﺎرآﻣﺪوﺑﺎﻫﻮش ﺳﻌﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎ روشﻫﺎی ﻣﻤﮑﻦ،اﺿﻄﺮاب ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن راﮐﻨﺘﺮل ﮐﺮده وﺧﻮدﺑﺎوری رادرآنﻫﺎﺗﻘﻮﯾﺖ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ.ﺷﻤﺎﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪﻧﻘﺶ اﯾﻦ ﭼﻨﯿﻦ ﻣﺮﺑﯿﺎﻧﯽ را ﺑﺮای ﺧﻮداﯾﻔﺎﮐﻨﯿﺪ

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سایت معرفی کنید که بتونم فایل ها رو با سرعت بیشتری آپلود کنم....این پیکو فایل اصلا سرعت نداره

از همین تریبون هم از جناب پایدار عذر میخوام بابت بدقولی که داشتم....باور کن امروز میخواستم آپلود کنم سوالا رو

اما سرعتش ضعیف بود.....آپلود کنم 100 درصد برات لینکشو میفرستم پایدار جون...

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان یه سایت معرفی کنید که بتونم فایل ها رو با سرعت بیشتری آپلود کنم....این پیکو فایل اصلا سرعت نداره

از همین تریبون هم از جناب پایدار عذر میخوام بابت بدقولی که داشتم....باور کن امروز میخواستم آپلود کنم سوالا رو

Mediafire.com

• Like
واکنش ها: auas

Paydar91

کاربر ممتاز

سلام سعید جان...این چه حرفیه شما ببخش وقتتو میگیرم..بابت لطفی که در حقم میکنی ازت ممنونم... دیر نمیشه... اگه هم خیلی برات زحمت داره بی خیالش شو راضی نیستم به خاطر من از درس بیفتی.

راستی دیدم نوشتی استرس داری خواستم بگم برای همه هستش ... مهم غلبه بر این استرس هستش... من یه برنامه ی ایده الی داشتم که نگو... ولی هر چه به موعد مقرر نزدیک تر میشیم مجبور شدم بیش تر ازشون صرف نظر کنم... دیگه توکل به خدا میرم جلو هر چی خودش بخواد... ریاضی خیلی توش میلنگم فقط دعا میکنم شرایط سوالا به نفعم باشه چون همین طوریش در بدترین حالت میشه گفت حدود 5 سوال رو حذف کردم و باید شانسمو روی 7 تا نهایتش 8 سوال باقیمانده امتحان کنم که اصلا معلوم نیست سخت باشه یا اسون...توی همونایی هم که خوندم توی رشته های دیگه بازم هست سوالایی که نتونم جواب بدم و از اونا هم مباحثی رو حذف کردم البته چاره ای نبود و نیست ....

نمیدونم شما اشتباهات درسیتون رو می نویسید یا نه... من مینوشتم بعدش الان که برگشتم به قبل مبینم خیلی وقتا دوباره همون اشتباهات رو تکرار میکنم و هنوز بهشون مسلط نشدم... خواستم بگم همه چی خوندن و صرفا زیاده خوانی نیست...بلکه مسلط شدن به همون چیزایی هستش که خوندیم و باید توی اون مباحث اشتباهات رو به صفر برسونیم با تکرار... یه بنده خدایی که تک رقمی بود باهاش صحبت می کردم میگفت روی کتاباش نوشته بوده دقت و دقت و دقت ..این روزا عجیب اون حرفشو درک میکنم... اون تونسته بود دقتش ببره بالا و خطاشو به صفر برسونه و سبب شده بود تک رقمی بشه... فرق کسی که رتبش به نظرم 100 تا تک رقمی میشه توی همیناست وگر نه از نظر علمی تفاوت فاحشی ندارند..

و از همه مهمتر حفظ روحیه هستش... خداییش این روزا خیلی سینوسی هستم و توی وضعیت دائمی ثابت با روحیه ی خیلی خوب نمیرم... بعضی وقتا حس میکنم چقدر شرایط خوبه ... یه وقتایی کارم به گره میخوره و کارنامه ها رو نگاه میکنم وحشت میگیره منو بدجور... ولی این روزا شکر خدا بهترم چون دیگه واقعا نتیجه برام مهم نیست و سپردم به خدا... دیگه کاری نبود که در حد توانم انجام نداده باشم... هر چند اشتباهات و کوتاهی هایی داشتم توی این مسیر.... ولی شکر که باز متوجه شدم و میشم ....

این روزا ...روزای تکنیکی شدن هستش نه زیاده خوانی... که اینا با امون گرفتم از خودمون مشخض میشه... بعضی میگم تستا رو جامع بزنید بعضی ها نظر دیگه ای دارند... به هر حال باید تست ها زده بشه و دیگه درسنامه زیاد خونده نشه و مثلا تست ها مبحثی هم که زده میشه کلا زده بشه...مثلا یه روز فصل یک..یه روز فصل دو ...یه روز فصل سه..و هر باز ببنیم مشکل کار چیه و سعی کنیم در صدد رفعش بر بیایم...

قطعا دعای بقیه و لطف خدا خیلی تاثیر گذاره..مخصوصا پدر و مادر...

التماس دعا دارم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید جان...این چه حرفیه شما ببخش وقتتو میگیرم..بابت لطفی که در حقم میکنی ازت ممنونم... دیر نمیشه... اگه هم خیلی برات زحمت داره بی خیالش شو راضی نیستم به خاطر من از درس بیفتی.

راستی دیدم نوشتی استرس داری خواستم بگم برای همه هستش ... مهم غلبه بر این استرس هستش... من یه برنامه ی ایده الی داشتم که نگو... ولی هر چه به موعد مقرر نزدیک تر میشیم مجبور شدم بیش تر ازشون صرف نظر کنم... دیگه توکل به خدا میرم جلو هر چی خودش بخواد... ریاضی خیلی توش میلنگم فقط دعا میکنم شرایط سوالا به نفعم باشه چون همین طوریش در بدترین حالت میشه گفت حدود 5 سوال رو حذف کردم و باید شانسمو روی 7 تا نهایتش 8 سوال باقیمانده امتحان کنم که اصلا معلوم نیست سخت باشه یا اسون...توی همونایی هم که خوندم توی رشته های دیگه بازم هست سوالایی که نتونم جواب بدم و از اونا هم مباحثی رو حذف کردم البته چاره ای نبود و نیست ....

نمیدونم شما اشتباهات درسیتون رو می نویسید یا نه... من مینوشتم بعدش الان که برگشتم به قبل مبینم خیلی وقتا دوباره همون اشتباهات رو تکرار میکنم و هنوز بهشون مسلط نشدم... خواستم بگم همه چی خوندن و صرفا زیاده خوانی نیست...بلکه مسلط شدن به همون چیزایی هستش که خوندیم و باید توی اون مباحث اشتباهات رو به صفر برسونیم با تکرار... یه بنده خدایی که تک رقمی بود باهاش صحبت می کردم میگفت روی کتاباش نوشته بوده دقت و دقت و دقت ..این روزا عجیب اون حرفشو درک میکنم... اون تونسته بود دقتش ببره بالا و خطاشو به صفر برسونه و سبب شده بود تک رقمی بشه... فرق کسی که رتبش به نظرم 100 تا تک رقمی میشه توی همیناست وگر نه از نظر علمی تفاوت فاحشی ندارند..

و از همه مهمتر حفظ روحیه هستش... خداییش این روزا خیلی سینوسی هستم و توی وضعیت دائمی ثابت با روحیه ی خیلی خوب نمیرم... بعضی وقتا حس میکنم چقدر شرایط خوبه ... یه وقتایی کارم به گره میخوره و کارنامه ها رو نگاه میکنم وحشت میگیره منو بدجور... ولی این روزا شکر خدا بهترم چون دیگه واقعا نتیجه برام مهم نیست و سپردم به خدا... دیگه کاری نبود که در حد توانم انجام نداده باشم... هر چند اشتباهات و کوتاهی هایی داشتم توی این مسیر.... ولی شکر که باز متوجه شدم و میشم ....

این روزا ...روزای تکنیکی شدن هستش نه زیاده خوانی... که اینا با امون گرفتم از خودمون مشخض میشه... بعضی میگم تستا رو جامع بزنید بعضی ها نظر دیگه ای دارند... به هر حال باید تست ها زده بشه و دیگه درسنامه زیاد خونده نشه و مثلا تست ها مبحثی هم که زده میشه کلا زده بشه...مثلا یه روز فصل یک..یه روز فصل دو ...یه روز فصل سه..و هر باز ببنیم مشکل کار چیه و سعی کنیم در صدد رفعش بر بیایم...

قطعا دعای بقیه و لطف خدا خیلی تاثیر گذاره..مخصوصا پدر و مادر...

التماس دعا دارم.

چطوری پایدار جون خوبی کم پیدایی؟؟؟

پایدار من تست ها رو بصورت طبقه بندی شده میزنم..شما هم همین کارو میکنید؟

Paydar91

کاربر ممتاز
چطوری پایدار جون خوبی کم پیدایی؟؟؟

پایدار من تست ها رو بصورت طبقه بندی شده میزنم..شما هم همین کارو میکنید؟

ممنون شکر خدا خوبم... شما خوبی ؟ یا بهتر؟

همین دورو برا هستم در خدمت شما...

اره این دو هفته طبقه بندی شده زدم...

من راستش این هفته و هفته ی قبل خلاصه هامو میخوندم و بعدش تست میزدم کل تست های هر فصل... هفته ی قبل 50 درصد اول..این هفته 50 درصد دوم... و ان شالله از هفته ی بعد سه روز اول هفته 50 درصد اول و سه روز دوم 50 درصد دوم... و جمعه ها هم که ازمونه دیگه...البته از هفته ی بعد طبق گفته ی شما دیگه به خلاصه هام رجوع نمیکنم..مستقیم تست میزنم هر جا فراموش کرده بودم و نتونستم حل کنم میرم سراغ خلاصه ها اگه نکتش توی خلاصه ها بود دوباره مرور میکنم نبود اضافه میکنم و ان شالله میخوام همین روندو هی تا کنکور مرور کنم...

دیگه مطلب جدید هم نمیخونم اصلا...

در واقع از هفته ی بعد باید هر روز هر فصل از هر درسی رو یه دور تستاشو به امید خدا بزنم و هر جا مشکل بود هی رفع کنم... و هر هفته یه دو درس مرور میشه...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون شکر خدا خوبم... شما خوبی ؟ یا بهتر؟

همین دورو برا هستم در خدمت شما...

اره این دو هفته طبقه بندی شده زدم...

من راستش این هفته و هفته ی قبل خلاصه هامو میخوندم و بعدش تست میزدم کل تست های هر فصل... هفته ی قبل 50 درصد اول..این هفته 50 درصد دوم... و ان شالله از هفته ی بعد سه روز اول هفته 50 درصد اول و سه روز دوم 50 درصد دوم... و جمعه ها هم که ازمونه دیگه...البته از هفته ی بعد طبق گفته ی شما دیگه به خلاصه هام رجوع نمیکنم..مستقیم تست میزنم هر جا فراموش کرده بودم و نتونستم حل کنم میرم سراغ خلاصه ها اگه نکتش توی خلاصه ها بود دوباره مرور میکنم نبود اضافه میکنم و ان شالله میخوام همین روندو هی تا کنکور مرور کنم...

دیگه مطلب جدید هم نمیخونم اصلا...

در واقع از هفته ی بعد باید هر روز هر فصل از هر درسی رو یه دور تستاشو به امید خدا بزنم و هر جا مشکل بود هی رفع کنم... و هر هفته یه دو درس مرور میشه...

پایدار شما تو یه هفته 50 درصد دوم...تمام تست های همه فصول همه درس ها رو زدی؟؟؟؟؟؟؟:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا