دوستان یه سایت معرفی کنید که بتونم فایل ها رو با سرعت بیشتری آپلود کنم....این پیکو فایل اصلا سرعت نداره
از همین تریبون هم از جناب پایدار عذر میخوام بابت بدقولی که داشتم....باور کن امروز میخواستم آپلود کنم سوالا رو
اما سرعتش ضعیف بود.....آپلود کنم 100 درصد برات لینکشو میفرستم پایدار جون...
سلام سعید جان...این چه حرفیه شما ببخش وقتتو میگیرم..بابت لطفی که در حقم میکنی ازت ممنونم... دیر نمیشه... اگه هم خیلی برات زحمت داره بی خیالش شو راضی نیستم به خاطر من از درس بیفتی.
راستی دیدم نوشتی استرس داری خواستم بگم برای همه هستش ... مهم غلبه بر این استرس هستش... من یه برنامه ی ایده الی داشتم که نگو... ولی هر چه به موعد مقرر نزدیک تر میشیم مجبور شدم بیش تر ازشون صرف نظر کنم... دیگه توکل به خدا میرم جلو هر چی خودش بخواد... ریاضی خیلی توش میلنگم فقط دعا میکنم شرایط سوالا به نفعم باشه چون همین طوریش در بدترین حالت میشه گفت حدود 5 سوال رو حذف کردم و باید شانسمو روی 7 تا نهایتش 8 سوال باقیمانده امتحان کنم که اصلا معلوم نیست سخت باشه یا اسون...توی همونایی هم که خوندم توی رشته های دیگه بازم هست سوالایی که نتونم جواب بدم و از اونا هم مباحثی رو حذف کردم البته چاره ای نبود و نیست ....
نمیدونم شما اشتباهات درسیتون رو می نویسید یا نه... من مینوشتم بعدش الان که برگشتم به قبل مبینم خیلی وقتا دوباره همون اشتباهات رو تکرار میکنم و هنوز بهشون مسلط نشدم... خواستم بگم همه چی خوندن و صرفا زیاده خوانی نیست...بلکه مسلط شدن به همون چیزایی هستش که خوندیم و باید توی اون مباحث اشتباهات رو به صفر برسونیم با تکرار... یه بنده خدایی که تک رقمی بود باهاش صحبت می کردم میگفت روی کتاباش نوشته بوده دقت و دقت و دقت ..این روزا عجیب اون حرفشو درک میکنم... اون تونسته بود دقتش ببره بالا و خطاشو به صفر برسونه و سبب شده بود تک رقمی بشه... فرق کسی که رتبش به نظرم 100 تا تک رقمی میشه توی همیناست وگر نه از نظر علمی تفاوت فاحشی ندارند..
و از همه مهمتر حفظ روحیه هستش... خداییش این روزا خیلی سینوسی هستم و توی وضعیت دائمی ثابت با روحیه ی خیلی خوب نمیرم... بعضی وقتا حس میکنم چقدر شرایط خوبه ... یه وقتایی کارم به گره میخوره و کارنامه ها رو نگاه میکنم وحشت میگیره منو بدجور... ولی این روزا شکر خدا بهترم چون دیگه واقعا نتیجه برام مهم نیست و سپردم به خدا... دیگه کاری نبود که در
حد توانم انجام نداده باشم... هر چند اشتباهات و کوتاهی هایی داشتم توی این مسیر.... ولی شکر که باز متوجه شدم و میشم ....
این روزا ...روزای تکنیکی شدن هستش نه زیاده خوانی... که اینا با امون گرفتم از خودمون مشخض میشه... بعضی میگم تستا رو جامع بزنید بعضی ها نظر دیگه ای دارند... به هر حال باید تست ها زده بشه و دیگه درسنامه زیاد خونده نشه و مثلا تست ها مبحثی هم که زده میشه کلا زده بشه...مثلا یه روز فصل یک..یه روز فصل دو ...یه روز فصل سه..و هر باز ببنیم مشکل کار چیه و سعی کنیم در صدد رفعش بر بیایم...
قطعا دعای بقیه و لطف خدا خیلی تاثیر گذاره..مخصوصا پدر و مادر...
التماس دعا دارم.