گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidba

عضو جدید
سلام ،من خودم پارسال این موقع ها کلی سوال داشتم که چی بخونم و چی کار کنم...حالا امسال اگر در مورد برنامه ریزی و درسایی مثل کنترل/ریاضی/بررسی که تقریبا خوب زدم کسی در مورد منابع و ... سوالی داشت تو این 2 3 روز بپرسه تا بگم ....

Sajjad_k

عضو جدید
به نظر من برنامه ریزی هرکسی برای خودشه و نمیشه برنامه همگانی نوشت . از تجربه همدیگه ستفاده کنیم و تاپیک های رفع اشکال رو فعال تر کنیم به نظر من بهترین کاره....در هر حال من پایه هستم اساسی! :)

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
به نظر من برنامه ریزی هرکسی برای خودشه و نمیشه برنامه همگانی نوشت . از تجربه همدیگه ستفاده کنیم و تاپیک های رفع اشکال رو فعال تر کنیم به نظر من بهترین کاره....در هر حال من پایه هستم اساسی! :)

دوست من هدف از برنامه نوشتن برنامه جزیی نوشتن نیس برنامه کلی هفتگی ریخته میشه و این برنامه برای تمام درسها هستش یعنی شمایی که مثلا سه درس میخونی میتونی با برنامه هفتگی سه درسی که میخونی و توی این سایت اجرا میشه پیش بره.اینجا فقط برای هر هفته فصل تعیین میشه و از هر کتابی خواستی میخونی
بذار یه هفته اجرایی شه اونموقع مشخص میشه

Sajjad_k

عضو جدید
دوست من هدف از برنامه نوشتن برنامه جزیی نوشتن نیس برنامه کلی هفتگی ریخته میشه و این برنامه برای تمام درسها هستش یعنی شمایی که مثلا سه درس میخونی میتونی با برنامه هفتگی سه درسی که میخونی و توی این سایت اجرا میشه پیش بره.اینجا فقط برای هر هفته فصل تعیین میشه و از هر کتابی خواستی میخونی
بذار یه هفته اجرایی شه اونموقع مشخص میشه
من بی صبرانه منتظرم :smile:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من بی صبرانه منتظرم :smile:

من برای هر درس یه تاپیک زدم فقط باید مدیران محترم تایید کنن که احتمالا تا فردا این اتفاق میفته.من میخواستم قبل اینکه برنامه کلی هفتگی قرار داده بشه دوستانی که مثلا توی چند درس میخوان با برنامه هفتگی جلو بیان به صورت پیام خصوصی جواب سوالای زیر رو برام بنویسن تا برنامه ای که نوشته میشه زیاد فشرده نباشه طوری باشه اوناییکه میخوان بخونن وقت کافی داشته باشن.

چند درس رو برای کنکور الان میخواید شروع کنید
روزی حداکثر چقدر وقت دارید برای خوندن
امتحان پایان ترم از کی شروع میشه و برنامتون به چه شکل هستش

میدونید نمیخوام بعد اینکه تایید شد حالا باز یکی دو روز صبر کنیم تا یه برنامه بنویسیم میخوام همین الان هرکی این پستو میخونه و میخواد درس ها رو شروع کنه پیام بده و جواب سوالارو بده من تا فردا پس فردا یه برنامه بگم شمام نظرات و پیشنهاداتتونو بدید تا زودتر شروع کنیم خب

power4ever

عضو جدید
سلام ،من خودم پارسال این موقع ها کلی سوال داشتم که چی بخونم و چی کار کنم...حالا امسال اگر در مورد برنامه ریزی و درسایی مثل کنترل/ریاضی/بررسی که تقریبا خوب زدم کسی در مورد منابع و ... سوالی داشت تو این 2 3 روز بپرسه تا بگم ....
دوست عزیز لطفا منابعت رو بگو یا واسم بصورت خصوصی پیامش کن ممنون

navidba

عضو جدید
دوست عزیز لطفا منابعت رو بگو یا واسم بصورت خصوصی پیامش کن ممنون
کنترل راهیان ارشد تقوی کنی ، ریاضی مهدنسی معتقدی+نیکوکار ، معادلات متقدی ، بررسی پوران ....منابع زیاد مهم نیست مهم اینه که آدم مفهومی بخونه که سوال رو پیچوندن بشه فهمید قضیه رو...

power4ever

عضو جدید
کنترل راهیان ارشد تقوی کنی ، ریاضی مهدنسی معتقدی+نیکوکار ، معادلات متقدی ، بررسی پوران ....منابع زیاد مهم نیست مهم اینه که آدم مفهومی بخونه که سوال رو پیچوندن بشه فهمید قضیه رو...
درصدات چطور بود؟

Reza82N

عضو جدید

سلام
نظر منم همینه اقا مسعود :)

0192

عضو جدید
میدونید نمیخوام بعد اینکه تایید شد حالا باز یکی دو روز صبر کنیم تا یه برنامه بنویسیم میخوام همین الان هرکی این پستو میخونه و میخواد درس ها رو شروع کنه پیام بده و جواب سوالارو بده من تا فردا پس فردا یه برنامه بگم شمام نظرات و پیشنهاداتتونو بدید تا زودتر شروع کنیم خب

یه فکری به ذهنم رسید

ممکنه کسایی که از این امتحان اجباری:) نتیجه خوبی گرفتن عکس چکیده یا خلاصه مطالب یا نکات مفید مدنظر خودشونو در اختیار ما هم قرار بدن؟

deer

عضو جدید
توی کنکور تست زدن خیلی مهمه اشنباهی که پارسال کردم این بود تمام درسها رو خوب خونده بودم اما تست کافی نزده بودم و همین باعث شد درصدهام خیلی پایین باشه و یک جورایی وقت کم بیارم
به نظرم ماه های اولیه که تست میزنید سعی کنید زمان بندی هر تست رو هم به مرور رعایت کنید تا سر جلسه وقت کم نیارید و سریع بتونید تصمیم بگیرین

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام دوستان من بعد مدتها اومدم اما ایندفه با منابع تهیه شده و روحیه ای خوب.. مشکلی هم که داشتم ب امید خدا حل شد..دیگه از امروز فردا میخوام شروع کنم برنامه ریزی ک کردم اینه که تا اخرمرداد بتونم 4تا درس اصلی(مدار، ریاضی،الکترونیک ،سیگنال ) رو ب موازات هم پیش ببرم و خلاصه نویسی کنم.. معادلات و کنترل هم میمونه برابعدش..
روزهای زوج صبحها مدار و بعدازظهرا ریاضی و روزهای فرد هفته صبحها الکترونیک و بعدازظهرا سیگنال.. البته دارم لغات 504 رو هم با لایتنر اندرویدی پیش میبرم .. دوستان نظری پیشنهادی در رابطه با برنامه ریزی سه ماهه اول دارن بدن خوشحال میشم استفاده کنم از نظراتتون..:smile:

Reza82N

عضو جدید

سلام دوستان من بعد مدتها اومدم اما ایندفه با منابع تهیه شده و روحیه ای خوب.. مشکلی هم که داشتم ب امید خدا حل شد..دیگه از امروز فردا میخوام شروع کنم برنامه ریزی ک کردم اینه که تا اخرمرداد بتونم 4تا درس اصلی(مدار، ریاضی،الکترونیک ،سیگنال ) رو ب موازات هم پیش ببرم و خلاصه نویسی کنم.. معادلات و کنترل هم میمونه برابعدش..
روزهای زوج صبحها مدار و بعدازظهرا ریاضی و روزهای فرد هفته صبحها الکترونیک و بعدازظهرا سیگنال.. البته دارم لغات 504 رو هم با لایتنر اندرویدی پیش میبرم .. دوستان نظری پیشنهادی در رابطه با برنامه ریزی سه ماهه اول دارن بدن خوشحال میشم استفاده کنم از نظراتتون..:smile:

سلام وحید آقا در مورد لغات بگم : سعی کن تمام لغات ۵۰۴ را بکشی بیرون (شخم بزنی) هیچی از قلم نیوفته/تمام workd review ها و تمام تمرین خلاصه هر کلمه ای هست،الان نمیدونم کجای کاری یا درس چندی ولی همون اولا فشار میاد بعدش میای درسای آخر میبینی دوتا درس رو هم بزور _۶۰_ ۵۰ تا لغت جدید- تازه در شرایطی وسواس خرج بدی -نداره
موفق باشی
درمورد برنامت هم دوستانی که صاحب نظرند نظر بدند بهتره.
انشالله که دیگه مشکل به سراغت نیاد .

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این تجربه ی من هستش در مورد زبان:
اول لغات کنکورهای سالای قبل
بعد تافل
بعد 1100
بعد504
خودم تقریبا پارسال یه مدت کوتاه روزی 2 ساعت زبان خوندم نزدیک 2000تا لغت یادگرفتم کنکورم از ده تا ووکب نه تا درست زدم خدا روشکر. امسال که به امید خدا میخام شروع کنم چون تاحدودی اون سه تا منبع اول رو مسلطم میخام از 504 شروع کنم و بعد ی جورایی اون سه تای اولی رو که فک کنم 60 درصد دوره است برام و 40 درصد یادگیری رو ادامه بدم. اما پیشنهاد اکیدم این هستش که این ترتیبو رعایت کنید بهتر هستش.

sanup2006

عضو جدید
اگر میشه منابع رو واسم پخ کن.
من شنیدم که میگن معادلات رو باید اول شروع کنی حالا ریاضی مهندسی باشه بعد.

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

این تجربه ی من هستش در مورد زبان:
اول لغات کنکورهای سالای قبل
بعد تافل
بعد 1100
بعد504
خودم تقریبا پارسال یه مدت کوتاه روزی 2 ساعت زبان خوندم نزدیک 2000تا لغت یادگرفتم کنکورم از ده تا ووکب نه تا درست زدم خدا روشکر. امسال که به امید خدا میخام شروع کنم چون تاحدودی اون سه تا منبع اول رو مسلطم میخام از 504 شروع کنم و بعد ی جورایی اون سه تای اولی رو که فک کنم 60 درصد دوره است برام و 40 درصد یادگیری رو ادامه بدم. اما پیشنهاد اکیدم این هستش که این ترتیبو رعایت کنید بهتر هستش.

دوست عزیز میشه دلیل این ترتیبی که گفتی رو هم بگی؟من تجربه ای ندارم اما فک میکردم 504 از اینا آسونتره!!!
اینکه لغات سالهای قبل رو گفتی منظور لغات عمومیه تمام رشته هاست؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز میشه دلیل این ترتیبی که گفتی رو هم بگی؟من تجربه ای ندارم اما فک میکردم 504 از اینا آسونتره!!!
دلیل ترتیبی که گفتم آسونی یا سختیش نبود. خوب ببینید من اصلا روی 504 رو باز نکرده بودم ولی سر کنکور بدون هیچ فشاری در عرض 3-4 دقیقه به ووکبا جواب دادم طوری ک باورم نمیشد کنکوره!!! و خوب چیزایی که خونده بودم در درجه اول لغات سالای قبلو به جز البته 4 سال اخیر (چون که کتابی که داشتم قدیمی بودش:دی) حفظ کردم. بعدش کتاب 504 یا 1100 رو اصلا ندارم اما یه کتاب داشتم مال آقای البرزی موسسه پارسه که اونم از دست دوم فروشی خریده بودم یه کم قدیمی بود خخخخ اونم خوندم که خودم نمیدونستم ولی چون هرچی دوستام از تافل که منبع اصلی مطالعشون بود ازم میپرسیدن بلد بودم فهمیدم که آقای البرزی هم اکثرا لغات تافل رو آورده بوده تو کتاب پارسه. پس نتیتجه گیریم این شد که تو کنکور "بیشتر" از لغات سالای قبل و تافل میدن. یکی از دوستام کتاب زیر ذره بینو داشت من این کتابو ندیدم اما اون دوستم میدونستم که زبانش خوب نیست اما اونو ک خوند خیلی پیشرفت کرد.چیز خاصی ام نیست نزدیک 2هزارو خورده ای لغت رو توش آورده که اگه بلد باشی خ کمکت میکنه. میدونید اگه آدم بخواد کتاب بخره خ هستش برای زبان. باید دونه دونه بخونی . قبلیارو ک خوندی بذاری رو دوره بعد ی جدیدشو شروع کنی و واقعا زبان شروع میشه اما تمومی نداره ...راستی لغت سالای قبل هم بله منظورم همونی هستش ک شما گفتین. من از کتاب راهیان که داشتش لغتای سال قبلو خوندم. اکثر کتابای زبان عمومی اصولا دارن لغتای سالای قبلو به صورت یه مجموعه تو کتاباشون.

Joe_Bel

کاربر ممتاز

Joe_Bel

کاربر ممتاز
خودشون گفتن تجربه خودشون هست ... به نظر من باید پله پله رفت دبیرستان ، دانشگاهی ، 504،سالهای گذشته، 1100 ، تافل ، GER

deer

عضو جدید
خودشون گفتن تجربه خودشون هست ... به نظر من باید پله پله رفت دبیرستان ، دانشگاهی ، 504،سالهای گذشته، 1100 ، تافل ، GER

دوست عزیز سطح واژگان و اطلاعات هر کسی باهم فرق میکنه هر نفر بر حسب توانایی و اطلاعاتش باید الویت بندی کنه ولی حتما سالهای گذشته رو بخونین

Reza system 94

عضو جدید
سلام اقا وحید
منم دقیقا همین 4تا درسی که شما گفتی دارم میخونم همراه زبان که فعلا 504 هستم
معادلات رو حدودا تیرماه به برنامم اضافه میکنم
موفق باشی

bahram1992

عضو جدید
بچه ها به من کمک کنید :(
من هنوز موندم واسه ارشد کنترل ادامه بدم یا الکترونیک :cry:
من عاشق مدار و الکترونیکم ولی از فیزیک الکترونیک و ادوات بدم میاد یعنی باید واسه ارشد اگه الکترونیک میخونم یا دیجیتال برم یا مدار و سیستم
ولی تقریبا چیز زیادی از کنترل نمیدونم...
درسامو هم با استادای خوب و نمره خوب پاس کردم. مثلا دوتا مدار و کنترل خطی رو با شیرین آبادی پاس کردم.
الکترونیکم با دکتر سوداگر و ...
اعتماد به نفس بالایی هم دارم :D میخوام ایشالا رتبه دورقمی باشم

Sajjad_k

عضو جدید
من عاشق مدار و الکترونیکم ولی از فیزیک الکترونیک و ادوات بدم میاد یعنی باید واسه ارشد اگه الکترونیک میخونم یا دیجیتال برم یا مدار و سیستم
درسامو هم با استادای خوب و نمره خوب پاس کردم. مثلا دوتا مدار و کنترل خطی رو با شیرین آبادی پاس کردم.

شما اینقده که اعتماد به نفس داری چرا یه رقمی نمیخوای بشی حالا؟؟به دو رقمی قانع نشو... پرچم باراجین هم بالاستا! باراجین بودی دیگه؟؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
شما اینقده که اعتماد به نفس داری چرا یه رقمی نمیخوای بشی حالا؟؟به دو رقمی قانع نشو... پرچم باراجین هم بالاستا! باراجین بودی دیگه؟؟

کسیکه الان واسه خودش رتبه تک رقمی و دورقمی تصور نکنه شروع نکنه واسه ارشد خوندن بهتره!
همین الان این تصورات باعث ایجاد شور و انگیزه در آدما میشه که تلاش کنن.حتی به نظر من بهتره الان واسه خودتون توی درسای مختلف درصد خاصی تعیین کنید و تلاش کنید با مطالعه درست به اون درصدا برسید.هرچند از پاییز به بعد باید دیگه به درصد و این حرفا فکر نکنید ولی الان برای ایجاد انگیزه و شوق درس خوندن میتونه مفید باشه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بحث تغییرگرایش اونم تو برق خیلی مهم هستش اکثرا که بدون علاقه تغییر گرایش میدن یا همینطوری صرف اینکه رتبشون تو اون گرایش بهتره میزنن میرن خیلی ضرر میکنن و بعضا هیچ لذتی از ارشدشون نمیبرن. شما هیچی از کنترل نمیدونین بعد موندین برین کنترل یا الکترونیک؟؟؟!!!!! خوب برین سر فصل دروس کنترل توی کارشناسی رو ببینید و هم چنین گرایش مد نظرتون تو ارشد . ایننطوری میتونین تصمیم بگیرین. اینم در نظر بگیرین اگ تغییر گرایش بدین بعضا باید یه نیم ترم تو دانشگاه دروسشو پاس کنید.

• Like
واکنش ها: 0192

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسیکه الان واسه خودش رتبه تک رقمی و دورقمی تصور نکنه شروع نکنه واسه ارشد خوندن بهتره!
همین الان این تصورات باعث ایجاد شور و انگیزه در آدما میشه که تلاش کنن.حتی به نظر من بهتره الان واسه خودتون توی درسای مختلف درصد خاصی تعیین کنید و تلاش کنید با مطالعه درست به اون درصدا برسید.هرچند از پاییز به بعد باید دیگه به درصد و این حرفا فکر نکنید ولی الان برای ایجاد انگیزه و شوق درس خوندن میتونه مفید باشه
یه چیزیم بگم، به نظر من میانگین درصدا خیلی فرق کرده. یعنی کسی نیاد کارنامه های 90 رو ببینه بعد با خودش بگه مثلا اگه فلان درس فلان درصدو بگیرم پس حله. کارنامه های جدیدو فقط بررسی کنید. امسال و سال گذشته. درصدای رتبه برترا(1 تا 10) امسالو از کجا بدونیم:question:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا