سلامبا سلام به همه برو بچ گل باشگاه
دیروز با دکتر پژمانفر تو دانشگاه کلاس طراحی پست داشتم.معمولا 10 دقیقه استراحت بین کلاسها بچه ها ازش سوالای مرتیط با کنکور می پرسن. یکی از بچه هایی که ارشد 92 رو به قوله خودش عالی داده بود (میگفت ماشین 100 زده مدار 78 بررسی 59 و...) به استاد گفت من پارسال کتاب شما رو ورق به ورق خوندم و حدود 10 مورد اشتباه علمی یافتم. چرا شما که بقول خودتون 12 ساله درس میدید دچار این اشتباهات شدید. پژمان فر می گفت که اولا" اشتباهاتی که شما میگی علمی نیست محاسباتیه و ثانیا" تو کل کتاب حدود 1100 تا تست و مثالو حل کردم اگه 10 تا که هیچی 50 تا هم مشکل دار باشه میشه 4.5 درصد. ضمنا میگه تقصیر ویراستارهای کتابه که پول میگیرن و کار نمیکنن همشون هم از رتبه های برتر ارشد سالهای اخیرن میگفت پارسال حدود 2 میلیون تومن بابت وبراستاری دادم باز هم این اشکالات وجود داشت. البته گفت تو چاپ جدید که برا نمایشگاه کتاب میاد بیرون تقریبا همه اشکالاتش برطرف شده. میگه وقتی زیاد مسئله حل میکنی بعضا می بینی که به اشتباه با اطلاعات مسئله قبل مسئله بعدی رو حل میکنی؟ می گفت تو یه مسئله ضریب قدرت 0.6 داده بود من چون زیاد رو مسئله قبلی که ضریب قدرتش 0.8 بود فکر کرده بودم ناخود آگاه برا این مسئله هم همون0.8 رو استفاده کردم و جواب غلط بدست اومده. میگه تو چاپ چهادهم تقریبا اشتباه نداره. چون تو فاصله یکسال گذشته 9 بار از روش درس دادم . البته تو دانشگاه طراحی پست و تولید نیروگاه میگه و خیلی مسلطه. جزوات درسیش هم خیلی کاملا". آدم مرتب و منظمی . روز 28 اسفند اومده بود دانشگاه که کلاس تشکیل بده.
به نظر من اگه یه کتاب متن خوبی داشته باشه تا بتونی مطلبو بگیری از اشتبتهات کوچیکش میشه گذشت. همون قدر که اوون کتاب اونقدر خوب بوده که بعدش تو فهمیدی فلان مسئله اشتباه حل شده معلومه که کتاب خوبیه. اسم نویسنده و انتشارات هم اصلا مهم نیست. میخواد نویسنده کتاب قوچعلی باشه از انتشارات بالا برره یا دکتر فلانی باشه از انتشارات دانشگاه شریف. من یه کتاب کنترل خریده بودم برا پایان ترم درس کنترل خطی از روش بخونم ماله پوران پژوهش بود. کلی اشتباه محاسباتی داشت ولی مطلب رو خوب رسونده بود بطوریکه پایان ترمو 18.5 شدم. خوب مگه از یه کتاب چی میخوای ؟ نویسندش هم اصلا معروف نیود.اینکه رو کتاب بزنه دکتر عابدی یا پرفسور میرسلیم یا پرفسورجبه دار که برا ما نون و آب نمیشه(ضمن اینکه این استادا هر کدوم جند تا کتاب دارن که زیاد هم....). اگه جسارت نباشه بنظرم ادم های کم خرد عقلشون به چششونه تا می بینن که اسم یه استاد بزرگ رو جلده کتابه سریع می خرنش کاری هم به محتواش ندارن.
اینها اطلاعات من بود از کتاب ماشین که تازه بدست آوردم. خواهشن اگه کسی در مورد سایر کتاب های کنکوری اطلاعاتی داره همین جا به اشتراک بگذاره تا پولمون رو بابت کتابهای بیخودی هدر ندیم من که پول کلاس رفتن ندارم. امیدم فقط به همین کتابهاست.
نه اشتباه علمی هم داره...
اگه کتابشو داشتم میگفتم کدوم سوالا بود!
ولی من از کتابش راضی هستم با همه ی این اشتباهات. چون مثل کنترل پوران کامله من برای کنترل هم روش حل راهیان رو بیشتر از پوران قبول دارم ولی درسنامه رو از رو پوران خوندم