.V A H I D.
عضو جدید
واسه بررسی چی خوندین؟بازم سوالی داشتی در خدمتم
آخرین ویرایش:
واسه بررسی چی خوندین؟بازم سوالی داشتی در خدمتم
واسه بررسی چی میخونین؟
اتفاقت کتاب مهندس تقدسی مفهومی تر و دقیق تر توضیح داده.خودشونم گفتن برای خوندنش نیاز به پایه قوی نیست
من کتاب الکترونیک اسلام پناه رو به مبحث تحلیل ac که رسیدم تعجب کردم!!! این راه حل جریان و جریان کشی رو تا حالا تو عمرم ندیدم. ما تو دانشگاه برای بهره یا هر چیزی مث Ro و Ri و... یه مدل " پای " مدار رو رسم میکردیم و گام به گام بهره میگرفتیم تا برسیم به Vi/Vo . ولی این روش اقای اسلام پناه برای من که خیلی غریبه دوستان همچین مشکلی ندارن ؟
با خودم گفتم حالا این مبحث رو با راه حل خودم میرم جلو و بقیه اش رو با همین کتاب میرم جلو و نگاهی که ک ردم تا آخر کتاب با همین روش جریان و جریان کشی !!! رفتن جلو و موندم که منبع رو عوض کنم یا نه !!!!
کتاب الک مدرسان رو یادم میاد برای کنکور کارشناسی ناپیوسته خوندم از همون روش آشنا حل کرده بود ولی اینجا من که به تناقض رسیدم!!!!!!!!!!!
حالا اساتیدی که این راه رو رفتن پیشنهاد چیه؟ این راه حل رو یاد بگیرم و سعی کنم خودمو با این کتاب وفق بدم ؟!!!
من دو کتاب مهندس تقدسی و بانک تست مهندس کهن رو بهترین ترکیب میدونم. شما هم بدون هیچ وقت طرف رو متهم نکنی و اینکه اگه نظری خلاف نظرت بود با عصبانیت جواب ندی و اینکه رو هیچ چیز تعصب نداشته باشی. تا کسب نتیجه لازم دیگه به سایت نمی یام.یا حقمن کتاب مهندس کهن رو ندیدم.فقط فصل اولش و از سایت نصیر دانلود کردم و جذابیتی برام نداشت و جالب هم نبود.اما بانک تستش رو هر کسی که میخواد بالا بزنه حتما باید حل کنه چون خودم بانک تستش رو دیدم و میدونم که سطح سوالاتش بالا هستن.در کل بانک تست مومن زاده و کهن رو یک داوطلب خوب کنکوری بهتره تهیه کنه.
من دیگه وقت و حوصله ادامه دادن به این بحث رو ندارم پویان جان و دیر به دیر به این سایت سر میزنم و امشب بعد حدود یک هفته اومدم.در کل امیدوارم که دوستان در وسواس انتخاب منابع به قهقرا نرن.همچنان امیدوارم از کتابهایی که انتخاب کردی حداکثر نتیجه رو بگیری و این رو هم بدونی که هیچ وقت بدون مطالعه کامل یک کتاب در موردش نظر ندی چون این تاپیک مخاطب زیادی داره و اگر کسی به واسطه حرفهای شما خدای نکرده گمراه بشه گناهش فقط گردن خود شماست.به قول یکی از دوستان اگر بعضی افراد شعفی که در پست زدن داشتند رو در درس خوندن داشتند هیچ مشکلی بابت کنکور نداشتند!
همگی موید باشید
سلام
دوستان من کتابهای پارسه رو گرفتم در ضمن کتاب
پوران پژوهش برای مدار
ریاضی مهندسی مسعود نیکوکار
سپاهان برای الکترونیک و تجزیه و تحلیل
به نظر منابع خوبی دارم یا نه؟
برای کنترل چه کتابی خوبه؟
دوستان کسی سرفصل دروس را دارد؟؟
دوستان یه حرف حاشیه ای :
خدایش دخترا واسه خودشون حال میکنن ٬ هی میتونن کنکور بدن امسال نشد سال دیگه ٬ اما بیچاره پسرا
من خودم یه فکرم سمت درس خوندنه یه فکر دیگم سمت اینکه هفت ماه دیگه که باید برم سربازی ٬ اموزشی و خدمتم کجا میفته ! تازه بعدشم اگه نتایج بیاد و قبول بشم دوباره نصف بیشتر سربازیم میمونه واسه اینده .
عجب اینده روشنی داریم ما پسرا ٬
اگه همه چی سرجای خودش پیش بره تازه ۲۶ ٫ ۲۷ سالگی میتونیم یه نفس راحت بکشیم اونم به شرطی که دیگه نخوایم درس بخونیم . ( البته در مورد نفس راحت چیزی نگم بهتره )
خدا عاقبت همه پسرا رو به خیر کنه .
دوستان یه حرف حاشیه ای :
خدایش دخترا واسه خودشون حال میکنن ٬ هی میتونن کنکور بدن امسال نشد سال دیگه ٬ اما بیچاره پسرا
من خودم یه فکرم سمت درس خوندنه یه فکر دیگم سمت اینکه هفت ماه دیگه که باید برم سربازی ٬ اموزشی و خدمتم کجا میفته ! تازه بعدشم اگه نتایج بیاد و قبول بشم دوباره نصف بیشتر سربازیم میمونه واسه اینده .
اگه همه چی سرجای خودش پیش بره تازه ۲۶ ٫ ۲۷ سالگی میتونیم یه نفس راحت بکشیم اونم به شرطی که دیگه نخوایم درس بخونیم . ( البته در مورد نفس راحت چیزی نگم بهتره )
خب این خودش بزرگترین انگیزه براشماست محرک خوبی ست
در مورد دخترا هم زیاد اونطوری که فکر میکنید نیس بالاخره ماها هم مشکلات خودمونو داریم...از جمله اینکه قبول نشی بهونه واسه شوهر کردن نمی مونه:دی
بعدشم اگه شوهر اجازه بده درس بخونی کلی مسیولیت و مشکلات هست..
دوستان یه حرف حاشیه ای :
اینجوری هم نیست. مثلا شما اگر سربازی نداشتی 5 6 سال کنکور میدادی ؟!!!!!
پس زیاد توفیری نداره با همین شرایط سربازی هم میتونی 3 بار کنکور بدی فک نمیکنم وقت کمی باشه.
گیر اصلی وقتیه که بخوای کار پیدا کنی.
سربازی که چیزی نیست و در مقابل کار پیدا کردن تفریح حساب میشه.
کتاب رو یا باید از کسایی که قبلا خوندن بگیری یا از دست دوم فروشی ها .سلام
بچه ها من الکترومغناطیس رو در حد یه جزوه دانشگاه پاس کردم
2بار هم رفتم روی کتاب پارسه بخونم اما نتونستم پیش برم و همون اول ها زمین گیر شدم!
به نظرتون چیکار کنم تا بتونم این درس رو یاد بگیرم و واسه ارشد سفید نزارم
یادگیری با فیلم های باغستانی و کتاب پارسه چطوریه؟اول فیلم ها رو ببینم و بعد کتاب پارسه رو بخونم
در ضمن کتب پارسه رو به صورت تکی نه پکی!! از کجا گیر بیارم؟
ممنونم
سلام
2بار هم رفتم روی کتاب پارسه بخونم اما نتونستم پیش برم و همون اول ها زمین گیر شدم!
یادگیری با فیلم های باغستانی و کتاب پارسه چطوریه؟اول فیلم ها رو ببینم و بعد کتاب پارسه رو بخونم
ممنونم
سلام
ممنونم
سلام من فیلم باغستانی رو با کتاب پارسه خوندم واقعیتش خوب بود اما سر جلسه کمبود تایم آوردم و منفی زدم یکی از دوستام که مغناطیس خوب زده اونم این دوتا رو خونده اما در آخر برای تست از کتاب جهش استفاده کرده، مدرسان شریف جلد جدیدشو ندیدم اما قدیمش یه دارای یه سری فروملهای اثبات شده است که اصلا به درد نمی خوره به نظر من مغناطیس واقعا درس سخت و وقتگیری است و درس کاملا مفهومی ،در ضمن باید کل کتاب خونده بشه اون وقته که مسایل رو باید تشخیص داد از کدوم فصل راحتتر حل میشه حل کرداز خود موسسه بگیر ادرسش م یوسف اباد تلفن 84388 کتاب فروشی ش تو موسسه است اما من از مدرسان خیلی راضی ترم
سلام من فیلم باغستانی رو با کتاب پارسه خوندم واقعیتش خوب بود اما سر جلسه کمبود تایم آوردم و منفی زدم یکی از دوستام که مغناطیس خوب زده اونم این دوتا رو خونده اما در آخر برای تست از کتاب جهش استفاده کرده، مدرسان شریف جلد جدیدشو ندیدم اما قدیمش یه دارای یه سری فروملهای اثبات شده است که اصلا به درد نمی خوره به نظر من مغناطیس واقعا درس سخت و وقتگیری است و درس کاملا مفهومی ،در ضمن باید کل کتاب خونده بشه اون وقته که مسایل رو باید تشخیص داد از کدوم فصل راحتتر حل میشه حل کرد
من خودم تا حالا مغناطیس نخوندم اما یکی از دوستام میگفت کتاب مدرسان شریف خیلی کامل هست ودر عین حال سنگین..میگفت بهترین کتاب واسه مغناطیسه
من کتاب مدرسان رو گرفتم فصل اولشم چند بار خوندم تا فهمیدمش به نظرم بهتر از کتاب پارسه هستش. کتاب پارسه رو هم دارم از دوستم گرفتم . ولی اصلا به درد نمیخوره چون تا میایی یه چیزی رو یاد بگیری مثالی یا تستی نیست تا خودتو امتحان کنی .
بهتره اگر میخواید از کتاب پارسه بخونید یه کتاب هم برای تست زدن داشته باشید . چون کل کتاب ها رو نخوندم نمیتونم بگم کدومش بهتره
سلام.
کتاب ماشین پوران دو جلده ؟ یکیش 1 و یکیش 2 ؟قیمتاش رو کسی داره ؟
مدار هم همینطوره ؟ اونم قیمتاش رو بگید .
کتابای دیگه که برا ارشد بیشتر معرفی میکنید دیگه کدوم دو جلدین ؟
حسابی رو خرج افتادیم پس باید دونه دونه کتاباشو بگیرم بخونم .![]()
سلامسلام
پس بهترین و روان ترین کتاب کنکور واسه الکترومغناطیس چیه؟
1. پارسه
2.مدرسان
3.جهش
4.جزوه و فیلم مهندس باغستانی
کدوم رو بخونم!!!؟