روز دانشجو رو به همه بچه های گل مهندسی شهرسازی تبــــریک می گم و براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم .
هر جا که هستید پاینده و سربلند باشید.
.
هر جا که هستید پاینده و سربلند باشید.
.
سلام بچه ها ببخشید مزاحمتون شدم واقعیتش من می خواستم سریع برم سراغ اصل کلام که سرتون به درد نیاد. واقعیتش من در داخل یک مسابقه طراحی شهری که در داخل امریکا برگزار شد شرکت کردم و کارم برای رای دهی از طریق اینترنتی مورد پذیرش واقع شده است از شما می خواهما گر امکان دارد به آدرس سایت زیر بروید و به کارم رای بدهید ممنونم.
http://connectedcitygallery.com/125.html این آدرس را در مرورگر خود کپی کنید و بعد فقط دکمه vote را کلیک کنید
ممنونم
سلام دوستان یک سوال داشتم
من رشته ام معماری بود امسال واسه ارشد شهرسازی خوندم امتحانمم بد ندادم ولی واسه ازمون تحلیلی تشریحی نمیدونم باید چیکارکنم اصلا چی بخونم.اگه کسی بتونه راهنماییم کنه خیلی خوشحال میشم.
خاک گرفت اینجا رو واه واه
خوب یکم گرت گیری کن
دستم درد می کنه
چقدم مردم خوب بلدن از این کاراوب دستت درد کنه، فوت کن
من مهندس شهر سازی نیستم صحبتی ندارم......حوصله هم ندارم...........
یا خدا بچه ها اعصاب مصاب ندارن هاااااااااااااااااااااامن مهندس شهر سازی نیستم صحبتی ندارم......حوصله هم ندارم...........
چقدم مردم خوب بلدن از این کارا
چن بار اتاقتو با فوت گرد گیری کردی؟
اشکال نداره
یا خدا بچه ها اعصاب مصاب ندارن هاااااااااااااااااااااا
به خدا من بی تقصیرم
من اینکارو نکردم، هرکی هم انجام داده دسش درد نکرده، اولین تجربه بودچقدم مردم خوب بلدن از این کارا
چن بار اتاقتو با فوت گرد گیری کردی؟
اشکال نداره
همون کاری ک تو تالارای دیگه می کنیم !!!!شما جفتتون شهرسازی هستید؟اینجا چیکار میکنید؟
درضمن سلامتون کو؟بزنم لهتون کنم؟
نه جان تو این ی باره رو کوتاه بیا، گناه داریمدرضمن سلامتون کو؟بزنم لهتون کنم؟