mandana_f
عضو جدید
قصه نخور .. رتبه من شد 412 .. یعنی معرکه تست ها رو زدم .. مشترک همش 6 درصد زدم .. اومدم خونه و حسابی به خودم میخندم .. سولایی رو غلط زدم که نگوو .. اونطرف هوش تازه دیروز کتابمو دوستم سر جلسه واسم آورد ولی 61 درصد زدم (مدیریت رو سوال آخرش توی کتاب MIS که تابستون پاس کرده بودم خونده بودم که همون یه سوال رو زدم رتبه اون درس شد 84 .. من موندم کسی مدیریت نمیخونه !! )
به رتبت نگاه نکن .. به اینکه چقدر از آزمون چیز فهمیدی نگاه کن .. جالبه بدونی بعضی از شکیاتم در مورد سوالات توی آزمونها میاد .. و دقیقا من اون گزینه اشتباه رو میزنم .. بعد میام خونه غلطام رو بر طرف میکنم
ولی امیر بشین بخون .. اینکه چقدر هوش داری رو کار ندارم .. ولی سعی کن ساعت درس خوندنت و درگیر بودن با درسات رو ببری بالا
(حالا خودم از تو بدتر شدم .. رتبم بهتر میشد چقدر نصیحتت میکردم .. )
آزمون پارسه رو خراب کردم.امنیت و شبکه شدم ۳۶۱ آی تی و تجارت ۳۳۸.
یه نفر به من دلداری بده لطفا.(جدی بگیرید،نادر پیش میاد با کسی درددل کنم یا دلداری بخوام)
دوستان پارسه ای می بینم که همتون عین من پسرفت کردید
من که دیگه ser شدم !! ( همون بی حس ! )
رتبه ام 157 شد و به خودم گفتم ای گندت بزنن با این تست زدنت ! چقدر درصدهام پایین بود ! واقعا موندم چرا اینجوری زدم ! با اینکه مسلط بودم روی اکثر درس ها .
ساختمان داده اش ناجوانمردانه سخت بود ! مشترک رو 32 درصد زدم . مدیریتش هم سخت بود امیر حسین خان ! من توی 25 دوم 61 درصد زدم و رتبه مدیریتم 3 شد !
( در کمال ناباوری ! ) این سری 5 درصد زدم و رتبه ام
160 شد حدودا !! این مدیریت اصلا حساب کتاب نداره !! میانگین مدیریت هم که اگر دقت کرده باشین منفی بوده این سری !!
امیر خان ( دراگو ) خداییش بی خیال باشید ! من خیلی بدتر از شما بودم اما دیدم هیچ دردی رو دوا نمیکنه این دپرس شدن هر چند خودم خدای نا امیدی هستم !
ولی با این رتبه هایی که میارم دیگه به خودم میگم بی خیال رتبه تو فقط بخون !
یه بنده خدایی دیروز یه حرف خیلی خوب بهم زد گفت خیلی از رقیبهات همین روزا میدون رو خالی میکنن !
-----------------
خب دوره ی نت اینجانب ساعت 12 شب تموم میشه و باید تمدید بشه که هنوز نشده ! کی برگردم خدا میدونه
فعلا فقط درس بخونید تا بیام ببینم چه گلی به سر خودتون و ما زدید ! ( آخ خدا یعنی میشه کل بچه ها تالار آی تی حداقل دو رقمی بیارن )
آخرین ویرایش: