سلام به همه مهندسین گل درسا را خوب بخونین و آموزشهای عملی هم فراموش نشه.
چرا اینجا اینقدر خلوته ؟
چرا اینجا اینقدر خلوته ؟
مهندس تو هم هر چند ماه یه بار میای ها!سلام به همه مهندسین گل درسا را خوب بخونین و آموزشهای عملی هم فراموش نشه.
مشغول خراب کردن امتحان فیزیک ۲ در ترم هشتم هستیم! دلیل خلوتی اینه.چرا اینجا اینقدر خلوته ؟
سووووووووووووووووووووت!
خوبه شلوغ شد نه
سلام به شما
به بخش ما خوش اومدی مهندس
اما خیلیم غیر عادی نیست که اینجا خلوت باشه چون همه دانشجوییم و وسط تایم امتحانامون هستیم.همه که مثل شما نیستیم که فارق از تحصیل باشیم.
ولی باز هم سر میزنیم مثل الان.
مشغول خراب کردن امتحان فیزیک ۲ در ترم هشتم هستیم! دلیل خلوتی اینه.
خب چرا شما یه بحث رو شروع نمیکنی تا ما ادامه اش بدیم؟
نگاه کنین کی اومده!
توی این یه هفته به دلایل عجیب غریب و تا حدی مسخره ای دسترسی به اینترنت نداشتم.اینترنت خونه قطع بود،منم از ۶ام دی (که امتحان اقتصاد دادم) تا دیروز ۱۶ ام دی (که رفتم آزمون پارسه) از خانه خارج نشدم!!
اولین جایی که اومدم همین باشگاه بود و اولین کاری که کردم ایمیل دادن به یکی از دوستان بود.
الان هم یادم اومد که راستی باید برم ببینم نمره ها اومده یا نه،نیاز به اینترنت اکسپلورر مسخره دارم،باید برم ویندوز.
خب،شما چه خبر؟ چه میکنید با امتحانات؟ آقا دلار چند شده الان؟! آخرین روزی که توی گوگل پلاس بودم یکی بود یه مقدار دلار داشت میخواست بفروشه!
نتایج آزمون پارسه اومده : طبق انتظار خوب نبود.361 در امنیت و شبکه،۲۵۵ در آی تی و تجارت.
یه چیز هم نشون بدم یه کم بخندیم :
مشاهده پیوست 79122
کی بوده دنبال "امیر دراگو" میگشته؟!! اون یکی هم فکر کنم واسه عکس و توضیحیه که در مورد اسمم گذاشتم.
حالا جدای از شوخی و اون قسمت هایی که مشخص کردم،به محتوای بعضی جستجوها دقت کنید،آدم ترس برش میداره...این فروم به خاطر hit بالا و لینک خوردن زیاد توی صدر خیلی از جستجوها قرار میگیره.من فکر میکنم این مسئولیت کاربرها رو زیاد میکنه.اگه من امروز بیام یه مطلب غلطی در مورد زمانبندی نوبتی (که توی این عکس میبینیم جستجو شده) بنویسم،فردا ممکنه مرجع یه نفر بشه و گمراهش کنه...
خوب الحمدلله که ما در ترم 2پاسیدیمو خلاص شدیم ولی داریم بچه هاای ترم 7که هنو نپاسیدن خیالتون راحتمهندس تو هم هر چند ماه یه بار میای ها!
البته دیر اومدی ولی دوبار اومدی
مشغول خراب کردن امتحان فیزیک ۲ در ترم هشتم هستیم! دلیل خلوتی اینه.
خب چرا شما یه بحث رو شروع نمیکنی تا ما ادامه اش بدیم؟
وقتی همه خوابیدن میای سوت میزنی ؟
ممنون
که اینطور !
فکر می کنم کلا دانشجوهای IT کم هستن !
یادش بخیر !
فیزیک 2 بر خلاف بقیه درسام ، بالاترین نمره کلاس رو گرفتم
بحث خاصی که مد نظرم نیست اما یه سوال دارم :
در شبکه workgroup با سیستم های دارای ویندوز xp ، چطور میشه پسوردی که هنگام دسترسی به منابع شیر شده بقیه سیستم ها ازمون میخواد رو غیر فعال کنیم ؟
فقط در یکی دو تا از سیستم ها پسورد میخواد و بقیه شون مشکلی ندارن !
به نسبت دانشجوهای IT کم هستن و فکر هم میکنم طبیعیه.فکر می کنم کلا دانشجوهای IT کم هستن !
فیزیک 2 بر خلاف بقیه درسام ، بالاترین نمره کلاس رو گرفتم
بحث خاصی که مد نظرم نیست اما یه سوال دارم :
در شبکه workgroup با سیستم های دارای ویندوز xp ، چطور میشه پسوردی که هنگام دسترسی به منابع شیر شده بقیه سیستم ها ازمون میخواد رو غیر فعال کنیم ؟
فقط در یکی دو تا از سیستم ها پسورد میخواد و بقیه شون مشکلی ندارن !
از حالا میتونی بگی حتی ترم ۸!خوب الحمدلله که ما در ترم 2پاسیدیمو خلاص شدیم ولی داریم بچه هاای ترم 7که هنو نپاسیدن خیالتون راحت
به نسبت دانشجوهای IT کم هستن و فکر هم میکنم طبیعیه.
هیچ وقت از فیزیک خوشم نیومد،مخصوصا میدان الکتریکی و مغناطیسی.کنکور رو تقریبا با عمومی قبول شدم.
راستش این بحث و تبادل نظر نیست و سوال تخصصیه،بنابراین بهتره توی تاپیک سوالات مربوط به خودش مطرح بشه.اگه اشتباه نکنم اولین کاری که باید بکنید چک کردن گروه های کاربری هست.آیا تمام سیستم های مورد نظرشما دارای اعتبار و دسترسی یکسانی هستند؟
سلام دوستان عزیز نکته ای بود که گفتم بدونید خوبه:
توی دانشگاه ما و البته فکر کنم جاهای دیگه هم اعمال بشه دیروز اعلام کردن کسانی که دروس زیر رو کمتر از 15 نمره گرفتن تو دوره ی کارشناسی و یا معدل کلشون کمتر از 14 هست دوباره به عنوان درس پیش نیاز پاس کنن.
هوش مصنوعی-شبکه-مهندسی نرم افزار-پایگاه داده-تجارت الکترونیک.
اینو گفتم که از حالا به فکرش باشید.
http://alef.ir/vdcfe1dycw6dmxa.igiw.html?139078
این لینک رو ببینید حتما.بیوگرافی شهید احمدی روشن و لیست مقالات ISI ایشون.
وقتی خبر رو شنیدم بیش از اینکه از حادثه ناراحت شم از حماقت خودمون ناراحت شدم که برای چندمین سال متوالی یکی از دانشمندانمون رو از دست دادیم.این اصلا مسئله ی ساده ای نیست.بابا 32 سال گذشته که یکی مثل این افراد وارد عرصه ی علمی شدن اونوقت به همین راحتی!!!؟ اشکال نداره جایگزین داریم!! واقعا که.
سلامسلام دوستان عزیز نکته ای بود که گفتم بدونید خوبه:
توی دانشگاه ما و البته فکر کنم جاهای دیگه هم اعمال بشه دیروز اعلام کردن کسانی که دروس زیر رو کمتر از 15 نمره گرفتن تو دوره ی کارشناسی و یا معدل کلشون کمتر از 14 هست دوباره به عنوان درس پیش نیاز پاس کنن.
سلام دوستان عزیز نکته ای بود که گفتم بدونید خوبه:
به SN20:بله تو دوران کارشناسی پیام نور بودم.
بهdzz:امیر جان نه شما که فارغ التحصیل میشی.اینو برای ارشد گفتم یعنی هنگام تحصیل با این شرایط اگه باشی گفتن اینطوریه.
بگو باید دوباره از اول دوره کارشناسی رو بگذرونیم دیگه!! البته هرچی باشه امتحانش از پیام نور ساده تر (در اصل منصفانه تر) خواهد بود و مسلما نمره بهتری میگیریم.سلام دوستان عزیز نکته ای بود که گفتم بدونید خوبه:
این امیر که گفتی منم دیگه؟ مرسی!امیر جان به اینجا یه سر بزن "جدول مواد امتحاني و ضرايب دروس آزمون كارشناسي ارشد آزاد"
جالبه .. چه گرایشهایی دانشگاه آزاد آورده :
1. شبکه
2. تجارت الکترونیک
3. طراحی و تولید نرم افزار (این دیگه چیه )
آخرین خبرها برای ثبت نام ارشد آزاد هم هفته اول بهمن اعلام شده
(الان نگاه کردم من پارسال 31 ژانویه ثبت نام کرده بودم یعنی همون 11 بهمن)
این لینک رو ببینید حتما.بیوگرافی شهید احمدی روشن و لیست مقالات ISI ایشون.
وقتی خبر رو شنیدم بیش از اینکه از حادثه ناراحت شم از حماقت خودمون ناراحت شدم که برای چندمین سال متوالی یکی از دانشمندانمون رو از دست دادیم.این اصلا مسئله ی ساده ای نیست.بابا 32 سال گذشته که یکی مثل این افراد وارد عرصه ی علمی شدن اونوقت به همین راحتی!!!؟ اشکال نداره جایگزین داریم!! واقعا که.
چرا که نه؟!تا 10 بهمن امتحان دارم
آخه چرا ؟ :دی
سلام مهندس افشین
اینا رو خودتون نوشتی یا از جایی کپی پیست کردی؟
مگه شما چند سالته؟که نسل سوخته ای؟
من متولد ۶۷ (قبل از تمام شدن جنگ) که قبل،بعد و در حین جنگ ساکن غرب کشور هستم ایرادهای اساسی میتونم به نوشته ای که آوردی بگیرم،هرچند که با بعضی قسمتهاش احساس نزدیکی زیادی میکنم.
در ضمن : مینی ژوپ! (Minijupe یا mini-jupe یا حتی jupette) ترجمه مستقیمش هم میشه دامن کوتاه! که ترجمه مناسبی هم هست.
احسنت به چه نکته ای اشاره کردی...خوشمان آمد
خاموش خیره سر!
این چه حالت باشد! در این وادی همه سخن به گزاف گشوده اند و طینت شیخ تقلید!!
منم نزدیک به جنگ به دنیا اومدم پس چرا نسوختم این جوری که شما میگید؟اینا کپی پیسته اما حرف دلمون که هست !
متولدین سال های جنگ ، همه شون نسل سوخته ن !
نسلی که عشق و حالهایشان را توی «شهرنو»ها و کاباره های لاله زار کرده بودندو نسلی که دارد با «فارسی وان» و «من و تو» و «ایکس باکس» و «فیس بوک» بزرگ می شوند
و جالب كه هیچکدامشان ما را نمی شناسند و نمی فهمند
ما واقعاً نسل سوخته هستيم، انصافاً
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |