با این حساب من بدرقه تون می کنم ؛ شما برید !
تا حالا نیم ساعت هم با اوبونتو سر و کار نداشتم !
کار کردن باهاش یا نکردن ملاک نیست ..
شما باید اول راهتون رو مشخص کنید و بعد برید سراغ یادگیری (دنیای آی تی خیلی گسترده هست .. و لازم نیست همه چیز رو یاد بگیری .. فقط اونی که توی برنامه ات هست پیش ببر)
دچار شک و تردید شدم.به نظرم پیاده سازی میل سرور واسه پروژه پایانی خیلی کمه.گفتم در مورد PKI هم تحقیق کنم کنارش.نظرتون چیه؟ گستردگیش زیاد نمیشه؟ میخوام قبل از اینکه با استاد مطرح کنم نظر شما رو بدونم.
یه چیز دیگه : دوستم موضوع پروژه پایانیشو "کلود کامپیوتینگ" برداشته! به نظرتون اگه بهش بگم سارق علمی زیادی تند رفتم؟! لطفا منو توجیه کنید که این تفکرم درست نیست و حق امتیاز کلود کامپیوتینگ به صورت انحصاری به من تعلق نداره.
واسه کسانی که PKI رو نمیشناسن :
PKI کاربران را قادر می سازد از یک شبکه عمومی ناامن مانند اینترنت به صورتی امن و خصوصی برای تبادلات اطلاعات استفاده کنند.این کار از طریق یک جفت کلید رمز عمومی و اختصاصی که از یک منبع مسؤل و مورد اعتماد صادر شده و به اشتراک گذارده می شود انجام گیرد.
خب امیر جان اول اینکه خیلی از حرفت خوشم اومد ("این پروژه خیلی کمه") این نشون میده فردا از ان تو هست
بعد اینکه نظر من اینه که شما اول این میل سرورت رو پیاده کن و بعد برو توی مبحث امنیتش (یه میل سروری که از لحاظ امنیتی هم روش کار شده)
اینطوری اگر وقت اضافه داشتی میری سراغ PKI .. و هم پروژه ات یکپارچه میشه (البته فکر کنم منظور خودت هم همین بوده)
===============
در مورد کلود (یا هر چیز دیگه ای) هم بگم که اصلا جای نگرانی نیست .. یعنی این وسعت علم اینقدر زیاد هست که این فکر ها رو به خودت راه ندی
(تو تلاشتو بکن که بعدا وقت داشتی توی مبحث کلود کامپیتینگ حرفتو بزنی)