من که خودم یه برنامه نوشتم بسی بسی بسی فشرده که از 1 مهر همه ی کارهایی که می خوام بکنم نوشتم از زبان گرفته تا نت و درس و .... پیشنهادم اینه تو هم این کارو بکنی در این صورت فکر کنم کل انرژیم صرف این برنامه میشه و مدیریت زمان هم یاد می گیریم .اگه خواستی بهم بگو تا در مورد برنامه در پروفایل صحبت کنیم.و یا می تونی بری ترن هوایی سوار شی کل انرژی رو تخلیه کنی
راستش حافظه ام قسمت یاد آوری اسم ها ضعیفه .خوب چرا ضایع ام می کنی ؟با نام کاربری نوشتم خوب
به جای اون بیا چند تا مزایا و معایب بگو بحث کنیم
والا صنم جون من هر وقت انرژیم زیاده طرف درس و مشق نمیتونم برم...
رانندگی و اینا که بستگی داره چطور رانندگی کنی تا انرژی تخلیه بشه. که من اصلا علاقه ای به تخلیه انرژی به این روش ندارم.
من خودم معمولا بیشتر انرژیم صرف کار و ریزه کارهای روزمره میشه ولی گهگداری ورزشهای هیجان انگیز انجام میدم یا میرم شهربازی.
فکر میکنم شهربازی -البته وسایل به قول پدر، مادرها خطرناکش- خیلی خوب باشه برای ترشح آدرنالین. مخصوصا برای شما که از جیغ زدن هم استفاده میکنی عالیه.
.
حالا یچیزی بگم: من اصلا بلد نیستم جیغ بزنم!...از بس اون قدیما بچه ی اروم و مظلومی بودم.
شهربازی فکر خوبیه.ممنون
یه چیزی می گم امتحان کن
یه کاغذ سفید بردار شروع کن خط خطی کردن
جالبه امتحانش میکنم.حالا این کاغذ همیشه در دسترس هست اما اون شهربازیه نه!
آزمون MCITP از چند ماه آینده دیگه گرفته نمی شه، نظرتون چیه؟ :دی
چرا گرفته نمیشه مهندس؟....بخاطر اینکه تحریم هستیم؟
به ما که رسید وا رسید؟!
شما اسم ایشون رو میدونید؟؟
تا اونجایی که میدونم. جومونگ هیچوقت به صورت عمومی اسمش رو نگفته. اصلا همه جومونگ صداش میکنن.
--------------------------
نه نمیدونم.فکر کردم قبلنا که من نبودم اسمشو به بچه ها گفته.
ببخشید مبپرم وسط بحثتون
چرا عصبانبی میشید ؟ خب دانشگاهی که من توش درس میخونم اسمش دانشگاه کردستان
http://uok.ac.ir
دولتیه
ووی.من کی عصبانی شدم...فقط میخواستم بدونم دولتیه یا...؟
مجددا تبریک میگم