نسخهی PDF ویرایش پنجم اصل کتاب (انگلیسی) که اسمش Software Engineering : A Practitioner's Approach هست ۸۸۸ صفحه است.
۱.اگه نگاه کنید توی مطلب اول هم نوشتم یکی از نمره ها باید ۱۰ رد بشه!
۲.ببین کلاسهاش یه سری ویدیوی ۴-۵ دیقه ای هست (راستش دقیق مدت ویدیو رو نگاه نکردم) که به خاطر ما مستضعفین نسخه متنیش رو به علاوه عکسهای لازم هم گذاشتن.مثلا کلاس اول که باز میشه خودش ممکنه ۴ قسمت باشه.هر کدوم از این قسمت ها یه ویدیو هست (و متن) وبعدش هر قسمت هم یه فعالیت (Activity) هست که بتونی چیزایی که یاد گرفتی تمرین کنی.اکتیویتی با جاوا اسکریپت نوشته شده و با کلیک کردن جوابش هم میاد.
یه ارزشیابی میان ترم و پایان ترم هم داره.
محتواش در بعضی مواقع فوق العاده ابتدایی و ساده است،مثلا جستجوی عکس یا ویدیو دیگه آموزش دادن نداره! اما بعضی هاش رو واقعا خودم نمیدونستم.
اخرش هم یه مدرک اینجوری میدن دستت :
اون قسمت سیاه اسمه.فایلی که برات ایمیل میکنن هم واقعا png هست! یعنی دقیقا میتونی ادیت کنی به اسم خودت :
انقدر معتبره که حتی خودشون هم توی ایمیلی که اینو برات میفرستن مینویسن "این مدرک شماست،میتونید قابش کنید بزنید به دیوار"!!!
اگه باورتون نمیشه دقیقا این عین عبارتشه :
You can print out the attached certificate and hang it on your wall
پول میگیری تبلیغات میکنی؟!
نکته اینجاست : آیا استفاده از لپتاپ،اینترنت،دنیای مجازی و ... ربطی به فقر فقرا داره؟ یعنی اگه به فرض من و شما از اینترنت استفاده نکنیم وضع اونا بهتر میشه؟
اتفاقا برعکس،یه عده هستن که دارن با همین امکانات دنیای بهتری رو ایجاد میکنن،دنیای بهتری برای همه.
از اون طرف هم میتونم بگم هر وسیله ای کاربردی داره و بعضی وسایل (مثل کامپیوتر) هم کاربردهای متنوعی دارن : کار،تجارت،تحصیل،سرگرمی و ... .من شدیدا مخالف جملاتی از قبیل "کامپیوتر که برای بازی نیست!" و امثالهم هستم. کامپیوتر امکان بازی کردن هم داره و با بازی کردن باهاش ازش
استفاده مفید کردیم.
اس ام اس دادن با گوشی استفاده مفید هست.اینو میخوام بگم که آدم در همهي لحظات و شرایط قرار نیست به دغدغه های اجتماعی،اقتصادی یا فرهنگی فکر کنه.وقتی که داری استراحت میکنی قرار نیست به جنگ سوریه و عواقب آن در منطقه فکر کنی.
دو روز نبودم ها...کاربر فعال تالار شدی رفت! تبریکات!
خمس سواد؟؟ این ترکیبو از کجا آوردی؟ اگه منظورت همون گفتهی علی ابن ابی طالب هست که اون میگه "زکات علم نشر آن است."
جدای اینکه دست بردن در اصطلاحات و نقل قولها باعث دور شدن معنی و هدفشون میشه،گاهی کلا همه چی رو غلط میکنه.
خمس و زکات با هم تفاوت های اساسی دارن.از
اینجا و
اینجا بخوان.
بنده رو معاف کنید! گاهی وقتی شاید،اما هر هفته...خیر!