فک نمیکنید یکم زیادی دارین ایده آل فکر میکنید.می دونی خوبی رشته من چییه اینه که می تونم توی خونم سر کامپیوتر خودم سایت طراحی کنم می دونی چرا ِ
بخاطر اینکه من دانش آموزم و می خواهممممممممممممم که روزی رشته کامپیوتر رو بزنم
فک نمیکنید یکم زیادی دارین ایده آل فکر میکنید.
این که تو خونه بشنید و فقط با وب نویسی بتونید پول در بیارین ؟
من خودم وب نویس خیلی حرفه ای نیستم ولی یه دوستی دارم که خیلی تو این کار وارده ولی یادم یه روز یه سایت طراحی کرده بود برای بنگاههای معاملات ملکی ولی برای این که بتونه اونا رو قانع کنه هزار تا از این بنگاه ها روگشت تا سر آخر تونست یه دونه بفروشه.
سلام عيدو به همتون تبريك ميگمبه سلامتی
چه کاری هست حالا؟چه کار باید انجام بدین؟
براي من كه عيد خوب شروع نشد ولي اميدوارم كه از اين به بعد خوب بشهسلام به همه ي دوستان.اميدوارم تا اينجا عيد به همه خوش گذشته باشه.دانشجوها درسها را فراموش نكنيداااا.
سلام..........
امیدوارم سالی از موفقیت داشته باشین............
من 4 سال پیش دورهای CCNA-MCSE-ISP Security) Networking Engineer و .... رو گزروندم. یه مدت هم راه اندازی و سرویس دهیه شبکه بانک های ملت استان فازس به کمک یکی از دوستام ( محمد کریمی ) انجام میدادیم. بعد از یه مدت دیگه هم یه چند تا کار اجرای دوربین های مداربسته تحت شبکه کار میکردم...... خلاصه بیخود و بی جهت از رشته IT دور شدم
سلام به شما
ورودتون رو به سایت خوش آمد می گم
معلومه که اطلاعات بالایی دارید
امید وارم شاهد تاپیک های خوبتون باشیم
موفق باشید
با سلام به همه ی عزیزان:
من kimono-2008تازه عضو این سایت شده ام و با همه ی شما عزیزان درخواست دوستی دارم
سلام به دوستاي خوبم خوبيد عيد خوش ميگذره هر چند ديگه داره تموم ميشه و بايد بريم سر كتاب و درس و دانشگاه موفق باشيد اميدوارم خوب باشيد سال نو مباركككككككككككككككك
سال خوبي داشته باشيد مخصوصا شما امير جان مدير عزيز موفق باشي و سال خوبي داشته باشي
سلام و سال نو مبارک دوست عزیزبا سلام به همه ی عزیزان:
من kimono-2008تازه عضو این سایت شده ام و با همه ی شما عزیزان درخواست دوستی دارم
سلام بچه ها
اسم من امیر و تازه وارد جمع شما شده ام من ترم چهارم ITام و هرروز که می گذرد به این رشته علاقه مندتر میشم
در مورد این رشته میشه خیلی چیزها گفت جمع شما هم جوری که آدمو بیشتر ترغیب به کشیدن این رشته به جای گاه اصلیش در ایران میکنه
ولی مشکل من این است که اگر کسی بخواهد این رشته را در مقاطع بالاتر ادامه دهد ضعیفتر از کسی خواهد بود که نرم افزار خونده آخه تا اون جایی که من خبر دارم دروس این رشته در ایران فرق میکنه با اون چیزی که در خارج تدریس میشه واقعا این موضوع را چگونه میشه حل کرد؟
من دانشجوي ترم اخر كارداني كامپيوتر دانشگاه ازادم ميخواهم امسال كنكور بدم شنيدم رشته IT رشته خوبيه سوالم اينكه ثبت نام براي كنكور كارشناسي در چه تاريخي و مبحث براي كنكور چيه و بعدم اينكه چه واحدهايي اين رشته رو دارن تهران داره يا نه گرايش هاش چيه و بعد در اخر چه دانشگاهي بهتره علمي كاربردي يا پيام نور يا غير انتفاعي با تشكر لطفا به همش پاسخ بدين با تشكر
سلام من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم it رشته ی خیلی خوبیه وبه نظرم دانشگاه پیام نور نسبت به بقیه بهتر باشه.من دانشجوي ترم اخر كارداني كامپيوتر دانشگاه ازادم ميخواهم امسال كنكور بدم شنيدم رشته IT رشته خوبيه سوالم اينكه ثبت نام براي كنكور كارشناسي در چه تاريخي و مبحث براي كنكور چيه و بعدم اينكه چه واحدهايي اين رشته رو دارن تهران داره يا نه گرايش هاش چيه و بعد در اخر چه دانشگاهي بهتره علمي كاربردي يا پيام نور يا غير انتفاعي با تشكر لطفا به همش پاسخ بدين با تشكر
سلام من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم it رشته ی خیلی خوبیه وبه نظرم دانشگاه پیام نور نسبت به بقیه بهتر باشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |